Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

06 toukokuuta, 2010

AND IM WAKIN IN A NEW WORLD

Tänään on KESÄ!!! Kävelin metsässä niin oli älyttömästi sinivuokkoja ja valkovuokkoja ja linnut laulaa ja aurinko paistaa...!!! Harmi ettei ollu kameraa mukana ; <<<


Eilen koulun jälkeen mentiin kauppaan ja ostettiin pizzoja ja nugetteja, tultiin meille, grillattiin uunissa ja syötiin ; 3

Sitten alko tehä mieli kattoa Pirates of the Carribbean ja katottiin se eka osa...!! On kyl mahtava elokuva, muistan kun se vasta tuli eikä ollu heti sellanen massa-hehkutus ;_;

Eilen sitten tein panostuksen, en datannut(!!) ja tein matikan läksyt ekaa kertaa koko jakson aikana himassa ;DD

-->>Mistä voimme päätellä että on mennyt aika sluibasti, vois alkaa panostaa...

Huomenna sitten keikalle Jessen ja Lauran kanssa katsomaan adapteria Glorialle~ En kyllä tiiä sitä bändiä mutta musa vaikutti ihan hyvältä!!!

Ja ostin kanssa hiusvärin ja pitäisi nyt joku päivä ehtiä värjäämään "@^=^@"

Viimeksi jäi ihan omien värisiksi niin otin tällä kertaa sitten ihan reilusti tummemman, salee tulee jotkut mustat (-___-"")


Tänään muuten bussissa matkustellessani kelailin kaikennäköstä ja aloin miettimään mistä ikävä johtuu. Että mulla on ollut ikävä Japania. Tulin tulokseen että ei mulla sitä maata ikävä ole niin että sattuu (vaikka monia asioita kaipaankin päivittäin), vaan ihmisiä ja sitä että ne elää sielä eteenpäin ilman mua.

Mietin kanssa, että täällä kulkee vain normaalin kaavan mukaan ja tekee rutiinilla asioita, esim palaa koulusta aina samaa reittiä jne, ja alkoi ihmetyttämään miten ihmiset tyydyttyy sillä.

Tai siis, itelläni ainakin on palava halu koko ajan joka päivä kokeilla uutta ja tehdä jotain erilaista, jotain tyhmää, mennä jonnekin uuteen paikkaan..

Teenkin kyllä paljon tällasta. Ihan älyttömästi. Kaikkea. Sen jälkeen kun tulin takas, nää vajaat neljä kuukautta on ollut ehkä parhaita mitä oon ikinä Suomessa viettänyt. Kiitos kaikille~~<3

Mietin kanssa että joskus mun kalenteriin muutama vuosi sitten oli painettu sanat "The one who doesnt like loneliness, will never love freedom", ja tajusin kuinka totta ne on. Ne oli jäänyt mun mieleen, en tiedä miksi, mutta toihan on totta.

Jos haluu olla vapaa tekemään asioita joita todella haluaa tehdä, niin on pakkokin olla joskus yksin. Ja yksinollessa saa usein paljon ideoita ja alkaa ajatella asioita (esimerkki^), pääsee uppoutumaan ajatuksiin...

Ajattelin että yksinäisyys on jonkinlainen matka, että se jo pelkkänään on vapautta. Että ne on rohkeita jotka uskaltaa rakastaa yksinäisyyttä.

Ei tietenkään kokonaan yksin voi olla, ja parhaat muistot tulee ystävien kanssa ja porukassa on hauskaa, mutta kun välillä saa omia hetkiä ja yksinäisyyttä se tuntuu älyttömän hyvältä.

Sorrin peripaattiset kävelyretket tänä aamuna tais tehdä tehtävänsä 8___D


Hyvää yötä ja huomenta
Älä vielä luovuta
Kaikella on hintansa
Mut mikään ei oo vielä mahdotonta