Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

28 kesäkuuta, 2010

iPoditon päivä takana!!

'____'

Se johtui vain siitä että huomasin vasta autossa kun iskä heitti mua Sellolle että se jäi sänkyyn XD

Ja akku tyhjänä...

Pitää ladata huomiseksi kun menen töihin!

Elikkä tulin himaan tässä puolisen tuntia(? no joskus 11 jälkeen) sitten, lähin jo yheltä et oli kiva ja aika rento päivä ;3

Näin Kukan stadissa, käytiin ostamassa ruokaa kaupasta ja mentiin sitten yhteen leikkipuistoon syömään ruisleipää ja leivoksii. Keskusteltiin syvällistä paskaa...

Käytiin kanssa sen iskän kämpällä, Kukka oli jo aiemmin sanonu että tykkäisin siitä kuulemma mutten kelannu että se ois niin siisti *www*

En tiiä mikä siinä oli se mikä teki siitä niin.. hienon mut se oli tosi makee!

Sit siirryttiin kaupan kautta Kukalle ja leivottiin joulutorttuja!!! ;D

Kyllä.. Oli hyviä~~



Kun lähin takas, bussissa mun takana istu jotkut ehkä viisikymppiset mies ja nainen, jotka puhu jostain että kun sen naisen joku sukulainen oli kuollut, ja että siitä oli seurannut jotain perintökahakoita ja suurta surua tuttaville, niin oli ollut jotain ongelmia tjn (puhuin puhelimeen niin en ihan kuu(nne)llut koko keskustelua x) ).

Se mies kuulosti ihan yksityisetsivältä kun kyseli väliin jotain kysymyksiä, ja myötäili kertomusta, ja se nainen kuulosti uraansa väsyneeltä ja jotenkin.. Keskustelun sävy oli virallinen.

En tiedä, mutta tuli vain tosi vahva tietoisuus siitä, kuinka eri maailmoissa eletään näiden ihmisten kanssa...!


Jännää, miten niin monenlaisia elämäntapoja niin pienellä alueella voi olla.

Aloin vaan miettimään kaikenlaista. Pitäisi jättää iPod useamminkin kotiin ja kuunnella tarkemmin ympärille : __D



Nyt tuleva viikko on alkanut jo täyttyä kiitettävästi, muttei ole oikeastaan vielä mitään varmoja suunnitelmia ;P Ihanaa vaihtelua elää näin~~

Tänään kun oltiin menossa leipoon, ratikassa tuijottelin ikkunasta ulos niin yhden ohimenevän ratikan numeron kohdalle oli kirjotettu "GAY".

Lagitin hetken ennen kuin tajusin etten ollut nähnyt väärin, ja kun katoin uudestaan, sielt sisältä vilkutti mulle täyteensullotusta rattikasta varmaan 10 ihmistä XD

Niin tuli siitä vaan mieleen että PRIDE 2010 alkoi tänään!! Toivottavasti pääsen lauantaina stadiin kun on se kulkue! (vielä vähän epävarmat suunnitelmat)


Pitäisi kanssa ehtiä siivota vähän huonetta, sillä jotenkin kaikki on kasaantunut enkä mahdu tekemään pöydällä yhtään mitään............ Ahdistaa koska en tykkää sotkusta, mutta ei vaan ole ehtinyt/saanut aikaan siivottua...

Ja JaMEllekin pitäis ehtiä kirjottaa se D=OUTon keikkaraportti, lupasin sen täksi viikoksi....

Gambaroozeee!!

Ja nyt nukkumaan, älyttömän väsynyt olo.

Huomenna koitan saada aamulla aikaiseksi huoneen siivouksen!

Ah, ja bongasin tänään dösäriltä mainoksen uudesta Riisifruttimausta *www*

On pakko saada maistaa, oon ollut niin rakastunu niihin (varsinkin vadelmaan, kumma kyllä) pari kuukautta, että oon syöny lomallakin varmaan joka aamu yhen<33

Mutta öitä!

27 kesäkuuta, 2010

★TADAIMA☆FINLAND★

Kotona ollaan!

On ihan ok taas istua tässä omassa huoneessa ja omalla koneella, mutten jotenkin olis halunnut sen matkan loppuvan....

Oli hauskaa. Tosi hauskaa. Ensimmäinen kerta kun olin jossain vaan kaveriporukalla, nyt kun miettii.

Kirjoitin matkapäiväkirjaa siellä että voin tehdä merkinnät sitten kun saan sen matkablogin luotua, mutta en jaksa nyt alkaa väsäämään sitä niin saatte jokusen päivän odottaa... ;( pahoittelut.

Mutta yhteenvetona: rakastuin rinkan kanssa matkustamiseen, oli ihana huomata että japani palautui taas ennalleen muutaman päivän puhumisen jälkeen, maisemat ja kokemukset olivat hienoja ja hinnat pirun kalliit.

Odotelkaapa innolla sitä matkakertomusta~~


Ja sitten,

kuten ehkä varmaan saatoit huomata, olen laittanut kävijälaskurin ja yllätyin iloisesti kun huomasin että sen määrä nousi tämän kuuden päivän matkani aikana yli 60!! (odotin max 30 kävijää...)

Kiitos kaikille lukijoille, toivottavasti viihdytän ;D

Emmi kävi äsken hakeen mut kentältä, ja oli kiva nähä taas vähän ajan tauon jälkeen. Ajateltiin järkätä taas leffailta ja nähä kunnolla joku päivä, mutta kaikki on aika lahjakkaasti hajaantuneet nyt lomalla, eli ei tule ainakaan heti vaarmaan ;(

Näin muuten viime yönä unta että katsoin supernaturalia XDD


Yhtäkkiä maagisesti heti kun olin norjassa kaikki aloittivat soittelemaan josko voitaisiin nähä, tai tekstareita siitä että en haluisi lähteä juomaan illalla....

