Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

29 joulukuuta, 2010

Tässä öinen datauskerho Tokyosta päivää.

En saa unta koska nukuin viidestä kaheksaan nyt päivällä. Elikkä aamulla herätessäni huomasin, ettei kurkusta lähtenyt pihahdustakaan ja hirveä olo >,< Mutta oltiin sovittu luokan kanssa Boonenkai (ikään kuin pikkujoulut, mutta japsit pitää niitä ennen uuttavuotta) täksi päiväksi (28.12.), ja se oltiin nimenomaan laitettu sellaiselle päivälle, että pääsisin tulemaan ( ´,`)

Sitten aamupalalle mennessä okaasan oli ihan että "Voi ei, pitääkö mennä käymään lääkärissä?" "Näköjään sun eiliset vaatteet oli liian kylmät" "Otatko kuumelääkettä?" "Nyt kannattaa vaan nukkua pari päivää"

...................................

Japanilaisten huonoja puolia. Sitten olin vaan että ei kun lähden Shibuyaan ;___D Mutta oikeesti tuntui aika inhottavalta ja oli kylmä etc, mutta oli vain PAKKO mennä koska ei oltu nähty vuoteen enkä tiennyt olisiko kaikille käynyt joku muu päivä...

Oli kyllä kiva nähdä kaikkia, mutta olin niin älyttömän väsynyt ja kylmissään ja päätä särki ettei musta saanut oikein hyvää juttuseuraa.... Paitsi että japanini on kuulemma parantunut...??!?? Ihan hyvä jos olisi.

No lähdin sitten lopulta aiemmin kotiin, ja sitten kun tulin ja sanoin että "netsuppoi (=tuntuu kuumeiselta)" niin olisitte nähneet sen vauhdin millä alettiin passata.... Tehtiin teetä, tuotiin keksejä ja karkkeja, haettiin ylimääräisiä peittoja ja ilman kostutin (vai mikä lieneekään suomenkielinen sana) huoneeseen... Ärsyttää sellanen kun ihmiset (etenkin obaachan..) ei usko kun sanon että "Olen kunnossa, en tarvitse sitä. Oikeasti."

No mutta sitten nukuin ja herättyä kuume oli laskenut asteella~~ yeyy.

Katsoin jotain NHK-pop-ohjelmaa, ja alan pikkuhiljaa vakuuttua siitä, että joululoma on paras aika tulla tänne: täällä ei ole kylmä, on loma, pääsee eroon Suomen joulusta, ja koska on uusi vuosi (isoin juhla japanissa), telkkarista tulee paljon ja kaikkea!!

Suomessa en ikinä ehdi katsoa mitään, enkä varmaan kyllä osaisikaan, mutta täällä se on joka iltainen ruokarituaali ;33


Huomenna (varmaankin tänään silloin kun saan tämän postattua huomenna) on joulukuun 29. päivä. Ja mitä silloin tapahtuu??!??!?!?!

Aivan, synttärit!

Ja tänä vuonna täytän vielä 18... (kuulostaapas pieneltä XD)

Joten vähän säälin itseäni kun tiedän tapauksia jotka ovat menneet kaveriporukalla matkalle, toiset pitäneet 30-40 ihmisten parteja ja useimmat menevät baariin, kun taas itse näköjään makaan yksin kipeänä kotona sängyssä >,<"

Ei voi mitään.

Aluksi olin suunnitellut että tekisin päivällä jotain itseni kanssa (kunnolla shoppailua, en ole vielä ehtinyt, ja karaokeen yms), ja sitten illalla Shinjyukuun ja baariin kävereiden kanssa mutta nyt kävi näin.

Varmaan kuluu päivä opiskellessa... Koska otin tänne muutamat kirjat mukaan enkä ole vielä ehtinyt (ehtinyt ja ehtinyt...) avatakaan niitä. Ja huomenna näyttää aikaa olevan..

Okaasan lupasi kyllä tehdä sukiyakia (ykkössuosikkini) ja pyysin että ostettaisiin wagasheja (perinteisiä japanilaisia makeisia, joista kukaan ei suomessa tykännyt kun vein tulijaisiksi.. kiittämättömät.) joten sitä venaan vähäsen x))

Hyvä ruoka parempi mieli.

