Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

27 kesäkuuta, 2010

★TADAIMA☆FINLAND★

Kotona ollaan!

On ihan ok taas istua tässä omassa huoneessa ja omalla koneella, mutten jotenkin olis halunnut sen matkan loppuvan....

Oli hauskaa. Tosi hauskaa. Ensimmäinen kerta kun olin jossain vaan kaveriporukalla, nyt kun miettii.

Kirjoitin matkapäiväkirjaa siellä että voin tehdä merkinnät sitten kun saan sen matkablogin luotua, mutta en jaksa nyt alkaa väsäämään sitä niin saatte jokusen päivän odottaa... ;( pahoittelut.

Mutta yhteenvetona: rakastuin rinkan kanssa matkustamiseen, oli ihana huomata että japani palautui taas ennalleen muutaman päivän puhumisen jälkeen, maisemat ja kokemukset olivat hienoja ja hinnat pirun kalliit.

Odotelkaapa innolla sitä matkakertomusta~~


Ja sitten,

kuten ehkä varmaan saatoit huomata, olen laittanut kävijälaskurin ja yllätyin iloisesti kun huomasin että sen määrä nousi tämän kuuden päivän matkani aikana yli 60!! (odotin max 30 kävijää...)

Kiitos kaikille lukijoille, toivottavasti viihdytän ;D

Emmi kävi äsken hakeen mut kentältä, ja oli kiva nähä taas vähän ajan tauon jälkeen. Ajateltiin järkätä taas leffailta ja nähä kunnolla joku päivä, mutta kaikki on aika lahjakkaasti hajaantuneet nyt lomalla, eli ei tule ainakaan heti vaarmaan ;(

Näin muuten viime yönä unta että katsoin supernaturalia XDD


Yhtäkkiä maagisesti heti kun olin norjassa kaikki aloittivat soittelemaan josko voitaisiin nähä, tai tekstareita siitä että en haluisi lähteä juomaan illalla....

Mutta nyt mulla onkin yhtäkkiä aikaa! Koska iskän töiden takia porukat eivät jääneetkään mökille koko viikoksi vaikka äitillä on lomaa, joten tuun olemaan seuraavat kaksi viikkoa luultavasti maisemissa. (aluksi oli tarkoituksena mennä bussilla perässä parin päivän päästä)


Nyt kun koulukin loppui tuntuu ihanan vapauttavalta, mutta toisaalta vähän tyhjältä kun on _liikaa_ aikaa.

Tää on vaivannu sen jälkeen kun tulin japanista, siellä kun kesällä koko loman aikana oli vaan 4 päivää vapaata klubitreenien yms takia.


En kirjoita nyt tämän pidemmin, mutta laitan seuraavan biisin, elikkä

Day 14 - A song that no one would expect you to love


......................XDDDDD


Näitä on PALJON.


Älyttömän paljon.


Oon miettinyt minkä niistä mun ykkössuosikeista tätä lajia laittasin mutta..

En vieläkään tiedä XD

Ehkä laitan kaksi...?


Joo-o.

Elikkä Sotsugyou(=päättäjäiset), Tsugaru kaikyou fuyugeshiki(=Tsugaru Kaikyoun lumimaisema) ja Seishun Amigo(=nuoruuden ystävä).

Ja niitä tuli kolme!



..... Elikkä XD

No toi ensimmäinen on Oozaki Yutakaa, jota omistan kokonaiset 4 levyä. Oozaki vaikuttaa aina kun kuuntelen sitä.. Sille ei vaan voi mitään. Kävi Aoyama Gakuinia (sama lukio siis missä olin vaihdossa), syntyi Setagayassa (samassa kaupunginosassa jossa asuin vuoteni) ja teki itsemurhan 1992 ollessaan 26-vuotias.

Toi biisi on erityinen suosikkini, se on älyttömän kaunis ja kertoo paljon asioita.

Sanat:
En löytänyt.. Ärsyttää, koska ne on juuri se asia mitä rakastan kappaleessa...
Ei voi mitään ;////

Kakkosbiisinä oleva edustaa japanilaista musiikkityyliä nimeltä Enka, ja se on jotain mitä... rakastan XDD

Kaikki kaverit jotka kuuli että pidän enkasta piti mua seonneena, mutta mikään ei ollut ihanempaa kun tulla kotiin väsyneenä koulun ja klubin jälkeen ja jäädä ruoan jälkeen katsomaan enkaa telkkarista ja juomaan kuumaa teetä..... ^^"

Tähän biisiin törmäsin ensimmäistä kertaa (en ainakaan muista että oisin kuullut ennemmin) karaokessa kun Mako laulo sen. Se on yks tunnetuimpia enka-biisejä, ettei sinänsä mitenkään kumma juttu.

Ja kolmas biisi on japanilaista poikapoppia (jota muuten oon yleensä aina vihannut), ja esittäjät ovat yamapi ja kat-tunin kame.


....

Yamapitä vihaan enemmän kuin ehkä ketään muuta artistia, ilman syytä kyllä.. Ärsyttää vaan se että joku on niin suosittu vain naamansa takia.

Kame on tosi suloinen, myönnetään XD

Biisissä on mukana sanat!




Ja nyt syömään pizzaa, on tehnyt mieli koko viikon ;__;<3

Anteeksi kuvattomuus.