Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

19 heinäkuuta, 2011

pikapikapikapostaus

Lähetään 10 minsan päästä johki kaupunkiin, en ihan tarkkaan tiiä minne mut siel on joku tehtaanmyymälä mis on kuulemma edullisii vaatteita :D ja oon ostanu täältä vasta YHDEN vaatekappaleen ku ei tääl oo kauppoja niin nyt sit katotaan jos löytys jtn..!!

Siitä reissusta Konstanziin, en ehtiny käydä yhessäkään kaupassa tai ottanu yhtäkään kuvaa, ja ihan oikeesti ei vaan ehtiny :__D en tajuu..!!

Ei muutenkaan ihan vastannu odotuksia se päivä, oltiin neljältä perillä ja mentiin rannalle (toka kerta kolmen vuoden sisällä \o/ vihaan rantoja ja kuumuutta..). Siellä nukuin kaks tuntia ja käytiin sit syömässä ennen kun mentiin leffaan. Eli päivä jonka voi viettää ihan missä vaan maailman kaupungissa, sinänsä harmi etten sit ehtiny nähä Konstanzii :/ Ja mun pizza oli niin tulista etten saanu kun puolet alas XDD

Mut muuten oli kivaa.

Se oliki sit ainut kuuma päivä nyt parin viikon sisällä, tänä aamuna oli esim 9 astetta... jep, etelä-saksassa heinäkuun lopulla. Mutta käy mulle, syksyilmasto ilman sateita niin saa pukee mitä haluu ;3 mut lupaan kyl et heti ku pääsen suomeen nautin koko vaatekaappini sisällöstä ja käytän kunnolla aikaa siihen  että saa vaan pukeutua wwww

tää ei suostu lisää kuvaa nii en voi näyttää nyt kuin paljon nää on hamstrannu kokispulloja kellariin mut lisään sen joku toinen pvä sit (; ̄ェ ̄)