Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

10 huhtikuuta, 2011

Pitkästä aikaa taas

Tajusin tänään mihin kaikkeen oon heittäytynyt taas kerran..! Koulu, ajokoulu, 3 työtä, 3 harrastusta ja 2 vapaaehtoistyötä :___D No mutta tiedän missä mun rajat menee, joten osaan lopettaa kun siltä tuntuu. Ja nyt on kevät niin harrastuksetkin menee kohta tauolle ja vähensin kitaratunteja joka toiseen viikkoon :<<

Olin tänään sitten narikassa ja illalla katsottiin Supernaturalia sellaset 6 tuntia???? :o hitsit kun aika rientääkin! Ja aion huomenna töissä (koska oli aika vähän kävijöitä Hulluista Päivistä johtuen) paneutua JaME:en ja kääntää artikkelia! Tai uutisia, katsoo miten käy.

Esittelisin mun Hullujen Päivien ostokset mutten jaksa nyt alkaa lisäämään/ottamaan kuvia niistä että huomenna taas jaksan herätä töihin.

Siispä puhun horoskoopeista (kyllä)!!

Kävin äsken lukemassa horoskooppeja ja yllätyin siitä että kauris on kaikkialla kuvailtu tarkaksi, täsmälliseksi, viileän rauhalliseksi ja epäspontaaniksi...!

Koen kyllä olevani aika paljon kaikkea muuta, ja voin luvata että melkein kuka tahansa mut tunteva voisi myöntää saman. Sitten muistin että oltiin puhuttu siitä, että nykyajan horoskoopit on väärässä, koska maapallon akseli on muuttunut tässä parin tuhannen vuoden aikana ja kävin katsomassa jousimiehen, joka olisin siis uudistuneiden horoskooppien mukaan, kuvaukset.

Ja tulin siihen tulokseen, että se oli kun suora kuvaus musta.

"Eläinradan yhdeksäs merkki on suorasukainen, optimistinen, seikkailunhaluinen ja idealistinen Jousimies. Jousimies on varsinainen eläinradan saapasjalkakissa, joka on aina menossa ja merkeistä Kaksosten, Vesimiehen ja Kalojen ohella todennäköisimmin päätyy ainakin joksikin aikaa asumaan ulkomaille.
Jousimies on seikkailunhalunsa ohella tunnettu myös varsin voimakkaista ja ehdottomistakin mielipiteistään, joita hän ei liiemmälti muilta kätke."
"Jotkut ovat jatkuvasti reissussa, kun taas toiset ovat viehtyneet esim. moottoripyöräilyyn, uhkarohkeisiin tempauksiin tai vedonlyöntiin."

Lisäksi sanottiin että jousimies on välillä turhankin suorapuheinen, herkkä kyllästymään, vaativa, aktiivinen, menevä ja kiinnostunut kulttuureista. Ei viihdy pitkissä ja vakavissa parisuhteissa, kiinnostunut draamasta ja näyttelemisestä sekä kokeilee rajojaan. Hankala lapsi.

Näin kuvattiin kaurista:
"Hetkeen heittäytyminen ja spontaanisuus eivät ole Kauriin suurimpia lahjoja."

Lisäksi pessimismi, tarkkuus, 'tylsyys' ym. niuhotus tyypillistä.

Että ehkä tästä eteenpäin luen jousimiesten ennustukset :_D

04 huhtikuuta, 2011

Huomenta

Viikonloppu ohi, mutta mulla on silti torstaihin asti vapaata. Tosin oon saanu taas ängettyä joka päivän ihan täyteen aamusta iltaan. Tänään ajotunti parin tunnin päästä (mennään ajamaan stadiin wooo) ja illalla nään Eleniä ;3 long time no see~

Viikonloppu oli ihan hauska. Yleisesti. Perjantaina mentiin käymään Erican synttäreillä, jossa teemana oli evil. Uu. Oltiin käyty edellisenä päivänä Suskin kaa metsästään tarvikkeita ja onnistuttu löytämään mulle viikate (hahaha kirjotin aluks haarniska XDD oishan seki jees.) ja Suskille pidennykset. Oisin kans halunnu punaset tai keltaset piilarit mut en ois kuitenkaan käyttäny niitä paljookaan ja ne ois maksanu sit 30e et jätin ne väliin.

Mutta tässä kuvat lopullisista asuista~ (sori laatu, oli pimeää jne ;< mutta koitin vähän valottaa näitä)

Suskin piraatti! Huomioikaa upeesti revityt sukkikset ja mun pikkuveljen miekka :D

.....ja minä. En tajuu tota ilmettä. srsly.. Mutta olin siis kuolema.


Tässä nyt nää kynnet mitkä joskus pari viikkoa sitten täälläkin sanoin ostaneeni~ Pysyy paremmin kun kelasin!

Anna goessss

Nauroin tälle ihan pirusti, en ees tunnista kuka tossa kuvassa on XDDD pitää hankkia järkkäri tosiaankin. Mutta siellä oli ihan vitun siisti valonheitin ja hyvä äänentoisto. Koko kämppä muutenkin oli aika magee.

Ah, ja käytiin kattomassa Rango!!! Se oli ihan _älyttömän _hyvä :D Suosittelen kaikille jotka tykkää Johnny Deppistä tai länkkäreistä. Nauroin ihan vitusti vaikka se läppä ei ehkä ollukaan mitään hirveen ihmeellistä.

Himassa yöllä tajusin sit unohtaneeni puhelimeni ja mulle luvattiin tuoda se aamulla Tapiolaan. No, se jonka piti tuoda se unohti sen kanssa, joten lopulta päädyin takasin hakemaan sitä XD  menikin sitten siinä rattoisasti kolme tuntia.

Illalla piti mennä baariin Jessen ja porukoiden kanssa mutta olin  niin väsynyt että jätin väliin. Näin sitten pitkästä aikaa vanhaa luokkalaista. Ja eilen töihin ja illalla Suski tuli meille ja alotettiin katsomaan Tuulen viemää. Se ei ollukaan tylsä vaikka kelasin että olis ollu :P

Laitan nyt vihdoinkin seuraavan biisin, en muista mikä numero se oli, muttta otsikkona oli SONG THAT YOU WANT TO BE PLAYED AT YOUR FUNERAL

Älyttömän kaunis biisi, tutustuin siihen jokin aika sitten kun Emmi linkitti sen mulle mesessä.


"Will they burn for me?"

Hyvää sateista maanantai-aamua kaikille~