Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

31 tammikuuta, 2011

Yahoo

Hyvä viikonloppu on kannatellut mua aika pitkälle tänään, ja sitten kanssa myös se että meillä oli koulussa toogapäivä ja se toi jotain kiinnostavuutta päivään :D

En halua kehuskella tmn, mutta mun tooga oli kyllä parhaasta päästä ;)

Lataan nyt kameralta kuvia koneelle, joten sain juuri sekunti sitten ajatuksen, että voisinpa pitää pienen pukukierroksen ja lisäillä tänne kuvia, joita olen asuistani napsinut :D

Mikäli ketään kiinnostaa.

En ees muista millon tää oli, varmaankin toissaviikolla kun nyt koko viime viikko oli pukeutumispäiviä ;3


Tässä toissa sunnuntai, matkamessulook~~


Koulumme invavessasta x) huomioikaa housujen nahkaaosuudet polvista alaspäin~~ oon ihan rakastunu noihin tällä hetkellä! Boleron ostin Berliinistä.

Bling-bling -päivän lookki :__D nauraa saa vapaasti.

---sitten siinä tämän päivän tooga. Kävely oli äärimmäisen hankalaa. Samoin vessassakäynti >,<

Siinä pieni maanantaikevennys, takaisin kouluun.

Nyt on tääkin jakso sitten vihdoin paketissa, koska huomenna osallistun äikän preliin tuntien sijasta...

Täytyy kyl antaa tunnustusta lukkarilleni ja myöntää, että se voitti mut tällä kertaa >,<"

En oo varmaan ikinä viettänyt näin stressaantuneita kolmea viikkoa kun nyt nää viime viikot on olleet... 7 lukuainetta + enkun itsenäinen, lähestyvät kirjoitukset ilman lukulomaa sekä ajokoulu, JaME ja YFU maustettuna kolmella harrastuksella on vaan yksinkertasesti liikaa.

Ihanaa kun tulee koeviikko, odotan niin.

Huomiselle pitää viellä tsempata, pitää tehä äikän ryhmätyöprojekti (aivan, yksin koska olin berliinissä kun muut tekivät sen tunneilla ryhmissä..) sekä enkun yo-vihko sekä aine.

Yosshhi. Gambaruzoo.


Ah, ja tää oli myös kaikkien täysveristen abien viimeinen päivä kun oli tunteja, onneks olkoon kaikille siitä ( ´,`)

Jännä ajatella ettei varmaan enää ikinä mee aamulla yhtä matkaa kouluun niitten ihmisten kanssa joiden kanssa on kulkenu ala-asteen ykköseltä asti, 12 vuotta.

On se kummaa.

Nyt mun on vissiin pakko sulkee kone ja alkaa hommiin.....
---------->tsempataan kaikki tää viikko!

30 tammikuuta, 2011

Ah tätä viikonloppua~

Se on ollut aika lailla Täydellinen.

Perjantaina koulua normaalisti, sieltä sitten suoraan töihin ja pikasiivosin sen toimiston jotta ehtisin YFUn valmennukseen valmentamaan Koreaan ja Japaniin lähtijöitä mahdollisimman aikasin.

Juoksin siis toisinsanoen paikasta toiseen helvetinmoisen tavaramäärän kanssa :D

Sitten illalla valmennuksen ykkösosa, vaihtoon lähtijöillä oli aluksi joku kultturelli leikki (tulin paikalle kesken joten en ole ihan varma mistä siinä oli kyse, kuitenkin harjoiteltiin siltojen rakentamista kulttuurejen välille) jonka jälkeen minä, Salla ja Ada joka oli ollut Koreassa saatiin lava.

Kerrottiin sitten kaikkea epävakavaa ja hauskaa, esiteltiin mm koulupuvut Saran kanssa ja ah kun ne olikin kuumat..!! Tuli ihan älytön hiki siinä asussa, en muistanut että ne olis ollu niin.. epäkäytännöllisiä :o

Ja esiteltiin niille meidän vaihtovuoden TOP-5 lista joka kehiteltiin Sallan kanssa, oon aika ylpeä siitä!! Varmasti YFU omaksuu sen, sen verran hieno se oli:
1. Tietokone
2. Kieli
3. Paikalliset
4. Vertailu
5. Perheenvaihto

Sitten luennoitiin noista asioista, mitä niiden parhaiten toteutus olis etc.

Ja saatiin paljon ihania kysymyksiä (mm. yksi oli että oliks mulla aiemmin blondit hiukset, musta oltiin kuulemma luettu jostain :_D on se maailma pieni..!) joihin vastailtiin ja mentiin 20 minuuttia yli meiän ajan >,< <3

Seuraavaksi oli sitten kokkisota, Koreaan menijät tekivät kimuchia ja jotain muuta hienoa korrealaista ruokaa, kun taas Sallan ryhmä valmisti sushia ja me (pääasiassa ne tulevat vaihtarit :D) hoideltiin raamen.