Mutta nyt mulla onkin yhtäkkiä aikaa! Koska iskän töiden takia porukat eivät jääneetkään mökille koko viikoksi vaikka äitillä on lomaa, joten tuun olemaan seuraavat kaksi viikkoa luultavasti maisemissa. (aluksi oli tarkoituksena mennä bussilla perässä parin päivän päästä)


Nyt kun koulukin loppui tuntuu ihanan vapauttavalta, mutta toisaalta vähän tyhjältä kun on _liikaa_ aikaa.

Tää on vaivannu sen jälkeen kun tulin japanista, siellä kun kesällä koko loman aikana oli vaan 4 päivää vapaata klubitreenien yms takia.


En kirjoita nyt tämän pidemmin, mutta laitan seuraavan biisin, elikkä

Day 14 - A song that no one would expect you to love


......................XDDDDD


Näitä on PALJON.


Älyttömän paljon.


Oon miettinyt minkä niistä mun ykkössuosikeista tätä lajia laittasin mutta..

En vieläkään tiedä XD

Ehkä laitan kaksi...?


Joo-o.

Elikkä Sotsugyou(=päättäjäiset), Tsugaru kaikyou fuyugeshiki(=Tsugaru Kaikyoun lumimaisema) ja Seishun Amigo(=nuoruuden ystävä).

Ja niitä tuli kolme!



..... Elikkä XD

No toi ensimmäinen on Oozaki Yutakaa, jota omistan kokonaiset 4 levyä. Oozaki vaikuttaa aina kun kuuntelen sitä.. Sille ei vaan voi mitään. Kävi Aoyama Gakuinia (sama lukio siis missä olin vaihdossa), syntyi Setagayassa (samassa kaupunginosassa jossa asuin vuoteni) ja teki itsemurhan 1992 ollessaan 26-vuotias.

Toi biisi on erityinen suosikkini, se on älyttömän kaunis ja kertoo paljon asioita.

Sanat:
En löytänyt.. Ärsyttää, koska ne on juuri se asia mitä rakastan kappaleessa...
Ei voi mitään ;////

Kakkosbiisinä oleva edustaa japanilaista musiikkityyliä nimeltä Enka, ja se on jotain mitä... rakastan XDD

Kaikki kaverit jotka kuuli että pidän enkasta piti mua seonneena, mutta mikään ei ollut ihanempaa kun tulla kotiin väsyneenä koulun ja klubin jälkeen ja jäädä ruoan jälkeen katsomaan enkaa telkkarista ja juomaan kuumaa teetä..... ^^"

Tähän biisiin törmäsin ensimmäistä kertaa (en ainakaan muista että oisin kuullut ennemmin) karaokessa kun Mako laulo sen. Se on yks tunnetuimpia enka-biisejä, ettei sinänsä mitenkään kumma juttu.

Ja kolmas biisi on japanilaista poikapoppia (jota muuten oon yleensä aina vihannut), ja esittäjät ovat yamapi ja kat-tunin kame.


....

Yamapitä vihaan enemmän kuin ehkä ketään muuta artistia, ilman syytä kyllä.. Ärsyttää vaan se että joku on niin suosittu vain naamansa takia.

Kame on tosi suloinen, myönnetään XD

Biisissä on mukana sanat!




Ja nyt syömään pizzaa, on tehnyt mieli koko viikon ;__;<3

Anteeksi kuvattomuus.

20 kesäkuuta, 2010

Aa~ Tsukareta.

Tuli nukuttua huonosti ja nyt vähän turvottaa.
Ei, mutta väsyttää...


Tulin juuri himaan ja nyt välttelen kokeisiinlukua ja ajattelin että tämä olisi rakentavin tapa ;)

Bussissa matkustaessa aloin miettiä kaikkea, ja etenkin sitä miten kaukaselta kaikki viime vuoden asiat toisaalta tuntuu, kun taas toisaalta ne on ihan lähellä ja mukana koko ajan, joka sekunti.

Mietin Japanin alkuaikoja jaa sitä kuinka kahen kuukauden sielläolon jälkeen tajusin kuinka helvetin yksin mä oikeestaan olin. En tiedä olinko suoraan YKSINÄINEN, enkä suoranaisesti kelannutkaan niin, mutta olin yksin.

Yksin toisella puolella maapalloa.

No ei siinä ollut mitään vikaa ja pidin siitä tosi paljon, mutta mietin vaan kuinka suuri muutos se oli mun elämään Suomessa. En ollu ollut yleensä päivääkään yksin ilman turhaa hengausta ja kavereiden näkemistä, kun taas japanissa se oli juuri suurin osa arjestani.

En ollut yksinäinen, mutta yksin.

Tavallaan pidin ajatuksesta älyttömän paljon. Kuitenkin se sai mut miettimään monia asioita, esimerkiksi että miltä tuntuiskin yhtäkkiä taas olla vanhassa elämässäni, sitä miten oudolta tuntuis jos taas palaisin entiseksi minäkseni.

Suomessa olin aina tosi äänekäs ja puhuin enemmän kun ajattelin, kun taas Japanissa musta oli tullut hiljanen.

Pelottavan hiljanenkin. Esim. koulussa kun kaikki jutteli porukassa, ja vaikka mulla olis ollut kysymyksiä tai asioita joita olisin Suomessa ollessani sanonut heti, panttasin niitä ja olin vaan hiljaa ja kuuntelin.

Ihmettelin tätä itekin. Muttei se tuntunut huonolta. Puhuin kyllä kun mullta kysyttiin suoraan ilman mitään ongelmia ja näin, mutten mennyt ihmisten luokse ja alottanut keskustelua. Välttämättä. Riippuu tietysti ihmisestä.

Nyt kun mietin, mitä olisi voinut käydä jos olisin ollut erilainen, mua välillä kaduttaa se miten hiljanen olin. Se että vaikka mulla oli alusta asti ihan mahtavaa, aloin vasta kesän jälkeen elämään täysillä ja olemaan omempi itteni.

Kesän jälkeen mulle sanottiin paljon että oon muuttunut, musta oli kuulemma tullut ilkee ja pervompi ja oudompi etc ;__D

No musta oli tullut minä. Enemmän kuin aluksi ainakin.