Ja EI OLE TOTTA kuinka paljon olen muuttunut tässä vaihdon jälkeen XDDD

Katselin kanssa ajantapoksi kuvia koneelta (nautin tästä kun on aikaa kaikkeen tällaseen!), ja ei kyllä välttämättä tunnistaisi että on sama ihminen kyseessä..!! Tyylillisestikin olen muuttunut mielestäni. Vaihdon kuvissa olin paljon..... kawaiimpi :__D Sellasia söpöjä vaatteita ja ilmeeltä jotenkin.. en nyt tiiä viattomampi mutta ideana.

Ihan hyvä että kävin tässä läpi muutoksen x3













Tuon kirjoitin siis eilen yöllä, en nyt jaksa lukea sitä läpi, mutta muistan että ajattelin postata sen joten postasin :__D

Siksi sinne ei nyt tule yhtään kuvia.

Tuntuu että eilisestä olisi ikuisuus....

Tänään kuume on noussut. Noussut ja noussut.

Aamulla mitatessa oli 38,jotain ja neljältä kun mittasin 39,1.... Olin ihan kujalla, käveleminen ei onnistunut ja tosi sekava olo. Sitten tyhjensin okaasanin lääkekaapin, nukuin (taas vaihteeksi) kolme tuntia ja herätessä oli tosi hyvä olo ;_;

Sitten mitatessa huomasin että oli laskenut kahdella asteella ja nyt oli enää 37,0 astetta ;3

Olen viettänyt tässä nyt tän päivän oikeastaan nukkuen: nukuin kahteentoista, kävin juomassa ja sitten nukuin neljään. Lääkitys, nukkumaan. Heräsin taas kahdeksalta (illalla), kävin suihkussa ja tässä sitä sitten ollaan.

Hyvää syntymäpäivää vaan >,<"

Vaikken oo koskaan oikein perustanut syntymäpäivistä niin onhan tää jotenkin angstista ;P

Ja oon kuluttanut kaiken hereillä olleen aikani fikkejä lueskellen :___D

No mutta sain nyt sentään vähän syötyy jne... Huomenna on toivottavasti jo sellanen toipumispäivä, ja sitten ylihuomenna pääsisin liikkeelle.

Tääkin vuosi alkaa olemaan tässä.. Jännä.

Onko mulla mitään uudenvuoden lupauksia...? Odotuksia ensi vuoodelle...?

Tuntuu että sen jälkeen kun tulin japanista, on tulevaisuus ollut aika hailealla pohjalla.. Pitäisi löytää jotain missä olisi joku merkitys.

Ei mitään hajua missä olen vuoden päästä, mutta silloin on luultavimmin lukio ohi.

Katsotaan mitä tuleva tuo.

Kaikille hyvää loppuvuotta!!

25 joulukuuta, 2010

Hyvää joulua~~

Vaikken jouluihminen olekaan >,<"

Mutta on ollut hauskaa nämä molemmat joulupäivät o(>,<)o

Tänään siis nähtiin Shibuyassa porukallamme, Mako, Yuu, Waka, Kohama (aka chikako) ja minä ;3

Mako oli varannut meille paikan yhdestä Rock-kahvilasta ja tilannut etukäteen ruoat, oli hyvää! Ja lopuksi tulleet muffinssit oli ihania ;_;<3 sitten mentiin vielä jatkoille johnkin rndm baariin joka oli tosi söpösti sisustettu.


Oli hienoa nähdä kaikki tänään. En osaa muuta sanoa ;__D
Kävin myös ottamassa omat purit ennen treffausta ja pyörimässä vähän kaupoilla, en tosin vielä ostanut mitään kun venaan alennuksia.

Haluun mennä karaokeenn. Kelasin että vois mennä yksin joku päivä!! Jumituin Larukun biiseihin, Farewell oli ihana laulaa---!!