Syötiin toimistolla jonka jälkeen lähdettiin sinne hotellillemme, se oli joku ulkomaalaisille reilaajille tarkoitettu ihan kotosa kolmen tähden hostelli Erottajankatu. Oltiin siellä kymmeneltä ja me valvojat (siis mää, sara ja ada) oltiin niin kuolleita että oltais oltu heti valmiita sänkyyn mutta kun oltiin vastuussa niistä pikkusista valvottiin ne nukkumaan jaa sitten aamulla käytiin herättelemässä :D

On muuten ihana pillata toisten yöunet laittamalla valot päälle ja tiedottamalla tulevasta ohjelmasta~~


Koska meitä tarvittiin vasta 12 eteenpäin (tai no yhdestä, mutta haluttiin syödä Pohjolan piikkiin) mentiin aamulla vähän kiertelemään loskaista Helsinkiä ja kahville Citykäytävän Robertscafelle Rinan ja Takayukin kanssa, he siis olivat kanssa olleet mukana valmennuksessa.

Kakkospäivä oli mahtava, on ihana puhua kun kaikki kuuntelee sun jokaista sanaa tarkasti, esittää kysymyksiä ja tekee muistiinpanoja ;_;

Voisin tehdä sitä joka viikonloppu..!!!! Siinä innostuu niin että haluisi vain jatkaa ja jatkaa ja jatkaa, ja sitten kun vielä kuulee innostuneita kysymyksiä ja tietää että voi olla hyödyksi ja helpottaa toisten vuotta se on tosi ihanaa ;33

Ja on kiva kuulla kehuja siitä kuinka on tosi varma esiintyjä ja kuinka oli suureksi avuksi jne <3<3

Vapaaehtoistyön itsekkäät puolet ;)

Mutta juu. Illalla käväistiin vielä Kampin kautta Saran kanssa kun suunnitelmissa oli nähdä Mariaa joka oli Tampereelta keikalla täällä (Maria siis oli samaan aikaan Japanissa kanssa), mutta päädyttiin sitten muutaman vaiheen kautta kotiin. Nukahdin tyyliin suoraan sänkyyn ja heräsin yhdeksältä aamulla siihen että oli niin hyvinnukkunut olo ja ihana herätä ilman herätyskelloa että!!! Aurinkokin paisto suoraan ikkunasta sisään kun olin nukahtanut ehtimättä sulkea verhoja~~

Tänään oonkin sitten lataillut musaa ja lagittanut, käytiin Seidin kanssa lenkillä koska kummallakin oli niin paha lagitus päällä x)

Ja illalla äiti suostutteli mut katsomaan kanssaan sex and the city 2 (se oli itse edellisenä iltana katsonut ykkösen JA kakkosen...), ja yllätyin kyllä vähän kun se oli oikeastaan hauska.

Ehkä vähän liikaa naisellistta hössötystä ja dramatiikkaa, ja se meni hieman yli kun ne vaihto kolmesti päivässä vaatteet mutta oli kyl viihdyttävää :_D

Haluun samankokosen vaatekaapin ja kenkäkokoelman kun Carreyllä on >,<

Nyt tässä siemailen Icelandia virvoiketta, jonka ostin jokunen päivä sitten ja rentoudun ja kirjoitan blogia ja alan pian lukemaan hissaa ja elämä hymyilee~~

Täs viikonlopussa oli hyvissä mittasuhteissa kaikkee, toimintaa, tunteita, väsymystä, stressiä, lagitusta ja toimeettomuutta & ulkoilua.

Ja unta. Ja kavereita. Ja uusia ihmisiä. Ja esiintymistä. Ja ulkonasyömistä.

Tällasia useemminkin.

Kiitossss.

25 tammikuuta, 2011

Pakoilen äikän esseetä, joten aloin bongailemaan jtn millä lykätä sitä :D

Paljonko vuosia täytät vuonna 2010?
18!! Welcome aikuisuus. Paitsi alkoi 39,3 asteen kuumeella. Toivottavasti se sitten kompensoi tulevaa vuotta :D

Voisitko seurustella jonkun kahdeksan vuotta vanhemman kanssa?
En ainakaan tietentahtoen ajautuisi sellaseen tilanteeseen, mutta _periaatteessa, jos olisi paljon yhteistä ja elämäntilanne etc kohtaisivat. En kyllä vielä ainakaan tässä iässä. Ja musta tuntuu että hyvä ikähaarukka ois -1 vuosi viiva +2 vuotta.

Oletko mustasukkainen?
Perusluoonteelta joo, ihan liiankin mustasukkanen ja välillä ihan turhistakin asioista, mutta nyt viime aikoina ei oo ollut sellasia tunteita...? Ja yleensäkin koitan hillitä sitä :D

Oletko hyvä peittämään oikeat tunteesi?
Olen. Mutta yleensä haluan "peittää" ne niin että se toinen tajuaa että oon oikeasti vihanen tjn. Harvemmin tarvii kuitenkaan, yleensä oon aika suora.

Mainitse yksi asia, jota odotat innolla?
Koevko ;_; saa nukkua.

Oletko ikinä kävellyt seinää päin?
Joo XDDDDDD !!!! Muistan sen ikusisesti :_D Tai oikeestaan se oli lasiovi, mutta mulla oli mustelma varmaan kaks viikkoo.

Lyön vetoa, ettet pysty juoksemaan ulos ja takaisin sekunnissa?
Voitit.

Ajattelet jotakuta, etkö niin?
Vähän kaikissa ajatukset pyörii, mutten sillä lailla ajattelemalla ajattele ketään.

Miltä hiuksesi näyttävät tällä hetkellä?
Kasari-rasvaletti!!

