Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

22 toukokuuta, 2010

"Rakkaus on murhaa"


Kuuntelen tääl Annsi Kelan levyä jonka ostin eilen Hietalahden kirppikseltä<3

Oli muuten mahtava päivä eilen. Lähettiin Pihlan kanssa filsan tunnilta 50 minsaa etukäteen (se mökille ja mä hammaslääkäriin) ja sit noustiin 194seen ja mentiin stadiin mis oli jo muut ;D Susannan oli pitäny mennä jo himaan ; ((

Tuli älyttömän deja vu -fiilis kun kierrettiin niitä kahta uutta kauppaa, ne olis voinu olla Lafooressa Harajyukun vieressä ( ´,`) Siis Monki ja WEEKDAYS joku, en muista sitä nimee XD mut tollasesta masentuu ; /

Ihan niinkun 109ssäkin pyöriessä ;/

No en sitten lopulta ees kierrellyt kauppoja vaan mentiin Elinan kanssa Forumille ostaan ruokaa (kylmää Saarioisten pizzaa, juustopatonkia ja Frezzamoccaa X___D) ja syötiin siellä alakerran pöydissä (sen ruokapaikan myyjä mulkoili meitä vähän pahasti mutta hymyiltiin tosi nätisti varmaan niin se anto meidän syödä siinä).

Unohduttiin sit siihen jutteleen aika pitkäks aikaa ja mulla oli hauskaa. Kiitti<3

Sit huomattiin et oli tullu pari puheluu Pihlalta ja lähettiin mäkkäriin mis ne oli ;D Ja sieltä Hietsun kirppikselle ja löysin sen levyn, hienon liivin ja vielä ihanemman nahkasen Kenzon lompakon!!!



Nähtiin muuten yhen talon luona jotain älytöntä, vappuilmapalloja vähän kasaantunu 8__D



Sitten piti lähteä kun olin menossa pitämään Sallalle Annikan, Tarun ja Emmin kanssa leffailtaa kun niil oli kämppä tyhjänä ;D Katottiin SUPERNORMALIa ja huuu se oli aluks tosi creepy mutta sit jotenkin kaheksan jakson jälkeen alko immuuni kasvaa ja siitä pysty nauttiin paremmin ;D (peilijaksoa en SILTI suostunu kattoon XDD sori, olin ilonpilaaja.....!)

Sallan talo oli muuten ÄLYTTÖMÄN MODERNI, ei osattu käyttää ees vesihanaa X__DDD



Ja lopuks ku kaikki muut oli pyörillä niin sit Emmi heitti mut autolla himaan ;DD



Oli älyttömän siistii!!! Ootan jo niin että pääsen itekin ajaan ;_; Ja oli niin kesäilta, kello oli jotain puol kakstoista ja oli 19 astetta lämmintä!!! Eikä pimeetä vaan hämärää, älyttömän ihana kävelyilma....!!


Ja muuten matkalla Sellolta Sallalle törmäsin Helmiin ja Nooraan, oli tänään kelannu ettei olla nähty aikoihin ; ( sovittiin sit maanantaiks treffit~~ sitä odotellessa!

Kesä!!! Täsä Harjutie!


Kampin ja finnkinon välissä!!



Sitten seuraavan biisin aika, joka ei kyllä sovi tän hetkisiin fiilinkeihin sillä otsikko on SONG04 - A SONG THAT MAKES YOU SAD

Valitsin Chizurun, koska se tekee ;<<

http://www.youtube.com/watch?v=JhHh3uETgok

Video on siis valmiiksi subattu.