Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

25 kesäkuuta, 2011

Antikkuja ja aamukaljaa....

.....tai sitten ei. Korkkasin just tölkin mutta tajusin että jos juon nyt en voi lähtee ajelemaan :(((

En kyllä oo minnekään menossa, mutta voisin muuten vaan käydä ajelulla ;3 (oon varma että ajan nykyään äitin autoa enemmän kun se itse..)

Ja noi antikut tossa otsikossa, törmäsin FB:ssä kaverin seinällä yhteen antikkujen musavideoon ja tuli tosi vahvat muistot mieleen X)))))
 

Ja nyt sit kuuntelen täällä an cafeta, kyllä XD muistan kuinka yhellä kuvistunnilla mako hehkutti antikkuja ja kateltiin niitten musavideoita sen soittimesta ja myös toi sillon :__D ite en oo ikinä ollu suurempi fani, vihaan kaikkia jäseniä, erityisen paljon inhoan mikua >,<

Siitä kuvistunnistakin on jo kaks vuotta, ei oo totta..... tätä menoa makaan kohta haudassa :o

Mut sitä ennen voi pitää vielä hauskaa :D

Mistä tulikin mieleen kaikki viime päivien ostokset~~

Haettiin se matkalaukku ja päädyin KULTAAN, se on tosi magee ww nyt en jaksa odottaa että pääsen käyttämään sitä! (mikä onkin jo parin päivän päästä, pitäs ehkä alkaa miettiä mitä otan kuukaudeksi mukaan...!)

Tuli perille kanssa tilausvaatteet, tilasin armeija-upseeri-tyylisen bleiserin (joka pitää palauttaa koska se ei ollu hyvä ;_;), beiget pitkät haarem-housut (tuntuu kun sulla ois päällä hame, pitää vähän totutella XD) ja musta-harmaat kuviovärjätyt farkut!!

Ja kävin shoppaamassa vähän, mukaan tarttu SININEN IHANA UPEA (TEKO)NAHKATAKKI AAAA RAKASTAN SITÄ ;_;<3 hahaha kun iskä näki sen sen eka reaktio oli että "sullahan on jo miljoona tollasta takkia....!!" ja sit se totes että olisin mieluummin ostanu kengät........ se taitaa olla vähän jäljessä laskuissaan siitä montako paria omistan xD eikä takkeja voi koskaan olla liikaa eiku
Jepajepa. Ja koska mun lempifarkut hajos ostin kanssa samantyyppiset tilalle.

Käytiin sillon siellä kaupassa etsimässä niitää koukkuja, muttei löytynyt mitään kivaa (tai sitten oon vaan liian vaativa...?). Otin kyllä yhet koukut, mutten oo ihan varma sopiiko ne oikein mun huoneeseen, jotkut pelkät mustat vois olla kivemmat, ja sillon ne korut joita aion ripustaa niihin pääsis enemmän oikeuksiinsa. No mutta katotaan kuinka käy.

Tilasin kanssa netistä pitkään ajattelemani mustan magneettitaulun, siihen saa kätevästi kaikkea muistoja, kuvia, ymymym esille :D Ja sain kans mustan nahkaroskiksen, se on tosi sexy :D ainakin verrattuna siihen mun vanhaan siniseen muoviseen :DD

No mut, juhannus meni rauhallisissa merkeissä, lagasin suskilla ja nautin hyvistä ruoista, jälkiruoista ja hedelmäsalaateista sekä välipalaleivistä samalla kun vietettiin päivä kingdom heartsin parissa~~ katottiin kanssa final fantasy advent children (joka muuten oli iso pettymys) ja mentiin ajelulle, käytiin mm mun vanhan tarhan pihalla XD kaikki näytti paljon pienemmältä kun muistinkaan!

Ja suskin uusi hauva oli niin pieni ;_; se oli ihan jäniksen näkönen kun se oli niin pieni ja sillä oli pitkät ja roikkuvat korvat XD mul ois kuvii puhelimes mutten jaksa alkaa siirtään nyt koneelle. mut se oli sulonen

Tänään sitten lagitetun aamun jälkeen ohjelmassa leffailta/yö meillä, tehään tortillaa ja hedelmäsalaattia ja katotaan paljon leffoja :3 miten musta tuntuu että mun elämä on viime päivinä ollut aika rappiolla, en saa mitään kunnollista tehtyä..

Juu. ei kai mulla muuta sit