Loppuvuodesta en eronnut mitenkään muistakaan tyypeistä sielä, paitsi olin sarkastisempi ja suorempi ja harrastin avointa dissaamista, leikilläni ja tosissani.

Japanissa olon ajan vietin helvetisti aikaa itteni kanssa. Musta tuli itsevarmempi ja rakastin itteäni enemmän kun ikinä aiemmin (se oli jo aika hyvin).

Välillä asondatessakin porukalla mulle tuli hetkiä että kelasin kuinka olisi ihana saada olla hetken itteni kanssa, ihan vaan pienen hetken kun muut menee vaikka vessaan tai johonkin.

Kaipasin usein yksinäisyyttä vaikka sitä oli mulla joka päivä reilusti, halusin lisää omaa aikaa.

Vaikka olinkin jo itteni, olin silti porukassa hiljanen. Heitin silti läppää ja puhuin aina kun jotain tuli mieleen ja osallistuin, mutta hiljanen silti. Coolilla tavalla XD

Kun lähdin takasin Suomeen mua pelotti. Se mitä kaikki tulis ajattelemaan musta kun olin niin muuttunu, se miten sopeutuisin taas vanhoihin kuvioihin. Tuntu että olin itteni vaan Japanissa, vaikka se olikin erilainen minä kun aina ennen ja mihin olin tottunut.

Järkytyin välillä ite huomatessani sanovan jollekulle että oon hiljasta tyyppiä muttei se tarkota ettei mua kiinnosta, koska olin aina ollu kaukana hiljasesta.

Toisaalta Suomeen paluussa pelkäsin sitä, että muutun takaisin siksi "vanhaksi minäksi". Pidin siitä miten olin muuttunut Japanissa, ja pidin siitä miten japaniksi pysty ilmasemaan omaa itseään paremmin kun suomeksi, koska niillä on niin paljjon erilaisia puhetapoja. Pidön siitä kyllä vieläkin mutta.

Tuntu etten pystyisi olemaan se mitä olin saavuttanut Japanissa suomeksi ja Suomessa, kaiken vanhan ja "entisen" keskellä.


Nyt sitten Suomessa huomaan, että olen palannut siksi muksi joka mä olin ennen lähtöä. Tai en ehkä ihan, mussa yhdistyy jotenkin nuo kaksi minää, mutta se vanha persoona on ehkä näkyvämpi, varsinkin läheisten ihmisten kesken.

Kuitenkin kaipaan vielä omaa aikaa ihan erilailla kun ikinä olin kaivannut ennen Japania, ja tykkään siitä.

Mua on silti alkanut taas pelottamaan tää mitä tahtia oon tässä viime ajat viettänyt, koska tuntuu että se tappaa mun Japanin minää sisälläni. Että se kuolee lopulta pois.

Kun mulla oli ollut kauan kiireistä, keasin vaan koko ajan että haluun päästä yksin itteni kanssa olemaan. Kun sitten vihdoin pääsin, tuntu.. oudolta.

Ei tyhjältä tai yksinäiseltä, mutta erilaiselta kun aiemmin.


Välillä yksinäiset hetket on ihanimpia ikinä, välillä tuntuu että haluisi vaan jäädä yksin.

En oo ikinä oikein osannu kaivata ketään, ja mulla on elämäni aikana vaan kerran ollut ikävä ketään.


Se oli pelottavaa.


Musta on muutenkin pelottava huomata olevansa riippuvainen jostakin ihmisestä tai muista ihmisistä yleensäkin. Tuntuu että se ois poissa multa itteltäni ja omalta seuraltani jos yksinollessani kelailen muita ihmisiä liikaa.

Ehkä outoa, mutta niin se vaan on.

Rakastan muitten seuraa, ja joidenkin ihmisten kanssa erotessa tuntuu aina että sisällä kuolee jotain pientä ja alan heti miettimään millon voidaan nähdä taas seuraavan kerran, mutta se on jotenkin... pelottavaa.

Riippuvaisuus on pelottavaa, koska tuntuu ettei itse voi itselleen ja omille ajatuksilleen mitään.


Ettei pysty itse auttamaan itseään.


On asioita, jotka mulla tulee varmasti aina olemaan mukana Japanissa saavutetusta minusta: oon kohteliaampi ja ajattelen ennemmin muita kun itteäni nykyään (tietysti ajattelen myös itteäni, mutta koitan kuitenkin aina kelata muita ja saan mielihyvää auttamisesta), oman ajan ja itteni arvostus ja vaaliminen...

Sitten tämä... riippuvaisuuskammoksiko sitä vois sanoa?

Ei se ainakaan sitoutumiskammoa SUORANAISESTI ole, vain sellasta että tuntuu ristiriitaselta ja epävarmalta kun haluaa kahta päinvastaista asiaa. Tai pelkää ja haluaa samaan aikaan samaa asiaa.


Tällä hetkellä oon älyttömän koukuttunu puhelimeen ja koko ajan räplään mun kännykkää (myös tämä opittu muuten Japanissa), ja se on alkanut ärsyttämään itteeni.

Oon ihan tyytyväinen että toi norjanmatka tulee tähän saumaan niin saan aikaa vähän kelailla asioita ja pakkovierotusta puhelimesta.

Ja palattuani Suomeen saan muutaman päivän ihanan yksityisen kotirauhan kun perhe on mökillä, ja sitten lähen itekin perään. Eli niitä muutamaa välipäivää lukuunottamatta tässä on pari viikkoa omaa aikaa ;)

Im looking forward!


Tässä teille teemaan sopiva biisi, jota oon aina rakastanut. Se saa aikaan kylmät väreet ja rakkauden itseään kohtaan syttymään XD

Olkaa hyvät~

19 kesäkuuta, 2010

lördag, den 19 juni 2010

Huomaatte varmaan että joku on ollut ahkerasti opiskelemassa ruotsia ;D
Sain jo eilen yöllä aloitettua, luin kaikki kappaleet läpi.


Siihen se sitten jäikin.


