Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

29 elokuuta, 2010

sundayy

Istun olkkarin sohvalla kipeenä ja katon telkkaria. Oon yksin kotona ja kyllästyin lukemiseen (Täällä Pohjantähden alla....), joten tulin kattomaan josko telkusta tulis mitään.

Nyt oon kattonu sit jotain ohjelmaa, jossa kerrotaan nykyajan lasten "vapaudesta": puhelimissa on paikannuslaite, joka kertoo vanhemmille tarkan sijainnin kahden minuutiin välein, kesäleirillä on valokuvaaja joka kuvaa päivässä 700-800 kuvaa lapsista ja laittaa ne sit illalla nettiin jotta vanhemmat voi nähä lapsensa ja arvioida onko niillä hauskaa, joissakin kouluissa kielletty alle 12-vuotiailta tulla kouluun yksin....

Siinä muutamii esimerkkejä.

Sairasta.

Yhtä perhettä kuvattiin, ja siinä ne heräs vkonloppusin aamulla neljältä jotta ehti viedä lapset päivän aikana kolmen eri urheilulajin turnauksiin ja ne lapset teki autossa matkoilla läksyjä.

Ok, onhan toi aika kärjistettyä ja ääripääesimerkki mutta SILTI.

Kuolisin tollaseen kohteluun...

Vanhemmat perusteli siinä että se kehittää lasten sosiaalisia kykyjä etcetc, ne halus muokkaa niistä jotain superihmisiä.

Sairasta.


Sairasta sairasta sairasta.

Suomi on kyl hyvä paikka.


Ja oon niin tyytyväinen että saan mennä ja tulla lähes aina niin kun haluun. Oon kyl miettiny että jos mulla olis lapsii niin olishan se kiva tietää et ne on hengissä, joten tajuun kyl toisenlaistakin kohtelua..

Mut rajansa kaikella, ja miten lapsi voi sit ikinä itsenäistyä jos sitä kohdellaan noin.........?


Ahh.

En varmaan mee huomenna kouluun kun on kummiski neljä tuntii.. eikä matikkaa nii ei sit mitään ongelmii vaik jäiskin kotiin ;D

Ihana vaan laglaglaglaglagittaa<3


Muuten, mennään tänään äitin kans treenaan ajamista jonneki tyhjälle parkkikselle!!!!!


Kyaa, oon ihan fiiliksissä~~

Varokaa sit ku vetelen siel kuumeisena ympäriinsä xD

No ei, harjotellaan varmaan käynnistään auto. Sillä tasolla mennään.


Aivot on kyl aika tyhjät nyt ja päätä särkee niin ei irtoo oikeen mitään kiinnostavaa juttua, joten siirryn tästä tekeen jtn.

Pitää lisäillä kuvia joku kerta!

16 elokuuta, 2010

Huomenta~~

Ja mulle hyvää viimestä lomapäivää!

Heräsin myöhemmin kun ajattelin ja lagasin ja luin ja mietiskelin ja haaveilin ja sitten menin hakemaan ruokaa ja on ollut kaikin puolin täydellinen aamu ;3

En nyt jaksanut tarkistaa millon viimeksi kirjoitin ja mitä, mutta nyt laitan vaan jtn tähän sitten ;P

Hautajaiset oli ja meni ja oltiin yötä mummulla perjantaista sunnuntaihin. Lauantaina serkut tuli kanssa, hengattiin niitten kanssa yks yö ja sitten eilen tultiin takasin himaan.

Hautajaisissa oli tehty kooste papan elämästä ja siinä näytettiin tosi vanhoja kuvia ja aika vanhoja kuvia ja sit kanssa jotain uusia kuvia ja taustalla soi Juha Tapion Ohikiitävää.

Elämä on niin outo juttu. Kun miettii, niin mitä oikeestikaan jää sen jälkeen susta kun oot kuollu.


