Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

16 kesäkuuta, 2010

chidididii--

Tänään on aika rauhallista ;D

Oon päässy rentoutumaan nyt illasta...


Menin Jesselle ja pelattiin guitar herouta (kusin aika tyydyttävästi ;''D)~~
Sit katottiin kanssa telkkarii, mitä en oo tehny varmaan kuukausiin ;oo Jotain auto-ohjelmaa ja sellasta mis oli sellanen vitun rasittava käsinukketyyppi..

Ja sain 10 millisen venytyksen Jesseltä niin voin sit alkaa venyttään ;D kiiitos<3


Nyt oon vaan sit ollu himassa ja datannu! Ah tätä pysähtynyttä tunnetta.
Toisaalta tuntuu myös siltä etten osaa vaan olla kun oon ollu liikenteessä niin kauan, aivot ajattelee koko ajan että pitäis olla tekemässä jotain vaikka ruumis on väsynyt.

Vaatii harjoittelua.

Tajusin myös että pitäisi alkaa lukemaan ruotsia jossakin välissä, tää kurssi on aika kiitettävästi menny ohi..

Kävin myös ostamassa Kaisalle synttärilahjan ja sitä ennen kun venailin dösää Sellolle kiertelin Tapiolassa hieman kenkäkauppoja..

Löytyi joitakin aika hyviäkin vaihtoehtoja, mutta hinnatkin olivat aika hyvät että..
Tässä muutamia!!


Väri hieno, hengittävät pohjat ja tosi hyvä jalassa. Vöhön erikoinen muttei liian vaikeesti yhdisteltävä. Hinta 120 euroa.....




Nätti, hyvä jalassa ja helppokäyttöinen. Ei likaantuisi helposti ja siinä on just tollasta blingblingiä mistä tykkään *WW* Miinusta valkonen pohja ja paljettimattomien kohtien farkkukankaisuus. Hinta 49 euroa.




Tykkäsin tosi paljon tästä materiaalista, se näytti käärmeennahkalta ja kiilsi!! 'ww' Väri on miinusta vaikka tykkäänkin ruskeasta, mutta lähes kaikki mun vaatteet on mustaa, harmaata tai valkosta ja ruskee ei oikein käy siihen hommaan.. hinta 120 euroa.



Noi kaikki oli aika tennarimaisia, mutta toisaalta tarvitsisin myös yhet sellaset.. Niitä vois käyttää myös kesälläkin. Mutta vähän liian lenkkarimaisia..

Kattelen vielä. Mm.


Ja ehdin kotiintultua selailla vähän lehtiä ja mulla on aika selvä visio mun hiuksia varten! Tajusin myös että oon aika tyytyväinen ollu tähän malliin, paitsi pientä parantelua vois hankkia.. Ja lyhentää, latvat on ihan kuolleet.


Ainakin viikonlopusta varmistu nyt etten ole menossa mökille ;D jeiiihh!

Puhuttiin Elinan ja Suskin kanssa jos lauantaina mentäis johonkin puistoon porukalla kun elinalla ei ookaan kämppää tyhjänä. Ja perjantaina mulla onkin illalla siivous että näin. Ajattelin että jos sen kampaajan sais sitten perjantaiksi koulun jälkeen ;D

Että ehtisi käydä ennen kun meen norjaan..


Day 12 - A song from a band you hate

Mietin tätä, ja tulin tulokseen etten todellakaan oikeastikaan tosissanikaan vihaa mitään bändiä ;oo

On tietysti sellasia joista en pidä, tai joidenka jostakin jäsenestä en todellakaan pidä mutta..

Tällaista heittari-bändiä ei löydy.


Okei selailin iTunesia ja löysin erittäin potentiaalisen yhtyeen, LM.C >,<"

Saan äklötysreaktioita kun nään kyseisen yhtyeen jäsenten kuvia ja todellakin inhoan niiden tyyliä ja musassakin olisi parannuksen varaa..

Eli saa luvan kelvata : _D

Bell the Cat


Sen on joku kääntänyt suomeksi jo valmiiksi.
Säästin teidät nyt pahimmalta sillä tuo on vain musiikki, ei musiikkivideo ;D Ja toi biisi on ainut joka niiltä on mun mielestä hyvä. Siinä on hyvä rytmi.

++++++++Tästä lähden syömään++++++++