Mutta mutta huomenna Gazetto!! Kyaa-a. Vielä huolestuttaa vähän toi Merin tilanne (ihminen jonka kanssa menen yhdessä) kun sillä on kaikki vielä melko epäselvää, se on vasta aamulla Tokyossakin.....

Tässä mainos jonka bongasin Shibuyasta ;3


Toivottavasti onnistutaan sitten tapaamaan hyvin.

Ah, ja kirjoitin tämän päivityksen eilen koneelle, vaikken jaksanutkaan tulla nettiin (ihmisen peruslaiskuus....):


Aamulla heräsin aikasin (yöllä ei ollutkaan niin kylmä kun piti olla vaikken laittanut edes lämmitintä päälle ;3) ja lähdin sitten Shibuyaan jossa treffattiin Yuun kanssa ;__;

Waaaa, se oli niin .... outoa. Yuukin sano ettei ollenkaan tunnu että olis kulunu vuosi ja oltais viimeks nähty lentokentällä, ihan kun tää ois vaan jokapäivästä tapaamista :D paitsi hauskempaa.

Oltiin paljon läheisempii kun muistin ;_; Mentiin käymään koululla moikkaamassa klubia (<3<3<3<3 aa se oli ihan kun paluu menneeseen..!!), annoin tulijaiset ja tapasin uudet ykköset etc.. Mun luokkis ei ollu tänään koululla ja tää oli ainut päivä kun koulu on auki tänä aikana kun oon täällä : ((


Eli siihen se tais sitten jäädä.. neljästä maikasta jotka halausin tavata vaan 1 oli paikalla ( ´ ,`)

Sitten okonomiyakille Shibuyaan!! Helvetti oonkohan koskaan maininnut että rakastan japanilaista ruokaa.......???? ;_;<3 (pitäis perustaa galleriaan vittuku iruze kuulostaa japani-otakulta -yhteisö.... (>,<)" )

Sitten purikurat ja karaokeenn~~

Samalla meillä oli koko päivän käynnissä suhde-päivystys-poliklini kun klubin sisällä on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista ja yksi koohai kyseli että pitäiskö sen tunnustaa sen tunteet Mizukille..

Muutenkin Yuu piti kyllä huolen siitä että pääsin kaikkien juorujen ajantasalle (Yuu<3 XD).

Meiän luokalta mm. 2 ei päässeet kolmosluokalle, ja ne vaihtoivat koulua, toinen lähti Englantiin :oo
Sitten meiän luokan tytöt on kuulemma ihan seonneita korealaiseen poppiin ja ne harjottelee koreaa..... Yllätti mut todella, en ois ikinä uskonut niistä o.o"

Ja kuulin myös mihin kaikki on päässeet jatko-opiskelemaan, suurin osa kyllä meidän yliopistoon, mutta nekin tiedekunnat oli jo päätetty.


Hahahahaha tälle ei nyt oikeasti saisi nauraa, mutten mahda mitään XDD Oon repeillyt koko päivän.

Yuu ja Chikako "pääsi" molemmat englannin tiedekuntaan.
Siihen on ilmeisesti tosi vaikee päästä, tarvii korkeet pisteet ym.
No, Chikako oli laittanu sen läpällä ykköseks koska ei kuitenkaan pääsis sisään. Oikeasti se halus opiskella Japanii.
Yuu sano et kun nää tiedot oli tullu Chikako oli menny ihan valkoseks kauhusta XDDD

Mut ei oikeesti oo kivaa tollanen ; (( (ei kannattais olla tyhmä XDD)

Aa-a.

Mitäs muuta...?

AA! Oli siis 24. päivä, ja Japanissa se on perinteisesti päivä jolloin parit menee yhdessä ulos tekeen kaikennäköstä "joulun kunniaksi". 25. päivä on kavereiden kanssa hengailua.

Joka puolella oli _ihan _helvetisti pareja!! Oikeesti. Kun mentiin syömäänkin niin joka pöydässä meidän ympärillä, purikurat täynnä ja karaokessa listassa kaikkien huoneiden ihmismääränä oli 2 ;__D

Sain sitten leikkiä Yuun jätkäkaveria, koska sen oma poikakaveri hakee toiseen yliopistoon ja sen pitää opiskella nyt maaliskuuhun asti ja ne on sopinu ettei nää kertaakaan sitä ennen ;_;

Erai na. Yuu-parka :((

Mut meillä oli hauskaa silti!

