Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

25 joulukuuta, 2010

Hyvää joulua~~

Vaikken jouluihminen olekaan >,<"

Mutta on ollut hauskaa nämä molemmat joulupäivät o(>,<)o

Tänään siis nähtiin Shibuyassa porukallamme, Mako, Yuu, Waka, Kohama (aka chikako) ja minä ;3

Mako oli varannut meille paikan yhdestä Rock-kahvilasta ja tilannut etukäteen ruoat, oli hyvää! Ja lopuksi tulleet muffinssit oli ihania ;_;<3 sitten mentiin vielä jatkoille johnkin rndm baariin joka oli tosi söpösti sisustettu.


Oli hienoa nähdä kaikki tänään. En osaa muuta sanoa ;__D
Kävin myös ottamassa omat purit ennen treffausta ja pyörimässä vähän kaupoilla, en tosin vielä ostanut mitään kun venaan alennuksia.

Haluun mennä karaokeenn. Kelasin että vois mennä yksin joku päivä!! Jumituin Larukun biiseihin, Farewell oli ihana laulaa---!!

Mutta mutta huomenna Gazetto!! Kyaa-a. Vielä huolestuttaa vähän toi Merin tilanne (ihminen jonka kanssa menen yhdessä) kun sillä on kaikki vielä melko epäselvää, se on vasta aamulla Tokyossakin.....

Tässä mainos jonka bongasin Shibuyasta ;3


Toivottavasti onnistutaan sitten tapaamaan hyvin.

Ah, ja kirjoitin tämän päivityksen eilen koneelle, vaikken jaksanutkaan tulla nettiin (ihmisen peruslaiskuus....):


Aamulla heräsin aikasin (yöllä ei ollutkaan niin kylmä kun piti olla vaikken laittanut edes lämmitintä päälle ;3) ja lähdin sitten Shibuyaan jossa treffattiin Yuun kanssa ;__;

Waaaa, se oli niin .... outoa. Yuukin sano ettei ollenkaan tunnu että olis kulunu vuosi ja oltais viimeks nähty lentokentällä, ihan kun tää ois vaan jokapäivästä tapaamista :D paitsi hauskempaa.

Oltiin paljon läheisempii kun muistin ;_; Mentiin käymään koululla moikkaamassa klubia (<3<3<3<3 aa se oli ihan kun paluu menneeseen..!!), annoin tulijaiset ja tapasin uudet ykköset etc.. Mun luokkis ei ollu tänään koululla ja tää oli ainut päivä kun koulu on auki tänä aikana kun oon täällä : ((


Eli siihen se tais sitten jäädä.. neljästä maikasta jotka halausin tavata vaan 1 oli paikalla ( ´ ,`)

Sitten okonomiyakille Shibuyaan!! Helvetti oonkohan koskaan maininnut että rakastan japanilaista ruokaa.......???? ;_;<3 (pitäis perustaa galleriaan vittuku iruze kuulostaa japani-otakulta -yhteisö.... (>,<)" )

Sitten purikurat ja karaokeenn~~

Samalla meillä oli koko päivän käynnissä suhde-päivystys-poliklini kun klubin sisällä on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista ja yksi koohai kyseli että pitäiskö sen tunnustaa sen tunteet Mizukille..

Muutenkin Yuu piti kyllä huolen siitä että pääsin kaikkien juorujen ajantasalle (Yuu<3 XD).

Meiän luokalta mm. 2 ei päässeet kolmosluokalle, ja ne vaihtoivat koulua, toinen lähti Englantiin :oo
Sitten meiän luokan tytöt on kuulemma ihan seonneita korealaiseen poppiin ja ne harjottelee koreaa..... Yllätti mut todella, en ois ikinä uskonut niistä o.o"

Ja kuulin myös mihin kaikki on päässeet jatko-opiskelemaan, suurin osa kyllä meidän yliopistoon, mutta nekin tiedekunnat oli jo päätetty.


Hahahahaha tälle ei nyt oikeasti saisi nauraa, mutten mahda mitään XDD Oon repeillyt koko päivän.

Yuu ja Chikako "pääsi" molemmat englannin tiedekuntaan.
Siihen on ilmeisesti tosi vaikee päästä, tarvii korkeet pisteet ym.
No, Chikako oli laittanu sen läpällä ykköseks koska ei kuitenkaan pääsis sisään. Oikeasti se halus opiskella Japanii.
Yuu sano et kun nää tiedot oli tullu Chikako oli menny ihan valkoseks kauhusta XDDD

Mut ei oikeesti oo kivaa tollanen ; (( (ei kannattais olla tyhmä XDD)

Aa-a.

Mitäs muuta...?

AA! Oli siis 24. päivä, ja Japanissa se on perinteisesti päivä jolloin parit menee yhdessä ulos tekeen kaikennäköstä "joulun kunniaksi". 25. päivä on kavereiden kanssa hengailua.

Joka puolella oli _ihan _helvetisti pareja!! Oikeesti. Kun mentiin syömäänkin niin joka pöydässä meidän ympärillä, purikurat täynnä ja karaokessa listassa kaikkien huoneiden ihmismääränä oli 2 ;__D

Sain sitten leikkiä Yuun jätkäkaveria, koska sen oma poikakaveri hakee toiseen yliopistoon ja sen pitää opiskella nyt maaliskuuhun asti ja ne on sopinu ettei nää kertaakaan sitä ennen ;_;

Erai na. Yuu-parka :((

Mut meillä oli hauskaa silti!

Huomenna pidetään Joulu-partyt meidän 5:n porukalla, mennään Shubuyan johonkin ravintola-baari-tsydeemiin ;33

tanoshimiyann~~


----------------------------------------------------------
Ja takaisin tähän hetkeen.

Siinä taisi olla kaikki mitä halusinkin sanoa. Pitää vielä siirtää puhelimen kuvat koneelle niin pääsen niitäkin levittelemään, mutta mulla ei tullut tänne mukaan sitä laitetta millä voi liittää SD-kortin koneeseen >,<

Tässä vielä tämän päivän asu:


Odotelkaa innolla päivitystä keikasta~~