Tunnen nyt itteni ihan älyttömän laiskaks ja saamattomaks kun en oo jaksanu lisää mitään kuvia pitkiin pitkiin aikoihin, mutta sit kun mietin että mitä sitä lisäis niin tulee olo että on liikaa kaikkia kuvia mitä on ehtinyt ottaa tässä välissä ja mitä voisi lisäillä, niin sitten päädyn siihen etten lisää mitään....

Mut halusin jakaa tän biisin tänne kun innostuin kuunteleen sitä 'www'


Nyt just sellanen olo taas vaihteeks että haluisin vaan lähtee jonnekin kauas ja pitkälle matkalle....!!

Sen sijaan meen huomisesta lähtien kouluun..... Ehkä siitä tulee sit jonkinlainen matka lol


Nyt alan soitteleen muutamat kitara-tyypit läpi joiden oon bongannu yheltä sivustolta antavan tunteja!

Hyvää syksyä

11 elokuuta, 2010

Hahhaa~~

Syksy is coming ja sehän tarkoittaa uusia kuvioita, uutta tsemppausta (joka loppuu lyhyeen) ja uusia aktiviteetteja ;D


Joten ilmottauduin juuri teatterikouluun!!

Kerran viikossa, joten ehtii tehdä muutakin, mutta yksi kerta on pitkä (kestää 3 tuntia), joten sielläkin luultavasti edistyy jotenkin :D

Ja oon jo pitempään halunnu alottaa teatterin. Kävin sillon joskus puoli vuotta seiska- tai kasiluokalla siellä yhessä monitoimitalo-teatterihommassa mutta... se oli vähän sellanen että.. No, musta tuntuu että toi paikka on vähän parempi :)

Soitin äsken äitille ja kerroin että "ilmottauduin just teatterkouluun ;D" niin se oli ihan että "........anteeks kuinka??"

;D

En ollu puhunu sille mitään kun en ollu varma että mahtusinko siihen ryhmään mutta oli yksi vapaa kohtalokas paikka~~

Saa sitten nähä kuinka lahjakkaasti reputan sen homman kun kaikki muut on alottanu jo vähintään 14-vuotiaana kun se on semmonen tutkintohomma, mutta sen saa nähä sitten.


Täältä tullaan syksy wuhuu!!


Kunhan tää flunssa nyt loppuis..

Eilen mentiin Emmin kanssa Sallalle kun niillä oli kylässä uusseellantilainen tyttö ja katottiin sitten pari leffaa (ice age 3 [ihan helvetin hyvä ;D] ja the jane austen book club [rentouttava]).

En oo ite ikinä lukenu yhtäkään jane austenia, mutta emmi sano että ne on hyviä ja siinä leffassakin kaikki tykkäs niistä, joten ajattelin että voisin ottaa chalengin ja päättää lukea yhden jonkun. Ollaan tänään illemmalla menossa Emmin kanssa ostaan lukiokirjoja stadiin niin vois sieltä ostaa/lainata jonkun!

05 elokuuta, 2010

Aa pakko jakaa jollekin kun oon niin täydellisen rakastunut

tähän biisiin......!!


Odotan niin lokakuuta ja sitä että pääsen ajamaan ;----;




Oi Noora, Noora
Olethan varovainen?

04 elokuuta, 2010

Ah, syksy

Otsikosta voi päätellä tämänhetkisen tunnetilan.

Oon ihan hullaantunut (eka sana mikä tuli päähän kuvaamaan XD), kun oon nyt jo kahtena iltana lenkkillelähtiessä pystynyt pukemaan päälle pitkät farkut, hupparin sekä huivin *w*

Eikä siltikään tule kuuma. Korkeintaan vähän lämmin. Ja mittari näyttää 20 astetta?!?!

Japani-fiilis.

Tänään on ollut koko päivä vapaana ja ah-rakastan-elämääni -tunne korkeammalla kun aikoihin. Tosi korkealla oikeastaan.