Huomenna pidetään Joulu-partyt meidän 5:n porukalla, mennään Shubuyan johonkin ravintola-baari-tsydeemiin ;33

tanoshimiyann~~


----------------------------------------------------------
Ja takaisin tähän hetkeen.

Siinä taisi olla kaikki mitä halusinkin sanoa. Pitää vielä siirtää puhelimen kuvat koneelle niin pääsen niitäkin levittelemään, mutta mulla ei tullut tänne mukaan sitä laitetta millä voi liittää SD-kortin koneeseen >,<

Tässä vielä tämän päivän asu:


Odotelkaa innolla päivitystä keikasta~~

23 joulukuuta, 2010

Waa, long time no see!

Oon nyt viimeaikoina tosi huonosti kirjotellut, en Berliinissä ehtinyt ja nyt oon täällä takasin Japanissa, niin on aikaa vähän niukasti ( ´,`)


Ja tässä on koko ajan taustalla se ajatus että "sitten kun oon saanut päivitettyä".


etcetcetc


Mutta siis, aiheeseen:


Täällä ollaan!!

On oikeasti pelottavaa, miten aika tuntuu olleen pysähtynyt taas vuodeksi. Oikeestaan aika samanlainen tunne kun Suomeen palattua, paitsi että nyt en kaipaa minnekään....

Pitäisiköhän huolestua..? XD

Kotona ja lentokoneessa hermostutti niin älyttömästi etten osaa edes kuvailla sitä, mutta heti kun pääsin keisei-senin kyytiin ja kohti tokyota lentokentältä, se kaikki tuntu... niin luonnolliselta.

"Näinhän sen kuuluukin olla."

Ja vaikka huomasin taas että oon muuttunut. Vuoden aikana.

Kai se on totta mitä sanotaan, että huomaat muuttuneesi vasta sitten kun palaat kotiin.

Kun tuntuukin asiat erilaisilta kuin miten ne muisti.

Katselen nyt siis puolueettomammin japanilaisia, kulttuuria ja tapoja.

Ja junassa ajattelin, että kyllä mä pärjään ilman sitä että tulisin tänne kunnolla pidemmäksi aikaa vaikkapa yliopistoon, mutta heti kun pääsin tänne, kotiin, astuin takaisin siihen omaan elämääni täällä, niin tajusin että just näinhän tän kaiken kuuluukin olla...!

Kaikki tuntuu niin arkipäiväsen normaalilta, ja se tässä onkin kaikkein parasta.

Meinasin revetä kun tänään kun kävelin meidän aseman lähettyvillä siinä oli jotkut kaksi jätkää jotka huus mulle perään "harou", että niille näytin varmaan turistilta, vaikka mulla on niin vahva kotiinpaluuntunne kuin voi olla ;__D

Aa~a.

Ainoot erot tässä on se, että mun japani on ihan kamalan tönkköä (vaikka kaikki sanookin ettei sitä muka huomais), ja että nukun tällä kertaa meiän washitsussa (japanilaistyylinen huone) koska natsumi on kanssa takasin Norjasta ja on omassa huoneessaan.

En ole vielä tehnyt oikeestaan mitään, ollut kotona, nukkunut pitkään, syönyt, kierrellyt kotiekillä ja tällasta.

Katsonut telkkaria ;3

Lukenut lehteä jonka ostin..
(oli pakko, en vieläkään tajuu että mulla oikeestikin on rahaa käytettävänä ja kelaan koko ajan että pitää säästää että loppuajaksikin jää XDD)
Mutta siis löysin aivan ihanan the GazettE Guitar Book -nimisen lehden jossa aoi ja uruha selitti kitarahistorioistaan, kitaroistaan ja siinä on kanssa nuotteja, mm RED!!!

En malta venaa että pääsen Suomessa kitaran ääreeennn<3


Aijaijai, mitäs muuta...