Milloin itkit viimeksi? Miksi?
Mä mietin tätä eilen ihan tosissaan muttei oo mitään hajua millon se mahto olla :ooo Varmaan joskus....... en kyl yhtään osaa sanoa. En ainakaan joulukuusta lähtien.

Voisitko olla kuukauden puhumatta parhaalle ystävällesi?
Ei mulla silleen oo 'parasta ystävää' :/ ikävä kyllä. Kaikki ootte ihanii~~<3 enemmän tai vähemmän :D Mutta jos en saa jutella kenenkään kanssa vaikka kahteen päivään meen ihan sekasin.

Luuletko, että joku ajattelee sinua tällä hetkellä?
Varmasti, uskon että kaikkia ajatellaan aina jossakin päin maailmaa ;3

Kerro paidasta, joka on ylläsi?
Päällä keltainen Jack&Jonesin t-paita jota käytän usein himassa, sitten paksu valkonen huppari jonka hupussa on kasettejen kuvia, se on ihanan lämmin.

Mikä on viimeinen alkoholiton juoma, jonka nautit?
Hapoton pepsi max >,<

Oletko ikinä toivonut omistavasi jotakin toista sukunimeä?
Olen. Pidän kyllä kanssa omastakin. Siitä tulee niin suomalainen olo :_D Mutta oon kyllä toivonu että mul ois joku siisti nimi.

Vilkutatko kun näet ihmisiä, joita tunnet?
Riippuu ihmisestä. Välillä (aika useinkin) koitan päästä ohi huomaamatta (esim näin pari vkoo sit vanhoja yläasteluokkalaisia ja kun ne ei tunnistanu mua ohi kävellessä en sitten tehnyt mitään), välillä taas joo.

Ovatko vanhempasi suojelevaisia sinua kohtaan?
Liian. Toisaalta saan kyllä tehdä kaiken mitä haluan, mutta ne touhottaa vaan liikaa.

Onko sinua ikinä suudeltu rakettien paukkeessa?
Ennnn usko? Ei.

Mikä oli viimeisin punainen asia, minkä söit?
Apua nyt tuli paha..... Aamulla risifrutin hillo?

Keneltä on viimeisin viestisi?
En jaksa hakee puhelinnnnta

Kuinka sinä ja paras ystäväsi tutustuitte?
Ei mulla siis oikeestaan oo parasta ystävää. Parhaita ystäviä on lukiokavereissa, ja sitten varmaan ihmisiä joita tapasin vaihdossa. Uusia tuttuja ois kyllä kiva tavata.

Viimeisin asia, jonka printtasit koneeltasi?
Ei mtn hajua..! En omista omaa printteriä, mutta viimeksi printtasin varmaan Saksan kesävaihdon hakupapereita koulussa joskus marraskuussa? ;P

Tykkäätkö saada isoja haleja?
Rakastan halaamista! Ja läheistä kontaktia, esim käsikädessä kävelyä, lähekkäin/sylikkäin istumista, vieressä nukkumista jnejne. Voisin kävellä kaikkien kanssa käsikädessä x))~~<3 (VINKKI!)

Jos hyppäisit huoneesi ikkunasta, kuinka pahasti sinun kävisi?No Hmm-m. Saattais se ainakin sattua.

Pidätkö jäätelökakusta?
Jäätelö on elämän suola! Kaikissa muodoissa.

Jos voisit mennä naimisiin jonkun julkkiksen kanssa, kuka se olisi?
En kyllä yhtään osaa sanoo. Joku artisti.

Mitä teit kello 8 tänä aamuna?
Nousin autosta ja lopettelin ajotuntia.

Oletko hyvä matematiikassa?
Yläasteella sain matemaattisten aineide stipendin :D Ja pitkä matikka siinä kasissa, että en mä ainakaan ihan paska oo. Mutta viime aikoina en oo jaksanu keskittyä, tänään vaan lagitin matikantunnilla enkä jaksanu avata ees kirjoja >,<

Montaako erilaista juomaa olet juonut tänään?
Hmm.. Teetä, vettä, sitä pepsiä?

Jätätkö koskaan puhelinvastaajaviestejä ihmisille, joita yrität tavoittaa?
Äärimmäisen harvoin. Esim jos se toinen olisi vittuuntunut eikä siksi vastaisi puhelimeen.

Onko suunnitelmia perjantai-illalle?
YFU!!!


Minkälaisen talvitakin omistat?
Paksuin on sellainen punanen untuvatakki.

Nukutko makuuhuoneen ovi kiinni vai auki?
Kiinni. Aina.

Minkä ikäinen olet?
18.

Mainitse yksi hyvä ystäväsi.
En halua eritellä ketään.

Seurusteletko/oletko naimisissa?
En/en.

Oletko puhelias vai vetäytyvä?
Sekä että. Jos on liikaa porukkaa alkaa tehdä mieli olla yksin, mutta yleisesti olen todella puhelias.

Onko jääkaapissasi Coca-Colaa?
Ei. Se on kyllä parempaa kun pepsi (HUOM Sara!!!)

Mikä on työpöytäsi taustakuvana?
Rukiiii.

Onko lävistykset hienoja?
Liika on liikaa.

Entä tatuoinnit?
On. yleensä, hyvän maun puitteissa.