Vaikka tänään on ollut aika tylsääkin kun nyt kelaan taaksepäin (heräsin siinä kympiltä, hengasin kolmeen yöpuvussa ja tein ruotsin tehtäviä, sitten kävin suihkussa ja alettiin kattoa iriksen kanssa harry potter -leffaa japaniksi dubattuna, kyllä, ja sen jälkeen oon kääntänyt yhtä artikkelia japanista suomeen + tehnyt kuolemaa ensi vuoden lukujärjestyksen ja kurssivalintojen kanssa taas vaihteeksi, ennen kun lähettiin lenkille ja tultiin n. puoli tuntia sitten takasin. kadehdittavaa varmasti ;D tää kaikki action siis), en oo oikeestaan tehnyt mitään maailmaamullistavaa eikä mtn pieniä iloisia tapahtumiakaan ole käynyt, niin on silti ollut ihanaa.

Olen saavuttanut tasapainon elämääni ha-ha-ha-haa.

Tai jotain sen suuntaista. Luulisin.

Nyt vaan odotan kauhulla jotain asiaa joka sen tulee sitten joskus mahdollisesti kaatamaan ( ´,`)

Mutta oon kyllä sitä mieltä yleisesti, että joka päivän pienet liikutukset ja pienen pienet hyvät asiat on niitä parhaita jotka tekee päivästä hyvän, jos siis kaikki muu on hyvin elämässä yleisesti. Tai vaikkei olisikaan, parantaa päivää huomattavasti.

Esim tänään se että sain kicksejä siitä kuinka hyvin osasin suomentaa ilman sanakirjaakin jotkut kohdat, siitä että on viileää ja sateista, siitä ettei ollut mitään turhaa actionia, siitä että sain syödä takapihalta karviaisia... ;D

Siitä että nyt syön tuoreta ja pehmeää ruisleipää..

Lista jatkuu.

Ei kannata odottaa mitään suuria ja ihmeellisiä maailmaajärisyttäviä tapahtumia jossain huoneennurkassa, vaan kelata että nauttii hetkestä ja tekee elämässään niitä asioita joista nauttii, niitä kaikkia pieniä ja hyviä asioita joita löytyy ihan varmasti 99 prosentista päivistä.

Inhottaa usein suomalaisten pessimistisyys ja se ettei ihmiset mieti mitä kaikkea hyvääkin löytyy..

Tai no kyllähän sen tajuu että jos on jotain suuria ja kamalia asioita ympärillä, saattaa olla vaikee keskittyy mihinkään tollaseen, mutta kannattaa silti koittaa. Tehdä joka päivästä vähän valosempaa.

Haluun jonkun aforismikirjan että voisin lainata tänne jotain hienoa XD

Pitää ostaa.

Oon nyt viime päivityksen jälkeen ollut niin suuressa pyörityksessä että tuntuu että oisi kulunut useaampiakin viikkoja; oltiin Emmin, Tarun, Annikan ja Sallan kanssa Tampereella meidän kämpässä kolme päivää ja kotona oli to-ti härdelliä iriksen rippijuhlien takia, joten olin suurimman osan ajasta maanpaossa ;D


Tampereesta kelasin kirjottaa sitten erikseen matkapäiväkirjaa matkablogiin, sitten kun vaan saan sen kasaan >,<" Huomatkaa että se on jo luotu, enää vaan se ulkoasu jälellä ;___DD

No lyhykäisyydessään me ajettiin autolla sinne (oli mahtava fiilis ;D), käytiin vähän kaupoilla, katottiin supernaturalia, pumpattiin vittuilevaa ilmasänkyä, katottiin supernaturalia, pumpattiin, mentiin särkänniemeen päiväksi, pumpattiin, katsottiin supernaturalia, pumpattiin, katsottiin ja vielä kerran pumpattiin XD

Yöunet ei siis ollut mitkään parhaat mahdolliset.


Eilen kun tulin Saralta yötä, Suski soitti ja ajattelin sitten mennä Oulunkylästä Sellolle sen kanssa hengaamaan kun se sielä sattui olemaan! No päädyttiin sitten loppujenlopuksi stadiin leffaan katsomaan Inception, jota muuten suosittelen!