Täällä elämä tuntuu niin paljon aurinkoisemmalta, tuntuu ettei oo mikään kiire minnekään ja oon taas ihan rakastunut siihen oman ajan määrään mitä saan täällä viettää ;_;

Shiawase~~ mitaina danaa.

Ja kävin moikkaamassa meiän läheistä lihakauppaa, se myyjä on niin ihana ;_; meistä tuli kavereita vuoden aikana, ja kun okaasan oli kertonut sille että tuun taas, se oli pyytänyt käymään ;33

Huomenna treffit Yuun kanssa, sitten koululle moikkaamaan klubia!!!!!

kyaaa.

Mua pelottaa että oon unohtanu ykkösten nimet ;_; Ja toivottavasti koochi ei oo paikalla ;_____D

Sitä en kaikella kunnialla halua nähdä enää.... XD

Ja okonomiyakille ;333


Ja nyt tässä pari kuvaa vielä, kerrankin kunnon päivitys ~(>,<)~


Siinä pientä mainostusta mutta sitä se ansaitseekin x)))

Voitti mennen tullen sen viime kerran vuorokaauden lennon vaihtoineen.... (mutta yfu on silti ihana. suomessa.)


Siinä huonetunnelmia ;3

Ja tällä kertaa pidän huoneen siistinä, lupaan!
Vaikken futonia jaksakaan kääriä kun nukun siinä sitten kummiskin taas x3

Ja se matto siinä pöydän alla on aivan ihana ;_;
Lämmitettävä ja sen päällä on ihana maata ;333


Ja kattokaa mikä prinsessapeti mulla on, ah~

Miks en nuku tällasessa suomessa ;____D

明日渋谷よろしく~~

Ja hey, hyvää joulua kaikille!!

12 joulukuuta, 2010

Sunday day fever.

Elikkä täällä töissä istuskelen.

Väsyttää, silmät ei pysy auki mutta tällä mennään XDD

Eilen tuli kokonaiset kaksi asiakasta, tänään ei oo käynyt vielä yhtään.... Mutta toisaalta mitäpä muutakaan mulla voisi olla -______-"

Okei rahaa tästä saa :__D eli käytännössä mulle maksetaan dataamisesta. Mutta pitää käyttää säästellen koska en jaksanut raahata mukaan laturia (eipä tässä vieressä pistokettakaan näy), joten aikaa on vain 4 tuntia seitsemästä.


Mulla olis paljon kuvia lisättävänä mutta koska ne on mun puhelimessa ja mulla ei oo messissä sitä korttia millä saan ton puhelimen usb-kortin liitettyä koneeseen en voi tähän laittaa niitä :((

Tässä kummiski yks jonka olin aiemmin lisänny koneelle, ihana kuva lumisateesta ;3

Mutta siis, on taas kerran ollut kiireinen viikko, joka päivä jotain etcetc.
Oltiin siellä omena-hotellissa su-ma ja oli mahtavaa, laulettiin karaokea yöhön saakka jne :D

Ah, odotan niin että pääsen japanissa taas karaokeen!! Ensimmäinen päivä niin varaan boksin koko päiväks ja vaan laulan XD

Sitten oli itsenäisyyspvä ja Kukka tuli meille ja pelattiin Aliasta ainakin..? en oikein muista mitä tehtiin :o Mut oli hauskaa.

Jajaja.. no kävin ainakain kampaajalla :D Eli nyt mul on sit tummat hiukset~~

Ne oli aluksi ihan mustat, ja sellaset vähän kirjavahkot mutta nyt (siis kolmessa päivässä...) ne on vaalentunut tällasiksi... tosi tumman suklaanrukseiks ;33

Aluks kesti vähän totutella mutta nyt oon ihan rakastunut näihin ja nää oikeesti sopii mulle tosi hyvin~~

Nyt vaan toivotaan että väri pysyy.. Kävin ostamassa sellasta hiusnaamiota missä on väriä, että se auttais näitä pysymäänkin tummina. yeshh.

Perjantaina pitkästä aikaa Supernaturalia ja nyt vaan kelaan koko ajan et millon seuraavan kerran...!!! Se on niin uskomattoman hyvä sarja, suosittelen kaikille.