Nauratko paljon?
Joo. Viime aikoina ainakin ruotsintunneilla :__D

20 tammikuuta, 2011

Kävin ostamassa piparkakkutaikinaa~~


Hei. Tänään on pieni oma-loma-päivä, koulua piti olla 8-17, mutta olin siellä vain kolme tuntia >,<"

Mutta ansaitsen tän. Oikeestikin.

Eilen jäi niin viimetippaan kaikki että päätin jättää aamun enkuntunnin ihan suosiolla väliin, olenhan reippaasti jaksanut jakson _joka _ikisenä _aamuna herätä kuudelta ja lähteä kouluun kahdeksaks.

No sitten tietysti ensimmäisenä kun astun koulun ovista sisään se maikka kävelee vastaan :__D mutta se oli ihan okei, sanoin että nukuin pommiin~~

Enkuntunnit on oikeesti ihan mahtavia, mutta aina ei mun mielestä kyl tarviikaan mennä.

Kahden tunnin jälkeen menin käymään terkkarilla hakemassa särkylääkettä ja mittasin sitten samalla kuumeen. Eihän sitä tietenkään ollut (aina kun on kuumeinen olo se on alilämpöä, ja ostin sen terveyden omamorin japanista!), mutta kun terkkari kysy haluunko lähteä himaan niin kyllähän mä sit lähin :P

Harmittaa vaan että multa jäi nyt se vika Berliini-ryhmän tapaaminen väliin :((

Mutta varastin itselleni vähän aikaa, ja on kyllä upea fiilis<3
(tuo aloituskuva ei muuten ole tältä päivältä, ja siinä näkyy gazeton keikalta ostamani BLACKMORAL-muki!!)

Päivittäisin muuten nyt vaatteiden kuvia, mutta en saa puhelimen muistia siirrettyä koneelle koska hävitin sen adapterin.... eli teen sen sitten joku kerta kunnolla.

Mutta viime aikoina oon ollut aivan älyttömän inspiroitunut pukeutumaan tyylitellysti, nautin aamulla siitä että saa valkata vaatteita ja haluaisin käyttää päivässä useitakin asuja kun tuntuu nyt että valinnan varaa on niin paljon!! Ja oon nyt ollut rakastunut tällasiin neuleisiin ja käytän aika paljon niitä, lämpimiäkin~~

Ja siis... sorruin suomenkin pääs ostamaan vaikka shoppauskiintiön piti olla tyydytettynä >:---D

Ensin sunnuntaina kuun olin sellolla (vein kenkiä suutariin) seuraavaan dösään oli vielä aikaa, joten ajattelin sitten kierrellä vähhän kauppoja. No, menin yhteen kauppaan, olin siellä 30 minuuttia ja lähdin mukanani kahdet farkut, kaksi paitaa, kahdet accessoriet ja kahdet sukat x))))


Mutta ne molemmat farkut on aivan upeita, oon ihan täydellisen rakastunut niihin! Toisissa on edessä polvista alaspäin nahkaa ja toiset muistuttavat kuvioinniltaan vähän niitä jotka olin ostamassa japanista 250 eurolla... Mutta nuo on siis mustat.

Ja eilen, kun olin Kampissa ja mulla oli puoli tuntia ennen japanin tuntia (joka oli muuten aivan älyttömän alitasoinen...) ja olin menossa 5. kerrokseen sinne lavalle syömään, meninkin spirit storeen (koska se koroke oli ympäröity hihnalla ja siinä ei saanut istua kun se lasi siitä alta oli jotenkin halki).

Sieltä löytyi sitten............... tittididittittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii



Kengät.


Yllätys sinänsä. Ne oli aitoa nahkaa, puoleen hintaan ja kun näin ne eka ajatus päässä oli että ne on suunniteltu mulle. Aika samantyyppiset kun parit muista jotka omistan, mutta hyvä on hyvä. Ja mulla ei oo harmaita kenkiä ;3 Nilkkurimallia~~

Ja päätin etten korkkaa niitä vielä ennen kevättä niin onpahan jotain odotettavaa!!

Näin. Nyt säästän loppukuun ;)

Ja koitan tehdä inventaariota, koska mun kaapin tila on todellakin huolestuttava tällä hetkellä. Oikeasti.

Olisi vaan sitä AIKAA.

Käytiin maanantaina Saran kanssa sitten YFUn toimistolla jutskailemassa siitä JPN-valmennuksesta jota vedetään tän kuun lopulla. On ollu viime aikoina niin kiva kun ollaan nähty, oli niin pitkä tauko siinä yhdessä vaiheessa. Ja vkonloppuna mahollisesti taas!

Hahahahh koin elämäni shokin ja repesin pahasti kun astuttiin siihen YFUn info-tilaan, siellä oli nimittäin sellainen tällainen parin metrin korkuinen mainos....

Ihanaa eikö? Ja sain niin monta julistetta niitä YFUn uusia mainoksia, että voisin tyyliin tapetoida niillä seinän.. juu.

Sitten asiasta kukkaruukkuun, kävin sunnuntaina baarissa!! Se tuli halvaks, koska DTM:ssä ei ollut mitään pääsymaksua ja siideritkin oli puoleen hintaan~~

Suomalaisia kannustetaan näköjään juomaan sunnuntai-iltasin....

