Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

16 syyskuuta, 2010

Parasta aikaa vuodesta

Syksy siis....!!

Vaikka oonkin luhistumassa tän hetken kaiken työmäärän ym alle, oon nauttinu kaikesta paljon normaaliakin enemmän viime päivinä. On ihanaa kun näkee jo joittakin keltaisia lehtiä pyörimässä jaloissa teillä, on ihanaa kun sataa ja on pimeämpää ja viileämpää.....!!

Tää aika vuodesta on parasta.

Tai ainahan kun vuodenaika muuttuu, tuntuu että juuri se on parasta aikaa, mutta syksyllä kunse tunne tulee se tulee niin paljon voimakkaampana kun millonkaan muullon että ah<3

Kohta tulee syksyn tuoksut, routaset nurmikot aamusin, sen verran lyhyt päivä että bussissa aamulla voi katella auringonnousua, sellanen lämpötila että voi oikeasti PUKEUTUA kunnolla ja käyttää kaikkia vaatteitaan....

Tässä muuten tän päivän asu~~


Olin äsken Iriksen huoneessa käymässä, ja se pyys mua sanoon vaan jonkun biisin kun se halus näyttää mulle kuinka youtubessa voi pelata matopeliä (se oikeasti on mahollista siinä videon päällä!!!!!), ja kun en keksiny mitään se vaan kirjotti larc en ciel ja otti jonkun rndm biisin mikä osu tielle, ja se oli biisi jota en ollu koskaan kuullu !!!!!!!!!!!

Koin järkytyksen XD En tienny että niillä ois biisii jota en tuntis.....!

Mutta rakastuin siihen ohimenevästi, tuli sellanen olo että unohtuu jonnekin aikapoimuun menneisyydessä, että kaikesta katoaa aika ja tunnit ja sekunnit.

Se on yks upeimmista tunteista, enkä ollukaan hetkeen kokenu sitä noin vahvasti missään wwwwwwwwwwww


Laitan tän biisin nyt tännekin, siinä on myös subit~~

Olkaa hyvät.


Oon ollut aikaansaava viimeaikoina. Tehnyt paljon kaikkea mikä oikeestikin pitää tehdä, ja paljon kaikkea turhaakin ;D

Mutta siitä kun saa ajoissa aloitettua jonkun homman mikä oikeesti pitää saada valmiiks (no ok viimesenä iltana ei välttämättä oo ajoissa..) nousee omassa mielessä oma arvo. Tai sitä miettii että "oo, pystyin alottamaan ja sain aikaseks jotain eikä se ees ollu vaikeeta".


Viikonloppuna oli ihana YFU-leiri. Paluu menneeseen. Tai en tiiä, ehkä osittain tulevaan, mutta tulee paljon muistoja mieleen ja sellanen.. yhteisöllisyyden tunne.

Koitan lisää joskus kuvii, nyt pakko äikkää äikkää.......!