Heräsin jo yhdeksältä, menin keittiöön aamupalalle (ei ollut oikein mitään mitä olisin toivonut..) ja sitten suihkuun lagaamaan. Otin koneen mukaan ja laitoin taustamusiikkia, ja sitten pitkän pitkän suihkun jälkeen jäin dataamaan saunaan....

Datattuani tunnin päätin että on aika lähteä sieltä, koska halusin kirjottaa blogia ja kelasin etten ehkä saunassa tee sitä.

Tuloksena että kirjoitan nyt sitten sängyssä niin kun normaalistikin.. Tylsä minä.


Sain Jesseltä sen 10 millisen venytyskorun, ja ajattelin tänään vaihtaa sen tämän jo vuoden olleen kahdeksanmillisen tilalle. Meneepä aika nopeasti ;ooo


Sitten vaan kaikki kahdeksan millin korut jää pieniksi eikä niitä voi käyttää, mutta en ajatellut ostaa uusia 10 millisiä, koska tavoitteena on 12 millin koru. Eli pidän jonkin aikaa sitten sitä ennen kuin vaihdan 12 milliin.


Oon kelaillut että olisi hienoa vaikuttaa ihmisiin. Saada porukoita ajattelemaan asioita, tai muuten vaan tehdä jotain näkyvää.

Kolumnistinä mahtaa olla kivaa.

Voisin ruveta kolumnoimaan täällä sillon tällön, kirjottaa kantaaottavampia tekstejä etc XD

Ajattelin myös perustaa toisen blogin tämän rinnalle, se on vasta ajatustasolla, mutta sinne kirjottaisin aina ikäänkun matkapäiväkirjaa reissuilta.

Nyt tiistaina kun lähden Norjaan, en kyllä pääse viikkoon koneelle mutta sitten palattua voisi kirjoittaa joka päivältä jotain pientä.


Olisi hyvänä puolena myös se, ettei näitä kahta blogia tarvitsis kirjottaa samaan aikaan, eli työmäärä ei lisääntyis XD Sillon kun lähtisin johonkin siirtyisin siihen toiseen blogiin ja tänne ei tulisi uusia merkintöjä, ja sitten matkan jälkeen se jäisi tauolle odottamaan seuraavaa kertaa!

Aika hyvä idea musta~~


Saa nähä.


Tänään on muuten prinsessa Victorian häät!! Ei olisi kyllä kivaa jos omissa häissä olisi 700 toimittajaa.. Mutta onnea hänelle~


Tänään ohjelmassa Iriksen kanssa kaupoille (tunnen olleeni huono isosisko kun en ole tehnyt varmaan kahteen vuoteen mitään yhdessä), ja sitten Kukalle yöksi illalla.


Disney-maratoni tiedossa XD


楽しみみみみみみーーー


Tässä pari kuvaa Kaisan synttäreiltä:






Viimeinen on kyllä omasta kylppäristä mutta ihailkaa vaan ;))))))


Hauskaa viikonloppua kaikille!

18 kesäkuuta, 2010

Kirjoitin juuri varmaan metrin mittaisen merkinnän Japanin mixiin.

Siitä että liikutuin kun aloin taas eilen pitkästä aikaa kuunnella Oozaki Yutakaa.

Siitä että ihmiset on sokeita ja että haluisin elää täysillä ja uskaltaa tehä asioita joita todella haluan.



Tänään oli Kaisan synttärit, kuvamateriaalia tulossa myöhemmin.


Oli muuten hauskaa, mutta mua alko ahistaan ihmismäärä ja se että olin niin väsyny ja tuli olo että haluisin vaan olla rauhassa, muttei se johtunut mitenkään ihmisistä tai niistä juhlista,

kivaa oli.


Lähdin sieltä aika aikasin sitten just tän syyn takia, että oon ollu ihan kuollu vähästä unimäärästä, nukkunut tunneilla, bussissa ja ruokapöydässä tänäänkin..

Kun pääsin himaan laahustin rappuset ylös ja jäin vaan makaan sängylle, nukuin 4-5 tuntia ja heräsin kymmenen jälkeen 8__D

Enää ei väsytä!!

Nyt istun täällä omassa huoneessani syömässä valkosuklaamagnumia, karjalanpiirakkaa ja omenaa.... XD

rakastan<3


On ihanaa kun vihdoinkin on olo että on aikaa, ettei ole kiire minnekään ja että saan vain olla yksin itteni kanssa.


Aamulla on kyllä herätys siinä kuuden jälkeen, muttei vielä väsytä, ja koska nukuin jo niin hyvin päivällä niin ehkä se sitten kompensoi ;D


Vietän oma-aika yön!!!!




Day 13 - A song that is a guilty pleasure


Näitäkin löytyisi vaikka muille jakaa (eräs lempigenreistäni biiseissä XDD), mutta valitsin tylsänä ihmisenä

the GazettEn Burial Applicantina.


Koska se on älyttömän lähellä termiä "guilty pleasure"

Toi musaavideo on aika julma.

Tykkään niiden lookeista *ww*

Etenkin tosta rukin lipasta!! Ja sen hiuksienväristä.


Lupaan että seuraava biisi on joltain muulta bändiltä XD tai parikin.

Tai laitan tähän kanssa toisen biisin Guilty pleasurea ;)

Vidollin Gothicaroid nimittäin~

Jyuilla on koko ajan joku oma flirtti kameran kanssa XD<3

Oon kelannu et ois joksus siistii verestyttää ittensä ton näköseks *www*


Guilty pleasure~~~

Nauttikaa.



Tässä vielä sanat Burial Applicantiin:

Hello my dear, kill me gently.
A burned body doesn't leave you.
If you wait that you cannot save me, have you at least seen death?
Can I take your ragged breathing as a fake act?