Mutta siis oli Seidin synttärit joten kävin siellä juuri silloin, muuten en kyllä varmaan sunnuntaina olisi mennyt. Oli tosi tyhjää, mutta vaikutti ihan kivalta paikalta (hyvä mun on sanoa kun on näitä vertailukohteita niin älyttömästi). Vessat oli upeat!!

Lähdettiin kyl jo melko aikasin Elenin kanssa, maanantain aikainen herätys ja muutenki, ei oikein ollu samalla aaltopituudella olevaa porukkaa.

Tässä kuvina~

Ja siinä näkyy myös uusi punainen laukkuni ;) vas. Erika, Seidi ja Marita

Vessasta. Tykkään väreistä, mutta kiihkohomous on vastenmielistä.

Näinnnnnn~~
Kerrankin kunnon päivitys, olkaa musta ylpeitä!!!!!

Nyt katsomaan jotain enkuksi (oon päättänyt tsempata kuunteluihin!) ja sitten kitara~~

Tavoitteena myös saada Gazen keikkaraportti tänään tehdyksi!

16 tammikuuta, 2011

let's have some fun this beat is sick

AAAAAA jumituin kuntelemaan gagaa youtubessa XDD

Mutta siis, lupasin vkonloppupäivitystä mutta a) mulla on tällä hetkellä niin pitkät tekokynnet että kirjottaminen on tosi vaikeeta ja b) on vähän kiire tänään, pitää käydä hakeen kengät suutarilta jne. Ja sitten illalla bailabaila!!

Ja olin muutenkin ajatellut että postaan tämän tänne tässä jou päivä, joten olkaa hyvät. Mainitsin joskus ennen kesää muuistaakseni että aion kirjoittaa 100 faktaa itsestäni ja tässä ne sitten tulevat~~

Huom kirjoitin lopun japanissa, siitä syynä ehkä jotkut sanavalinnat.

