Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

11 elokuuta, 2010

Hahhaa~~

Syksy is coming ja sehän tarkoittaa uusia kuvioita, uutta tsemppausta (joka loppuu lyhyeen) ja uusia aktiviteetteja ;D


Joten ilmottauduin juuri teatterikouluun!!

Kerran viikossa, joten ehtii tehdä muutakin, mutta yksi kerta on pitkä (kestää 3 tuntia), joten sielläkin luultavasti edistyy jotenkin :D

Ja oon jo pitempään halunnu alottaa teatterin. Kävin sillon joskus puoli vuotta seiska- tai kasiluokalla siellä yhessä monitoimitalo-teatterihommassa mutta... se oli vähän sellanen että.. No, musta tuntuu että toi paikka on vähän parempi :)

Soitin äsken äitille ja kerroin että "ilmottauduin just teatterkouluun ;D" niin se oli ihan että "........anteeks kuinka??"

;D

En ollu puhunu sille mitään kun en ollu varma että mahtusinko siihen ryhmään mutta oli yksi vapaa kohtalokas paikka~~

Saa sitten nähä kuinka lahjakkaasti reputan sen homman kun kaikki muut on alottanu jo vähintään 14-vuotiaana kun se on semmonen tutkintohomma, mutta sen saa nähä sitten.


Täältä tullaan syksy wuhuu!!


Kunhan tää flunssa nyt loppuis..

Eilen mentiin Emmin kanssa Sallalle kun niillä oli kylässä uusseellantilainen tyttö ja katottiin sitten pari leffaa (ice age 3 [ihan helvetin hyvä ;D] ja the jane austen book club [rentouttava]).

En oo ite ikinä lukenu yhtäkään jane austenia, mutta emmi sano että ne on hyviä ja siinä leffassakin kaikki tykkäs niistä, joten ajattelin että voisin ottaa chalengin ja päättää lukea yhden jonkun. Ollaan tänään illemmalla menossa Emmin kanssa ostaan lukiokirjoja stadiin niin vois sieltä ostaa/lainata jonkun!