Under the "creaks" that rain upon me, the trembling won't stop
I will break my ties with the pain that I can only understand with my mind

Die for me..., you can't save it.
Is it wrong? Answer me
See, let your eyes sway and waver
Because there are no lies in spilled tears
My hand..., eyes..., mind..., and breath.
What is left in the end are the rotten memories that have been burned
And the remains that can't even save a child

The shadow of the subject of the photograph goes crazy. Hate and terror scream together.
Seeing the peeling love, why must this body rot as well?
In the darkness that laughs in red, the foolish words that were spilled
Every time a breath was released is very alike to that "hate"


Under the "creaks" that rain upon me, the trembling won't stop
I will break my ties with the pain that I can only understand with my mind

Hello my dear, kill me gently.
A burned body doesn't leave you.
Let my wishes reach the ear that knows a newborn baby's voice and the sound of screams, to the pit bottom
Somehow, please make them sink so far into those wet eyes, as if to swallow them
Deep...So that they never touch me again
And those warped memories that laugh

Forget me..., you can't save it.
Is it wrong? Answer me
See, let your eyes sway and waver because there is nothing but lies in spilled tears
My hand..., eyes..., mind..., and breath.
What is left behind in the end are the rotten memories that have been burned
And the carriage that can't even love a child.

16 kesäkuuta, 2010

chidididii--

Tänään on aika rauhallista ;D

Oon päässy rentoutumaan nyt illasta...


Menin Jesselle ja pelattiin guitar herouta (kusin aika tyydyttävästi ;''D)~~
Sit katottiin kanssa telkkarii, mitä en oo tehny varmaan kuukausiin ;oo Jotain auto-ohjelmaa ja sellasta mis oli sellanen vitun rasittava käsinukketyyppi..

Ja sain 10 millisen venytyksen Jesseltä niin voin sit alkaa venyttään ;D kiiitos<3


Nyt oon vaan sit ollu himassa ja datannu! Ah tätä pysähtynyttä tunnetta.
Toisaalta tuntuu myös siltä etten osaa vaan olla kun oon ollu liikenteessä niin kauan, aivot ajattelee koko ajan että pitäis olla tekemässä jotain vaikka ruumis on väsynyt.

Vaatii harjoittelua.

Tajusin myös että pitäisi alkaa lukemaan ruotsia jossakin välissä, tää kurssi on aika kiitettävästi menny ohi..

Kävin myös ostamassa Kaisalle synttärilahjan ja sitä ennen kun venailin dösää Sellolle kiertelin Tapiolassa hieman kenkäkauppoja..

Löytyi joitakin aika hyviäkin vaihtoehtoja, mutta hinnatkin olivat aika hyvät että..
Tässä muutamia!!


Väri hieno, hengittävät pohjat ja tosi hyvä jalassa. Vöhön erikoinen muttei liian vaikeesti yhdisteltävä. Hinta 120 euroa.....




Nätti, hyvä jalassa ja helppokäyttöinen. Ei likaantuisi helposti ja siinä on just tollasta blingblingiä mistä tykkään *WW* Miinusta valkonen pohja ja paljettimattomien kohtien farkkukankaisuus. Hinta 49 euroa.




Tykkäsin tosi paljon tästä materiaalista, se näytti käärmeennahkalta ja kiilsi!! 'ww' Väri on miinusta vaikka tykkäänkin ruskeasta, mutta lähes kaikki mun vaatteet on mustaa, harmaata tai valkosta ja ruskee ei oikein käy siihen hommaan.. hinta 120 euroa.



Noi kaikki oli aika tennarimaisia, mutta toisaalta tarvitsisin myös yhet sellaset.. Niitä vois käyttää myös kesälläkin. Mutta vähän liian lenkkarimaisia..

Kattelen vielä. Mm.


Ja ehdin kotiintultua selailla vähän lehtiä ja mulla on aika selvä visio mun hiuksia varten! Tajusin myös että oon aika tyytyväinen ollu tähän malliin, paitsi pientä parantelua vois hankkia.. Ja lyhentää, latvat on ihan kuolleet.


Ainakin viikonlopusta varmistu nyt etten ole menossa mökille ;D jeiiihh!

Puhuttiin Elinan ja Suskin kanssa jos lauantaina mentäis johonkin puistoon porukalla kun elinalla ei ookaan kämppää tyhjänä. Ja perjantaina mulla onkin illalla siivous että näin. Ajattelin että jos sen kampaajan sais sitten perjantaiksi koulun jälkeen ;D

Että ehtisi käydä ennen kun meen norjaan..


Day 12 - A song from a band you hate

Mietin tätä, ja tulin tulokseen etten todellakaan oikeastikaan tosissanikaan vihaa mitään bändiä ;oo

On tietysti sellasia joista en pidä, tai joidenka jostakin jäsenestä en todellakaan pidä mutta..

Tällaista heittari-bändiä ei löydy.


Okei selailin iTunesia ja löysin erittäin potentiaalisen yhtyeen, LM.C >,<"

Saan äklötysreaktioita kun nään kyseisen yhtyeen jäsenten kuvia ja todellakin inhoan niiden tyyliä ja musassakin olisi parannuksen varaa..

Eli saa luvan kelvata : _D

Bell the Cat


Sen on joku kääntänyt suomeksi jo valmiiksi.
Säästin teidät nyt pahimmalta sillä tuo on vain musiikki, ei musiikkivideo ;D Ja toi biisi on ainut joka niiltä on mun mielestä hyvä. Siinä on hyvä rytmi.

++++++++Tästä lähden syömään++++++++

15 kesäkuuta, 2010

AAAAA

Elikkä on ollut niin kiireistä etten ole ehtinyt kun tyyliin nukkua kotona, koko ajan on ollut jtn......


Anteeksi. Siis itselleni. Haluaisin järkätä kunnolla omaa aikaa, niin ettei olis koko päivään mitään...

Yhtään mitään.

Voisin sanoa että olen stressaantunut, mutta ne asiat joihin oon päättäny käyttää aikaa on asioita, joista oikeesti nautin ja jotka saa mut rentoutumaan ja olemaan onnellinen.

Elikkä en sanoisi että pitäisi täysin rauhoittuakaan 8__D

Mutta tällasta mun jo pitempään haikailemaa päivää ei tule olemaan ennenkuin aikasintaan heinäkuussa sitten..