100 FAKTAA MINUSTA:
1. Pidän puhelinta äänettömällä bussissa ja julkisissa kulkuväliineissä, koska kuuntelen musaa enkä halua että se piippailisi huomaamatta.
2. Ja rakastan bussilla kulkemista ;D
3. Kuulostan typerältä nauraessani.
4. Olen kuullut vaikka kuinka moneen kertaan vaikuttavani ainoalta lapselta.
5. ...mutta minulla on siis pikkuveli ja -sisko.
6. Ja koira.
7. Olen äärettömän aikaansaamaton, mutta kun saan jonkin homman aloitettua, siihen uppoutuu helposti pitkäksi aikaa.
8. Ihailen ja arvostan ihmisiä, jotka eivät välitä siitä mitä muut ajattelevat
9. ...mutta liikakin on liikaa.
10. Olen itse oikeasti aika ujo, mutta pidän itseäni kanssa erittäin sopeutuvaisena ja sosiaalisena.
11. Rakastan uusia ja vieraita, erikoisia tilanteita.
12. Olin ennen kissaihminen joka vihasi koiria, muttta kun meille hankittiin koira, aloin pitämään myös niistä.
13. Haluaisin silti myös kissan.
14. Oen hulluna takkeihin, sormuksiin, farkkuihin ja pieniin yksityiskohtiin pukeutumisessa.
15. Kengät ja laukut ovat myös ihania.
16. Syön paljon.
17. Olen aina ollut hyvä koulussa, vaikken olekaan tehnyt sen kummempaa työtä sen eteen.
18. Olen soittanut pianoa ja kitaraa, tanssinut balettia ja showta, luistellut, uinut, pelannut sulkapalloa, tehnyt karatea, harrastanut telinevoimistelua.... laiskuus voitti ;D
19. Olen todella syvällinen, vaikkei siltä välttämättä vaikuttaisi.
20. Kun palasin Japanista takaisin Suomeen, olin neljä kuukautta pahasti masentunut.
21. Tarvitsisin uuden iPodin ; (
22. Iphone olisi siis fiksu hankinta, mutten pidä kosketusnäytöistä >,<
23. Syksy on lempivuodenaikani.
24. En ole useinkaan stressannut koulujutuista tai muusta, ja siedän aika hyvin painetta.
25. Haluaisin tehdä pitkään kestävän maailmanympärysmatkan ja opetella lisää kieliä.
26. Olen hulluna japaninkieleen ja haluaisin saada sen todella sujuvaksi.
27. Rakastan elämää ja olen optimisti
28. ...mutta masentuessa menee aika pohjalla ;_D
29. Haluaisin oppia soittamaan kitaraa kunnolla.
30. Minulla on älyttömän hyvä tuuri arjen pikkuasioissa.
31. Olen aina myöhässä, mutta osaan myös olla ajoissa jos todella haluan.
32. "Tykästyn" usein, mutta olen oikeasti pitänyt kenestäkään vain pari kertaa.
33. Tällä hetkellä en ole kusessa keneenkään, ja olen siitä ihan tyytyväinen.
34. En pitänyt Disneylandistä.
35. Pidän itseäni liian varovaisena tekemään suuria muutoksia, ja halveksun tätä ominaisuuttani.
36. Yleensä välitän itsestäni ihan älyttömästi. Ehkä liikaakin, yleisessä mittakaavassa.
37. Pelkään aika harvoja asioita, mutta yliluonnolliset asiat on ehdottomasti yli sietokyvyn ;__D
38. Eli en voi katsoa kauhuleffoja
39. Ettekä tekään haluaisi olla todistamassa hetkeä, kun sellaista katson x)))
40. Näytän transulta hameessa
41. ...mutten koe kylläkään mitään erityisen suurta halua käyttääkään kyseistä vaatekappaletta.
42. En pidä joulusta.
43. Muutenkin katson aika ohimennen kaikkia erikoistilaisuuksia, syntymäpäiviä yms.
44. Mutta pidän siis kyllä juhlimisesta, kutsu mut ja oon todennäköisesti paikalla :D
45. ...ellei mulla oo jo kalenteri täynnä >,<"
46. En tajua miten kaikki kasaantuu aina, mutta tuntuu että olisin aina kiireessä...
47. Rakastan omia hetkiä, itsensä kanssa ajan viettoa ja toimeettomia päiviä (silloin kun niitä on max. 2 viikossa).
48. Vaihdossa minusta tuli materialisti.
49. Rakastan shoppailua, ihan vain vaatteiden katselua ja hiplaamista etcetc.
50. Mutta käyn kaupoilla mieluiten yksin omassa seurassa, silloin siitä saa eniten irti.
51. Voin henkisesti paljon paremmin Japanissa (totesin tämän nyt joululomalla siellä käydessäni, tuntuu että on enemmän aikaa itselleen)
52. Muutenkin harmittaa, että Suomessa ei voi pukeutua kuten siellä, eli siis ihan miten vain haluaa : (
53. Japanilainen ruoka on rakkaus.
54. ...mutta nattoo, munakoiso, majoneesit ja umeboshi ei mene alas.
55. Muuten olen älyttömän kaikkiruokainen.
56. Rakastan sadetta ja sadepäiviä. Silloin tuntuu virkeämmältä ja pirteämmältä.
57. Pidän itselläni enemmän ruskeasta kuin vaaleasta tukasta.
58. Hiukset ovat muuten älyttömän tärkeät ihmisessä...! (vinkki!)
59. Olen kiinnostunut historiasta ja kulttuureista.
60. En millään haluaisi mennä yliopistoon, koska en vain yksinkertaisesti halua enää opiskella... pää hajoaa. Ei minun juttuni.
61. Hyvin pukeutuneita ihmisiä, jotka ovat rehellisesti omanlaisiaan on ihana katsella.
62. Olen kännykkäriippuvainen.
63. Jos pitäisi valita top-3 lista, joita ilman en tulisi toimeen kuukautta, olisi se puhelin, ipod, vaha (ei järjestyksessä)
64. Tällä hetkellä on ihan pirun kylmä.
65. Ja niskat tekee kuolemaa eilisen gazeton jäljiltä...! (huomatkaa että keksin näitä kohtia hyvin)
66. Juon kaakaota muutaman kupin päivässä
67. ...mutta nykyään en välitä enää niinkään makeista jutuista, ennemminkin hyvä ruoka ja suolaiset jutut!
68. Elikkä tie sydämeen käy vatsan kautta.
69. Ei, pidän romantiikasta.
70. Mutta tuntuu, että haluaisin itse olla se joka romantisoi.
71. Mutta samalla luulen etten oikein pysty ilmaisemaan itseäni sanallisesti niin kuin haluan tositilanteissa
72. Pidän itseäni hauskana
73. Rakastan sitä, että ympärillä on paljon ihmisiä, esim kaupungeissa.
74. Saa tarkkailla muita, eikä tule sellaista apua-missä-kaikki-ovat-joku-varjostaa-minua -tunnetta
75. En yleensä jaksa meikata kouluun (mutta hiukset onkin se pointto), aamuheräämiset ovat hirveitä...
76. Paitsi sillon kun on nukkunut hyvin!
77. Tykkään laittautua silloin kun on aikaa.
78. Lämmin suihku aamulla on ihana
79. Jos meikkaan, teen kaiken huolella ja katson oikeasti mitä laitan päälleni, menee sängystä noususta ulko-ovesta lähtemiseen reilu tunti (suihkun kanssa)
80. Tykkään kuitenkin herätä niin, että aikaa on reilusti (pari torkkua, lagitus, reilusti aikaa hiuksille sekä vaatteisiin)
81. Tämä kuitenkin harvemmin arkisin onnistuu
82. Omistan lasit, olen siis likinäköinen (-1)
83. ...mutta harvemmin käytän piilareita, ja lasejakin vain tunneilla, jotta näkisin taululle.
84. En katso telkkaria, en ole oikeastaan koskaan katsonut.
85. Dataan mieluummin se ylimääräsen ajan mitä kotiin jää
86. Minulla on ikuisuusprojekti huoneeni kanssa.
87. Itken todella harvoin.
88. En pidä töistä, joita nyt teen (=siivoaminen ja museolla narikka)
89. Ja aionkin vuodenvaihteen ja syntymäpäivän kunniaksi hakea jotain työtä mistä oikeasti nauttisin
90. Lähetin jo hakemuksen Mulberry shoppiin lentokentälle.
91. Olin kyseisessä paikassa TETissä ysiluokalla.
92. En kärsi koti-ikävästä vaikka olisin pitkiäkin aikoja poissa
93. ...mutta koiraa tulee ikävä vähemmästäkin ( ´ ,`)
94. En kuuntele oikeastaan levyjä, aina vain koneelta kotona ollessani.
95. Mutta sitten kun saan ajokortin keväällä aion ajaessa kuunnella!
96. Olen ihan fiiliksissä tästä autohommasta, venaillut tässä n. vuoden ennen kuin sain aloittaa ajokoulun.
97. Olen 170 cm pitkä ja painan 53 kg
98. En kontrolloi syömisiäni (kuten varmasti näistä aiemmista kohdista on käynyt ilmi), tai harrasta liikuntaa
99. pitäisi kyllä, haluan pitää kunnon ja terveyden yllä!!
100. Haluaisin älyttömästi jatkaa karatea, mutten ole valmis uhraamaan lajille kaikkea mitä se vaatisi.

