Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

08 helmikuuta, 2011

Mitä nostalgiaa...!

Tuun taas jakamaan musiikkia teille ( >m<)~<3

Oon pari viikkoo sitten löytäny taas tän biisin, se vei mut ihan mukanaan ;_;

Kuulin sen ekaa kertaa kolme kesää sitten (hirveetä ku aika kuluu...!) eli onks siit nyt sit 2,5 vuotta? Joo.

Ja huomasin, että kun kuuntelin sen nyt pitkästä aikaa mulle palas kaikki sen kesän muistot ja fiilikset ihan älyttömän elävinä mieleen ( ´,`) Tuntu kun aikaa ei ois kulunu yhtään ja kun olisin vieläkin niissä tunnelmissa ja hetkissä.

Kaikki nää viime kesät siitä lähtien on ollu erilaisii ja ihania sekä muistokkaita, mutta se kesä oli jotenki... en osaa sanoo. Siinä oli kaikkee.

Olin just lopettanu ysin ja vaihto läheni niin kaikki tuntu hirveen muuttuvalta, tapasin paljon uusia ihmisiä ja tein kaikkee uutta ja kokeilevaa.... XD

Musta tuli kans ernu (silleen henkisellä tasolla, ulkonäkö muuttu vasta lukiossa)!!!11212! Olin kyl kuunnellu jo seiskasta lähtien japsimusaa, mutta tona kesänä tais olla kai kans se suurin ernukausi yleisesti.

Muutuin tosi paljon ihmisenä, mut kai se sit kuuluu tohon aikaanki. 15-v jne :__D

Ei hitsi ku siitä onki niin kauan mutta silti niin vähän, 2,5 vuotta ei oo paljoo paskaakaan....!

Mut tota kaikkee ja paljon muutaki tää biisi tuo mulle mieleen. Mul ois koneella siitä sellanen versio missä on fanvideo Gazeton kaista, mutta ehkä en kiusaa teitä sillä :D

Chasing cars.

Sen tunnelma on syvä ja pysähtyny, sellanen ettei se välitä ajasta. Siihen uppoutuu ja vaikka se on kaikessa yksinkertasuudessaan tosi pelkistetty se on jotenki.. taianomanen.

Just know that these things
will never change for us at all