Joka aamu pitää herätä aikaisin kesälukioon, ja kun teen sen kokeen päivää etuajassa ehdin saada kurssin tehtyä ensi maanantaina!! Yeii!

Sitten viikoksi norjaan, ja takasin tultua onkin Pride ja sitten seuraavana päivänä Versailles (minkä jätin ihan suosiolla käymättä mutta menen moikkaamaan muutamaa kaveria).


Työt loppu perjantaina, ja se on vähän rauhottanut tätä viikkoa...


Viime torstaina oli kiva nähdä kaikkia, Suskin himassa piknik ;D Tuli tosi kesänen olo, kiito~~ pitää vielä saada ne disney partyt nyt kesän aikana järkättyä!! Lupaan tsempata!


Viikonloppuna kun oli kämppä tyhjänä Kukka tuli meille ja valvottiin tyyliin koko yö, katottiin yhteensä 5 leffaa ettc 8_D

Sen huomasi seuraavan päivän vireystilasta.

Muutenkin oon nähny Kukkaa tosi paljon nyt, tuntuu että siitä kun se palasi olisi paljon kauemmin kun viikko.. Ainakin musta tuntuu XD


yyyyy.

Huomenna pizzalle, sitten Jesseä moikkaamaan koulun jälkeen ja ilta onkin vähän auki.. puhuin että pitäis nähdä katjan kanssa mutta sieltä päin ei ole nyt kuulunut mitään ja kun Sallakaan ei pääse niin ehkä tuntuis vähäsen kolmannelta pyörältä..

Eli taidan mennä Selloon shoppaan Kaisalle synttärilahjaa torstaita varten!!

Haluaisin niin saada kampaajan viikonlopuksi mutta A) en tiedä mitä haluan tehdä B) en tiedä hyviä kampaamoja ja C) en tiedä ehdinkö.

Saa nähdä. Kaikki peukut pystyssä~~


Eilen Ami ja Yuuko tuli meille, käytiin sellossa syömässä ja sitten oltiin meillä loppu ilta, katottiin leffaa (alan tehdä ennätystä leffojen kattelussa ;D) ja kuvia ja pureja ja juteltiin ja oli ihana päästä taas pitkästä aikaa puhuun japania...

Haluun tulla siinä kielessä vielä OIKEASTI hyväksi joku päivä.

mm. Niiden suomet oli muuten jotain....! Upeeta O.O Varsinkin Ami, se puhuu tyyliin paremmin kun mä....


Tänään kun ne oli käyny Fazerilla ja Suomenlinnassa YFUn kanssa niin nähtiin ne Kukan kanssa Helsingissä että voitas vielä hengata se päivä ennen kun ne taas joutuu pian lähtemään takas Japaniin..

Käytiin eläinmuseossa!!! XD oli hienompi ku muistinkaan O.O" Koitettiin myös ettii mulle kenkii Kukan kanssa mutta.. no kattoo nyt jos löytyis jotkut jotka tuntuis täydellisiltä XD


Ja kun oltiin sanottu Amille ja Yuukolle hyvästit pidemmäksikin aikaa mentiin vielä meille ja lenkittämään Ruskaaa..

Oli ihan piristävää pitkästä aikaa taas kastua!!

Kesäsateet<3

mikä "kesä" tääkin on, näin kylmä..




Muuten, ajattelin tehdä teidän kaikkien iloksi (pienen) "esittelyn" itsestäni, toisin sanoen listata 100 faktaa itsestäni.


Mutta sen toteuttamiseen saattaa mennä vielä aikaa, sitten kun ehdin ja saan aikaiseksi. Mutta varautukaa XD




Ja, biisit jatkuvat taas, nyt vuorossa

Day 11 - A song from your favorite band


..taas Gazettoa (vaikutaanpa tylsältä ihmiseltä), mutta tsemppiä ;D


Tää on ihan mahtava biisi.

Rakastan, rakastan, rakastan.



Siinä on jotain sellasta.. voimaa ja tunnetta joka räjähtää ja räjäyttää ja saa adrenaliinin virtaamaan *ww*

En usko että voin ikinä unohtaa sitä kun olin ensimmäistä kertaa kattomassa Gazettoa ja tää biisi alko.

Olin tokassa "kerroksessa", ja kun kaikki 16 000 ihmistä tekivät yhtä aikaa näitä liikkeitä ja huusivat yhdessä

"HOW LONG, HOW LONG, HOW LONG"

Niin... Se oli jotain älyttömän upeeta.


Sitten kun saan ajokortin ja pääsen ajamaan


haluan joku kerta tehdä niin että kuunnella tätä täysillä jossain moottoritiellä *www*


...ja vaarantaa liikenteen mutta.

Tiedättepä nyt kaikki varoa ;D


Filth in the Beauty.


Mielestäni sanat ei oo niin tärkeitä tän biisin kannalta (siellä lauletaan jotain ihan älyttömiäkin juttuja), mutta tässä kerto englanniksi:

Closet mind is distorted instability.
please release me before breaking.
So long, so long, so long...
In humiliation
The final art is your dead face

08 kesäkuuta, 2010

On tapahtunu älyttömän paljon älyttömän lyhyessä ajassa.

Tai siltä ainakin tuntuu.

Muhun on iskenyt joku unitauti, tuntuu että vaikka nukahdan heti kotiin päästyä ja saisin 10 tunnin yöunet, aamulla kuudelta herätessä ei ajatus kulje kun väsyttää niin paljon. Lisäksi on pää kipeä.....

Tänään alkoi sitten töiden lisäksi kesälukio (=kouluun puoli yhdeksäksi, sieltä suoraan töihin, töidtä jonnekin tekemään jtn päivästä riippuen ja sitten ne läksytkin pitäisi jossain välissä ehtiä tehdä....? ;_;).