Ah, loppu teki aika tiukkaa XDD

Hyvää vkonloppua~~

14 tammikuuta, 2011

It's Friday~

....................................

okei tän päivityksen ei nyt pitänyt alkaa näin mutta tajusin juuri tuon kirjoitettuani että kaikkien viikonpäivien perässä on englanniksi sana 'day'...!!!!

Mitäs vittua??!?! xDDDD

Kyllä, saatan joskus olla hieman hidas.


Mutta siis, varsinaiseen aiheeseen: aiheettomuus.

Anteeksi pitkään jatkunut hiljaisuus, mutta olen ollut ihan älyttömän kiireinen. Viikolla sain unta sellaiset 5 tuntia per yö koska kun jostain täytyy karsia, se aivan liian usein lähtee yöunista :((

Mutta now i'm here again ja lupaan päivittää nyt viikkonloppuna oikein kunnon päivityksen johon sitten lisään kuvia ostoksista yms mukavaa ;)

Tänään olin tosi iloisella tuulella, oli niin älyttömän hienoa kun kaikki viikon kiireet jäivät taakse ja tiesi edessä olevan melko tyhjä viikonloppu.

Käytän sen hemmotellen itseäni, huomenna ajattelin esim nukkua :D

Ja kirjoitan kanssa sen Gazeton keikkaraportin plus hoitelen itseni ajantasalle kouluhommissa.

Yo:n kuunteluihinkaan ei ole enää kuin kuukausi, niin tästä päivästä aloitan projektin elokuvien katselu x333

Huomioikaa kuinka rankka mun lukusuunnitelma on.

Ensi viikolla alkaa uudet harrastukset, vaihdoin teatteriryhmää ja ilmoittauduin bisnesjapanin kurssille. En kylläkään tajua missä välissä ehdin kaiken mutta kuulosti kivalta..

Maanantaina mennään kanssa Saran kanssa YFUlla käymään ja keskustelemaan seuraavaksi Japaniin lähtevien valmennuksesta jossa ollaan valvojina ja vastuussa oppilaista. Kyllä, kuulin siitä itsekin juuri hetki sitten :__D

Aika siistiä eikö?

Sitten puhun kanssa jossain perus-infossa.

Ensi viikkokin näyttää aika menevältä siis, sitä odotellessa~~

Venailkaa sitä laajaa päivitystä :D

Tässä teille rentoutusta perjantai-iltaan, oon ite aivan rakastunut tähän biisiin tällä hetkellä. Lauloin sitä japanissa karaokessa enkä ollut muistanutkaan, kuinka ihana se on<3

Sanat on tosi nätit.

Farewell

02 tammikuuta, 2011

Hyvää uutta vuotta!!

Tänään.... oli Suuri Päivä.

Pääsin vihdoinkin ulos x)))))


Lähdin siinä ennen kahtatoista maskin turvin Harajyukulle ja oli kyllä taas pirusti porukkaa.... Vaikka alennukset ei ollu läheskään sitä luokkaa kun viime vuonna : ((

Sain kyllä ihan kiitettävästi rahaa kulumaan, vaikken löytänytkään paljoa ostettavaa. Huomasin että musta on tullut nirso...!

Ja huom huom huom!

En ostanut yksiäkään kenkiä, yhtäkään takkia tai laukkua :oooooo

Oon selvästi sittenkin vielä kipee..

Mutta takeissa hillitsin itseni. Oikeesti. Aina kun näkyi jossain hienoja takkeja vaihdoin kauppaa :D YOSHH! Kyllä osaan pysyä lupauksessa!!

Kenkiä taas oli vaikka kuinka kaikkia upeita, mutta ajattelin että mietin viellä ja katselen, koska ei mulla oo varaa useempiin pareihin.

Ja laukkua oikeesti yritin etsiä, mutta ei vaan millään löytynyt. Kävin varmaan kaikissa laukkukaupoissa mitkä tiedän, normikaupoissa joissa myydään laukkuja mutta ei ykskään ollut sellanen... "tämä-se-on-laukku".

Vaikka oikeesti tarvitsisinkin laukkua..

Sen sijaan farkkuja... Olin bongannut men's eggin hairs -lehdestä sellaset hienot farkut ja menin sovittaan niitä mut vittu ne makso pirusti...

Olin jo ostamassa niitä mut siit kelasin että... vaikka mulla onkin rahaa nyt niin on se silti epämoraalista ostaa yli 200 euron farkut. kun en edes tarvitse uusia. Ja mut varmaan tapettais, vaikka mun omat rahat ne kyllä on mutta.. mm.