Paitsi noi jaksot oli yllättävän surullisia ;<<<<<<


Ja sit eilen töiden jälkeen Jessen ja Lauran pikkujoulut~~ Oli kivaa nähä pitkästä aikaa ja AI ETTÄ KUN RAKASTUIN SIIHEN KISSANPENTUUN ;_;_;_;_;_;

Menee taas pari viikkoo ennen kun pääsen siitä yli XDD mut se oli ihana, tosi pieni ja laiha kyllä mut se leikki siel yksin ja söi lauran hattua jne ;333
<3<3


Huomenna lähetään sit Berliiniin Saksanryhmän kanssa, toivottavasti tulee hieno reissu!! Kiva päästä vihdoinkin käymään siellä kun on kummiskkin ala-asteelta asti opiskellut kieltä muttei tullut käytyä kertaakaan...

楽しみにミ☆

Ja sitten, tässä tulee seuraava biisi, en muista numeroa mutta se oli joku että
THE SONG I LISTEN TO WHEN I'M HAPPY


Ja mietin että niitä on kyllä paljon ja riippuu taas että millainen onnellisuus se on, mutta saatte nyt jotain pirteetä japanilaista poikapoppia ;__D


Sori ettepäs saakkaan, en löytäny sitä biisii ja kelasin että ehkä tää onkin kuvaavampi.

En kestä tota laulajaa >,< muuten ei mulle silleen oo mtn sugua vastaan... ijyou.

SuG - primal

Enkä nyt löytänyt sanoja mutta ne on musta kaikista sulosinta tässä biisissä ; (

no, nauttikaa silti~

04 joulukuuta, 2010

Lauantai.

En oikein tiiä tuntuuko siltä.

Tänään on ollu tosi... häilyvä päivä, taas kerran.

Fiia ja Jenni tuli meille yöksi, käytiin syömässä Thaikkubufeeta ennen kun tultiin meille, ja sit meillä datattiin kaikki (mä koneella, ne iPod Toucheilla XD) ja juotiin mun huoneessa ;__D

Että sellanen perjantai-ilta. Sit aamulla kun niitten piti ehtii yhtä ruotsalaista Erikaa vastaan Katajanokalle herättiin aikasin ja saatoin dösärille, sit tulin himaan ja oon oikeestaan siitä saakka enemmän tai vähemmän lagittanut...

Ja mitä, kello tulikin jo kohta 12..?!?

Okei, oon datannu. XD

Ja syönyt. Lagannut keittiössä kun ketään ei ollu himassa, ja soittanut pianoa ja kitaraa.. koitin lukea vähän, muttei siitä oo viimeaikoina tullu mitään. En tajua.

Oli ihana soittaa pianoa niin pitkästä aikaa ;_; Pitäis pitää sitä vähän yllä....

Sit kävin Tarun (Y) kanssa lenkillä ja juteltiin kaikesta vaihtoon liittyvästä.

En tiedä oonko tyytyväinen vai pettynyt tähän päivään, en saanu oikein mitään aikaseks... Mutta ei mulla kai ois erityisesti mitään ollukaan.... En tiiä.

Pitäis kohta alkaa osteleen tuliaisia.. Ja ens viikosta ei tule kiva kouluviikko >,<


Huomenna Sallan kanssa tapaamaan Takayukia (meidän YFU-kummi ;D) ja sitten yöksi Omena-hotelliin Fiian ja Jennin kanssa.

Yey.


Tässä yksi ihana biisi johon rakastuin tänään ( ´,`)
Oon soittanut sitä aika lailla non-stopilla koko päivän..

En oo varma tykkäänkö vai vihaanko ton laulutyylistä, mutta tää kappale on tosi nätti.

What I Miss About You

Aa~a, väsyttää oikeestaan... se on kuluttavaa kun ei tee mitään muuta kun lagita XD

Ah, ja katottiin äsken Juhon kanssa Toy Story ykkönen, SE OLI MAHTAVA!!!

Yksiä parhaista lastenleffoista.