Eilen menin töiden jälkeen stadiin ja tapasin Kukan~~~~~~~ oli ollut joku puolen vuoden tauko, koska viime kerta oli kun olin Japanissa ;ooooo

Kukka oli aika kujalla Suomesta vielä. XDD


Mutta oli mahtavaa. En muista millon olisin viimeksi nauranut niin paljon että menee jo huolestuttavaks ;_D

Ei tehty oikeestaan mitään muuta kun käveltiin, mutta oli upeeta. Kiiitos~~

Huomenna moikkaamaan Kukan kissoja *wwwwww*



Eli eilen nukahdin jo kahdeksalta heti kotiin päästyä.. Ja silti tää koko päivbä oli hirveätä hereilläolokamppailua...?!??! Kouluun, töihin, stadiin, Saraa tapaamaan, moikkaamaann Eleniä Annyeongiin, rändom hiippailua mm. Hietsussa, kenkien katselua etc ennen kun sitten mentiin Kalasatamaan metrolla.

Siis Green Daytä katsomaan ;D

----Ilman lippuja tosin.


Saatiin ihan helvetin hyvät paikat ja nähtiin suoraan lavalle ja screeneille!! Eli mitä järkeä maksaa liput kun ulkoakin näki yhtä hyvin???

Tuli sellanen keikkafiilis ja vaikka oli älyttömän kylmä niin kyllä se siitä~~


Tunnistin yllättävän monta biisiä vaikken oo ikinä kuunnellut kyseitä bändiä!

Ne myös heitti vessapaperia ja ammuskeli vesipyssyillä yleisöön XD

Mut paras oli kun se laulaja otti sinne lavalle faneja!!!

Yhden n. 5-vuotiaan lapsen ja soitti sen kanssa kitaraa, sitten pari fania jotka tulivat halailemaan, ja paras oli kun se etsi laulajalle korviketta 8___D

Eli fani laulamaan!!!!

Ensin meni yksi, ja sitten toinen, ja tämä toka oli..... no, pokkaa sillä ainakin oli 8__D

Alkoi juosta ympäri lavaa laulaen ja huudattamaan faneja, tanssimaan ja laulamaan.. sitten kun laulaja yritti tulla niin sanoi vaan että jatkaa vielä ja lopulta ne laulo yhdessä siihen mikkiin -.........-


ookoo?!?! XDD

Mutta pokka on arvostettu asia! Itsensä arvostus ja itsetunto saa jokaisen näyttämään heti huomattavasti kauniimmalta, ja vähän liikakin itsetunto on hyväksi.

--->> Oma mielipiteeni.

Koska omaa elämäähän me eletään, ja itseään pitäisi osata myös arvostaa ja rakastaa.


Mutta kuvat tulee myöhemmin, oon nyt taas niin väsynyt ettäääääää


Tarvitsen omaa aikaa ( ´,`)

06 kesäkuuta, 2010

It summmmeeeer!!

Tuntuu etten olisi kirjottanut tänne aikoihin...!


On vain ollut kiireistä.


Perjantaina ensin kokeiden palautus (joku sai matikasta 8+ ;----D), sitten suoraan töihin tekemään lähetyksiä (pääsin käytteleen konetta ja kaikkee kivaa)!! Ja koulun oppilaskunta oli hankkinu meille pomppulinnan ;D<3333 ETIS RULEZZ

Siellä sitten lähetyksen tehtyäni pakkasin ne tavarat laatikoihin, suljin laatikon, laitoin siihen osotteet ym tarrat ja kannan ne tavarat ovelle odottamaan noutoa.

Näin tiivistettynä. On ihan kivaa, ja seura ainakin on hyvää ;D Plus alan tulla aika hyväks näin pikkuhiljaa niissä tietokone-osuuksissa!! Ja rahaa tulee ;)


Mutta rankan perjantaipäivän jälkeen olin siis ihan poikki, ja olin kuitenkin lupautunut Sellolle tapaamaan Riikkaa, Annikaa ja Tarua.....

Mutta oli ihan kivaa, istuttiin kahvilla joten jalat sai lepoa koko päivän seisomisesta ^^


PAITSI sitten... jostain kumman syystä saatiin todella fiksu ajatus KÄVELLÄ kotiin se kahdenkymmennenminuutin bussimatka.. Ja, no kesti ehkä 45 minuuttia suunnilleen?

Olin ihan kuollut kotona ja oli ollut kylmäkin, kun naapuri soittaa ja pyytää kylpemään niiden pihalle...... XD



Kuvassa ihana sisareni ja ihana naapurini ; ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Se Erikan palju on älyttömän siisti niiden pihassa, siinä on sitten lämmintä vettä vaikka ulkona ois kylmä 'wwww' oli rentouttavaa mutta pääsin sitten vasta 1-2 aikaan nukkumaan ; <<<

Eli lauantain todistuksenhaennassa olin aika pirteä. Muutenkin tyhmää että joutuu vaan menemään koululle, hakemaan todistuksen ja sitten takasin himaan kun ne numerotkin näkis netistä -______________-

No mutta koska meillä oli ollut kaappi TÄYSIN TYHJÄ (lähdin viimeisenä niin kaikki oltiin tyhjennetty ; < )niin mentiin sitten porukalla sen jälkeen Tapiolaan syömään Lauran, Maijan, Mi(i)an ja Hennan kanssa ;D

Koulun pihalta todistustenjaon jälkeen. Belen lähtee kohta takasin Mexicoon ; ((

Ja seikkailin sitten bussilla kotiin XD En jaksanu odottaa sitä mun bussia puolta tuntia (lauantait<3) niin ajoin ennsin toisen suunnan päättärille ja sitten takasin 8__D



Jaksoin sitten illalla kerrankin laittautua kunnolla!! Eli olin hyvännäköinen <33

Nykyään en jaksa ollenkaan meikata kouluun tai panostaa muutenkaan aina ; // Tuntuu jotenkin turhalta.

Hengattiin aluksi Elinan kanssa ja kierreltiin muutamassa puistossa ja haettiin juomat, sitten tavattiin Anna ja Saara Kampissa. Mentiin Ruttopuistoon venaiilemaan muita ja (en tiedä mitä kävi mutta) yhtäkkiä meitä oli siellä n. 20 ihmistä XD

Kuva Hietsusta jossa vaan kävästiin nopsaan. Hirveä tuuli oli.