Vieläkin kyllä mietin että pitäiskö ne käydä hakemassa sieltä ( ´,`) ne oli unelmien farkut. On tää elämä hankalaa.

Ostin sit paljon acsessoryy (en tiiä miten se kirjotetaan enkuks), hupparin, neuleen, suskille (ja itsellenikin vähän) decoo sekä kuulokkeet, joitain tuliaisia, pari perus korvista, yhden paidan, hatun ja hmm..

Siinä ne tais olla ;ooo

Niinkun sanoin ei oikein löytynyt mitään erityisen koskettavaa..

Aika loppuu, en ehdi shopata ;_; Kun makasin 5 päivää kipeenä se söi melkein 1/3 tästä lomasta :(((((

Huomenna ja ylihuomenna on asondaamista, sitten chikakolle ja sitten mä jo lähenkin..

Pitää kyllä vielä koittaa metsästää parii tilattua juttua, se laukku, miettii miten niitten housujen kanssa, katsastaa jotkut kengät etc....


Oon kiireinen..

Hahah tänään se huppari jonka ostin niin... älkää nyt kokeko mitään shokkia mutta se on kirkkaanpunanen paljettihuppari.


Kyllä. Olin kelannut jo aiemmin että "aaaa~~~ tollasen haluan.!!!", mutta en ollut viitsinyt ostaa koska kelasin ettei suomessa kummiskaan voisi käyttää. Muuten kuin ehkä parteissa.

No menin sitten ihan piruuttani sovittamaan, ja sain kaupanpäälle pitkän ja henkeävän keskustelun sen myyjän kanssa, oli tosi mukava jätkä.

On muuten ihanaa kun täällä myyjät tekee sulle kaiken, nautin siitä kun mua palvellaan niin täydellisesti, meet vaan osottamaan jotain vaatetta myyjälle, se poimii sen sulle tangolta, vie sen sovituskopille, avaa sulle verhon, antaa vaatteen henkariin ja laittaa verhon kiinni.

Suomen pitäisi ottaa mallia.

No tämä jätkä kuitenkin oli tosi mukava, kyseli että mitä teen japanissa jne ja puhuttiin oikeestaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, sovitin sitä punasta blingbling-hupparia, sittenn mustana kahdessa eri koossa ja se aina riisu ne mun päältä ja laitto seuraavan takasin ;3

Okei kyllähän tossa vähän miehinen itsetunto kärsii, mutta tää oli kerrankin sellanen tyyppi jolla ei ollu sellaset asiat mielessä, se oli aidosti kiinnostunut ja anto mulle vielä ekstra-alennustakin!

Mutta huomasin että mun uuden vuoden lupaus oli jo tässä vaiheessa menossa karille, lupasin nimittäin olla välittämättä muiden ihmisten ajatuksista ja olla enemmän itseni, ja huomasin sanovani sille jätkälle että ehkä ostan mustan koska punanen on niin huomiotaherättävä.

Siihen se jätkä vaan että "Huomion herättäminenhän on vaan hyvä asia! Itsetunto ylhäälle~~!!"

Joten otin sitten sen punasen, vaikka se musta sopi mulle kyllä paremmin ja oisin ehkä muuten ottanut sen, mutta pitää vähän haastaa itteeni x)))

Eli nyt näin julkisesti,

Vuonna 2011 en kiinnitä niin paljoa huomiota siihen, mitä muut minusta ajattelevat, ja olen oma itseni avoimemmin.


Tsemppiä!!!


Ah, ja kuvia on tulossa, päätin että postaan ostosten kuvat vasta suomesta kaikki ostettuani ;)


Hahahah katotaan otoosanihn kanssa ohjelmaa, jonka tunnette varmaan parhaiten "Hulluina japanilaisina", ne on ihan älyttömän suosittuja täällä aina uuden vuoden alussa ;__D

Tänään muuten pöydässä kun istuskeltiin, okaasan tarkasti postia jne, niin ensin se anto Nacchanille jonkun kaupan (unohdin minkä >,<") mainoslehtisen, että "tässä Nacchanille _____:n mainos."

Sekunnin päästä: "Tässä Ilselle ZENMALLin (sellanen miestenvaatekauppa Shibuyassa, ehkä yks mun suosikkiliike täällä. olin aika otettu että se muisti ;_;) mainos."

Seuraavaksi: "Tässä Papalle herkkuja myyvän liikkeen mainos."

Ei se tässä kuulosta niin hauskalta mutta siinä oli niin älytöntä tilannekomiikkaa :__D

Varsinkin kun ne mainokset oli tullu vaan noista kaupoista!!

Muutenkin joka päivänä on sattunut jotain tollasta, 31. päivä kalenteri pudottautu ainakin 7 kertaa seinältä!! Se piti oikeuksistaan selvästi huolta.

ZENMALLissa myytiin muuten vieläkin niitä punaisia nahkatakkeja jonka ostin viimevuonna! Eikä se ollut edes alessa, hähää~~


Mutta mutta, huomenna luokkalaisten kanssa "ensi temppelikäynnille" (en kyllä nyt yhtään tiennyt kuinka suomentaa tuon...), ja sitten klubiporukalla syömään ja ehkä perheen kanssa jonnekin pikkumatkalle ;3