Spontaanit teot piristää elämää, mutta myös aiheuttaa sitä että kun on kelannut aamulla että koko viikko on tyhjää tästä eteenpäin, niin huomaa taas illalla että kuinkas tässä näin kävikään...

No mutta tänään ihan oikeasti olin vaan himassa, ja huomiseksi on suunniteltuna meno Tapiolaan Elinaa moikkaamaan.



Täytyy kertoa kanssa, että tänä aamuna kahdeksalta Pappa kuoli. Oli ollut jo pitkään sairas, joten musta se on ihan hyvä että näin kävi ja nyt. Iskä lähti Tampereelle eikä tuu ehkä ennen huomista takasin. Äiti pyys jos mä soittasin hautajaisissa jotain.

Kaipa mä sitten soitan...

Oisin ehkä halunnut puhuu Papan kanssa enemmän, kaduttaa kun siltä ois voinut kuulla vaikka mitä hienoja tarinoita.

Yöllä oli kuulemma koko yön ukkostanut ja satanut niin kovaa, ettei ois kelannut sen ikinä loppuvan, eikä kukaan meillä saanut unta (paitsi mä joka nukku kun tukki ikkuna auki tietämättä koko myrskystä ennen kun kuuli siitä aamulla ;3). Joskus aamulla kun myrksy oli jo loppunut niin kuulu kuulemma varastosta ihan hirvee ryminä ja meteli, ja kun sitten aamulla mentiin kattomaan mikä se oli, niin seinä oli mennyt rikki ja naulakko ja hylly romahtanut ja tavarat pitkin lattioita.

Kukaan ei kattonut kellosta mihin aikaan se oli, mutta iskä sano että Pappa anto merkin siitä että oli lähössä.


Musta se oli aika fiksu päätelmä ja ihan järkevästi ajateltu.


Lepää rauhassa.




Seuraavan biisin aika, muttei oo minkäänlaista ideaa.

Koska otsikko on

Day 16 - A song that you used to love but now hate

Eikä mulla tietääkseni ole tällaisia biisejä ;oo

On kyllä paljonkin sellasia, joita ennen vihasin mutta nykyään rakastan, muttei näin päin mitään.

Eli nyt jäätte ilman musiikkia.

Paitsi voisin laittaa teille kuunneltavaksi gazeton uuden sinkun, jota kuunneltiin läpi uudestaan, uudestaan ja uudestaan eilen sallalla.

SHIVER. Dooozo.


Aluksi vihasin sitä, se kuulosti vaan niin pohjattoman kaupalliselta.

Kuunneltiin se ehkä sataan kertaan, analysoitiin ja pyöritettiin biisiä, musavideota ja making ofia ja lopulta se alko kuulostaa jo ihan kivalta.

On se yhä kaupallinen, siitä ei pääse mihinkään XD


Mutta nyt julkistan suunnitelmat, eli siis ollaan puhuttu siitä että mentäis talvilomalla Tokyoon.


Back to Japan.


En tiiä oonko innoissani, kauhuissani vai sekasin. Vai sekasin...!

Ensi joulu, loma, Gazeton keikka, uusvuosi ja alennusmyynnit...

Ja se keikka on kiertueen päätöskeikka joka sijottuu Tokyo Doomulle.


Sillon ei tarviis olla koulusta poissa, pääsis näkemään kaikkia kavereita siellä kun niilläkin on lomat, ei tarvitsis kärsiä suomen kylmyyttä niin pitkää aikaa putkeen.

Näkis perheen siellä, kaikki tutut paikat ja ihmiset.....

Tokyo.

Ja mulla ois 18-vuotissynttäritkin.

Tää on nyt vielä ehkä vasta suunnitelmatasolla, mutta rahojen kanssa ei tuu oleen ongelmia kun siihen on vielä 5 kkta aikaa.

Tokyoooooooooooooooooooooooooooooooo.

Mun rakas, rakas tokyo.

Apua.


Veny nyt merkintä taas kerran ihan liian pitkäks ja oli vielä muitakin asioita mitä halusin kirjottaa mutta sanonpahan vaan että seeya soon~~


Anteeksi kuvattomuus.