Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

29 elokuuta, 2010

sundayy

Istun olkkarin sohvalla kipeenä ja katon telkkaria. Oon yksin kotona ja kyllästyin lukemiseen (Täällä Pohjantähden alla....), joten tulin kattomaan josko telkusta tulis mitään.

Nyt oon kattonu sit jotain ohjelmaa, jossa kerrotaan nykyajan lasten "vapaudesta": puhelimissa on paikannuslaite, joka kertoo vanhemmille tarkan sijainnin kahden minuutiin välein, kesäleirillä on valokuvaaja joka kuvaa päivässä 700-800 kuvaa lapsista ja laittaa ne sit illalla nettiin jotta vanhemmat voi nähä lapsensa ja arvioida onko niillä hauskaa, joissakin kouluissa kielletty alle 12-vuotiailta tulla kouluun yksin....

Siinä muutamii esimerkkejä.

Sairasta.

Yhtä perhettä kuvattiin, ja siinä ne heräs vkonloppusin aamulla neljältä jotta ehti viedä lapset päivän aikana kolmen eri urheilulajin turnauksiin ja ne lapset teki autossa matkoilla läksyjä.

Ok, onhan toi aika kärjistettyä ja ääripääesimerkki mutta SILTI.

Kuolisin tollaseen kohteluun...

Vanhemmat perusteli siinä että se kehittää lasten sosiaalisia kykyjä etcetc, ne halus muokkaa niistä jotain superihmisiä.

Sairasta.


Sairasta sairasta sairasta.

Suomi on kyl hyvä paikka.


Ja oon niin tyytyväinen että saan mennä ja tulla lähes aina niin kun haluun. Oon kyl miettiny että jos mulla olis lapsii niin olishan se kiva tietää et ne on hengissä, joten tajuun kyl toisenlaistakin kohtelua..

Mut rajansa kaikella, ja miten lapsi voi sit ikinä itsenäistyä jos sitä kohdellaan noin.........?


Ahh.

En varmaan mee huomenna kouluun kun on kummiski neljä tuntii.. eikä matikkaa nii ei sit mitään ongelmii vaik jäiskin kotiin ;D

Ihana vaan laglaglaglaglagittaa<3


Muuten, mennään tänään äitin kans treenaan ajamista jonneki tyhjälle parkkikselle!!!!!


Kyaa, oon ihan fiiliksissä~~

Varokaa sit ku vetelen siel kuumeisena ympäriinsä xD

No ei, harjotellaan varmaan käynnistään auto. Sillä tasolla mennään.


Aivot on kyl aika tyhjät nyt ja päätä särkee niin ei irtoo oikeen mitään kiinnostavaa juttua, joten siirryn tästä tekeen jtn.

Pitää lisäillä kuvia joku kerta!