Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

19 kesäkuuta, 2010

lördag, den 19 juni 2010

Huomaatte varmaan että joku on ollut ahkerasti opiskelemassa ruotsia ;D
Sain jo eilen yöllä aloitettua, luin kaikki kappaleet läpi.


Siihen se sitten jäikin.


Heräsin jo yhdeksältä, menin keittiöön aamupalalle (ei ollut oikein mitään mitä olisin toivonut..) ja sitten suihkuun lagaamaan. Otin koneen mukaan ja laitoin taustamusiikkia, ja sitten pitkän pitkän suihkun jälkeen jäin dataamaan saunaan....

Datattuani tunnin päätin että on aika lähteä sieltä, koska halusin kirjottaa blogia ja kelasin etten ehkä saunassa tee sitä.

Tuloksena että kirjoitan nyt sitten sängyssä niin kun normaalistikin.. Tylsä minä.


Sain Jesseltä sen 10 millisen venytyskorun, ja ajattelin tänään vaihtaa sen tämän jo vuoden olleen kahdeksanmillisen tilalle. Meneepä aika nopeasti ;ooo


Sitten vaan kaikki kahdeksan millin korut jää pieniksi eikä niitä voi käyttää, mutta en ajatellut ostaa uusia 10 millisiä, koska tavoitteena on 12 millin koru. Eli pidän jonkin aikaa sitten sitä ennen kuin vaihdan 12 milliin.


Oon kelaillut että olisi hienoa vaikuttaa ihmisiin. Saada porukoita ajattelemaan asioita, tai muuten vaan tehdä jotain näkyvää.

Kolumnistinä mahtaa olla kivaa.

Voisin ruveta kolumnoimaan täällä sillon tällön, kirjottaa kantaaottavampia tekstejä etc XD

Ajattelin myös perustaa toisen blogin tämän rinnalle, se on vasta ajatustasolla, mutta sinne kirjottaisin aina ikäänkun matkapäiväkirjaa reissuilta.

Nyt tiistaina kun lähden Norjaan, en kyllä pääse viikkoon koneelle mutta sitten palattua voisi kirjoittaa joka päivältä jotain pientä.


Olisi hyvänä puolena myös se, ettei näitä kahta blogia tarvitsis kirjottaa samaan aikaan, eli työmäärä ei lisääntyis XD Sillon kun lähtisin johonkin siirtyisin siihen toiseen blogiin ja tänne ei tulisi uusia merkintöjä, ja sitten matkan jälkeen se jäisi tauolle odottamaan seuraavaa kertaa!

Aika hyvä idea musta~~


Saa nähä.


Tänään on muuten prinsessa Victorian häät!! Ei olisi kyllä kivaa jos omissa häissä olisi 700 toimittajaa.. Mutta onnea hänelle~


Tänään ohjelmassa Iriksen kanssa kaupoille (tunnen olleeni huono isosisko kun en ole tehnyt varmaan kahteen vuoteen mitään yhdessä), ja sitten Kukalle yöksi illalla.


Disney-maratoni tiedossa XD


楽しみみみみみみーーー


Tässä pari kuvaa Kaisan synttäreiltä:






Viimeinen on kyllä omasta kylppäristä mutta ihailkaa vaan ;))))))


Hauskaa viikonloppua kaikille!