Oli ihan... kivaa ;P

Paitsi aamulla kun heräsin tajusin että saatoin olla hieman.. rasittavahko sillon illalla, anteeksi kaikille jotka joutuivat kärsimään >,<

Ja kun yöllä tulin kotiin bussilla tajusin vasta poisnoustessani että perseeni oli ihan helvetin märkä.......!!

Joltakin oli kaatunut viinat siihen mun penkille ja housut tuoksu sitten sen mukasilta....

No mutta kesä tuli korkattua, ja nyt vaan loma! Paitsi ensi viikko olen töissä ja keskiviikkona alkaa ruotsinkurssi kesälukiossa ja olen muutenkin aika kiireinen mutta kuitenkin, kesäloma ja ei koulua!!! ;D


Kylmä kuitenkin.. Istun tässä takapihalla kirjottelemassa ja juomassa limuja piristeeksi, ja kylmä on >,<


Käytiin Iriksen kanssa ostamassa lähikaupasta paljon juomia ja löysin uuden COCA-COLA VANILLAN!

Oli tosi hyvää! Suosittelen kaikille ;D


Hmm tästä merkinnästä tuli nyt aika hajanainen mutta menköön se eilisen piikkiin ja siihen että olo ei ole nyt paras mahdollinen..

Mutta sitten seuraava biisi!

Day 10 - A song that makes you fall asleep

Hmm-m. Jaa-aa.

Näitä on .. paljon? Taas vaihteeksi. Kaikki rentouttavan rauhalliset ja turvalliset biisit joissa on mukavat sanat?

Mutta kuuntelen öisin iPodia (kylllllä, joka ikinen ilta, rakastan nukahtaa rentouttavaan musiikkiin), joten joku mikä mulla on iPodilla.

Aoi tori D=outolta.

En normaalisti kuuntele älyttömästi dautoa, mutta Mako oli älytn fani niin se lainaili mulle levyjä ja tällasta ;PP

Ja nyt kun ne tuli Suomeen ja kävin niiden keikalla kirjottaakseni keikkaraportin niin kuuntelin sitten uusinta albumia etukäteen. Kyllä niillä on hyvää musaa, tää on vaan aika.. klisee.

Mutta nauttikaa ;D Ja lukekaa sitten se keikkaraportti kun oon kirjottanu XD *mainostusta*

Sori en löytänyt sanoja mutta ; (( koittakaa kestää!!


HYVÄÄ LOMAA KAIKILLE!!

02 kesäkuuta, 2010

Its June my Dear!!

Huhh kuinka aika lentää...!!

Mutta ei siinä mitään, kesäkuu siis ja huomenna viimenen koekin ;----D matikkaa mutta enköhän mä selviä ;)


...krhm.



On sellanen olo että vois jo heittää aivot narikkaan ja antaa vaan olla. Aurinkoista ja lämmintä ja.. niin kesäinen fiilis että ah.

Tänään otatutin siskoni avulla kuvat japanin koulun vuosikirjaan ja... no, eipä tullut oikein edustavia ja näin, mutta tuskin kukaan kärsimäänkään tulee, katsomisesta siis.


Ja koulussa oli jätskii ;D (omani ehti sulaa ennen kun alotin syömisen niin söin sitten soveltaen tikkua lusikkana mutta jätskiä silti<3)

Ja tunnetusti kukaan ei halua istua lähelläni kokeessa kun kuulemma koko ajan rapisutan ikävästi ja sitten mutustelen eväitä ja juon ja taas syön hieman lisää....

Mutta sehän tässä on tarkotuksenakin, ottaa kaikki ilo irti kokeessa ( ´,`) Ja ajattelen vain muita, uskon että olisi tuplasti rasittavampaa jos mun vatsa pitäis sellasta kurinaa ettei kukaan pystyis keskittymään ;D

Tänään kun pysähdyin matkanvarrella ostamaan kaupasta eväitä, siellä oli sellaset jättisimat alennuksessa ;D niin sellanen tuli sit mukaan XDD Saksanmaikka vähän katto kun vedin sitä siellä luokassa mutta.


Oon kyllä ylpee et ne myi sen mulle, oon selvästi kypsän näkönen, kylhän se sisältää sentään huimat 0,7 prosenttia alkoholia ;ooooooo



Äsken pidettiin lepposaa ruokapöytäkeskustelua äitini kanssa mm. ruumiinavauksista, kuolleiden ihmisten leikkelyistä elinsiirtoja ja koeleikkauksia yms varten, benjihypyistä ja safareista ja kaikesta muusta kivasta ;----3

KESÄKESÄKESÄKESÄ. Kuva takapihan metsästä!!!


Aina kun vaihtuu vuodenaika, tuntuu että pitää juuri siitä vaihtuvasta vuodenajasta eniten. Esim nytten kesästä.

Yleisesti kuitenkaan en voi sanoa olevani mikään kesäihminen, ehkä nyt vaihdon jälkeen hieman enemmän mutta syksy on se mitä mä rakastan<33

Ja kevät.

Mut syksy on ykkönen. Tuoksu ja kaikki, sade, tunnelma, pimeys....!! Eikä oo hyttysii ;D


Ja sitten, A song NO.9!!!


A song that you can dance to


---------en nyt menisi vannomaan mitään, laitan tähän vaan jonkun menevän biisin joka miellyttää mua ;D


YLLÄTYS, KATTOKAA ITE H-Ä-H-Ä


Olen ihana<3


Mutta tykkään tästä biisistä aivan älyttömästi 8______D

Siinä on jotenkin hyvänmakuset sanat.

Ja rytmi.

Raikas. Kuuntelen tätä välillä miljoona kertaa peräkkäi XD

Paljastuksia.

En yleensä fanita kyseistä bändiä(on niillä kyllä monia hyviä biisejä)! Mutta nauttikaa toki!

Hyvää kesääää~~