Teidät toivottaa tervetulleeksi - BLACKnWHITE

29 joulukuuta, 2010

Tässä öinen datauskerho Tokyosta päivää.

En saa unta koska nukuin viidestä kaheksaan nyt päivällä. Elikkä aamulla herätessäni huomasin, ettei kurkusta lähtenyt pihahdustakaan ja hirveä olo >,< Mutta oltiin sovittu luokan kanssa Boonenkai (ikään kuin pikkujoulut, mutta japsit pitää niitä ennen uuttavuotta) täksi päiväksi (28.12.), ja se oltiin nimenomaan laitettu sellaiselle päivälle, että pääsisin tulemaan ( ´,`)

Sitten aamupalalle mennessä okaasan oli ihan että "Voi ei, pitääkö mennä käymään lääkärissä?" "Näköjään sun eiliset vaatteet oli liian kylmät" "Otatko kuumelääkettä?" "Nyt kannattaa vaan nukkua pari päivää"

...................................

Japanilaisten huonoja puolia. Sitten olin vaan että ei kun lähden Shibuyaan ;___D Mutta oikeesti tuntui aika inhottavalta ja oli kylmä etc, mutta oli vain PAKKO mennä koska ei oltu nähty vuoteen enkä tiennyt olisiko kaikille käynyt joku muu päivä...

Oli kyllä kiva nähdä kaikkia, mutta olin niin älyttömän väsynyt ja kylmissään ja päätä särki ettei musta saanut oikein hyvää juttuseuraa.... Paitsi että japanini on kuulemma parantunut...??!?? Ihan hyvä jos olisi.

No lähdin sitten lopulta aiemmin kotiin, ja sitten kun tulin ja sanoin että "netsuppoi (=tuntuu kuumeiselta)" niin olisitte nähneet sen vauhdin millä alettiin passata.... Tehtiin teetä, tuotiin keksejä ja karkkeja, haettiin ylimääräisiä peittoja ja ilman kostutin (vai mikä lieneekään suomenkielinen sana) huoneeseen... Ärsyttää sellanen kun ihmiset (etenkin obaachan..) ei usko kun sanon että "Olen kunnossa, en tarvitse sitä. Oikeasti."

No mutta sitten nukuin ja herättyä kuume oli laskenut asteella~~ yeyy.

Katsoin jotain NHK-pop-ohjelmaa, ja alan pikkuhiljaa vakuuttua siitä, että joululoma on paras aika tulla tänne: täällä ei ole kylmä, on loma, pääsee eroon Suomen joulusta, ja koska on uusi vuosi (isoin juhla japanissa), telkkarista tulee paljon ja kaikkea!!

Suomessa en ikinä ehdi katsoa mitään, enkä varmaan kyllä osaisikaan, mutta täällä se on joka iltainen ruokarituaali ;33


Huomenna (varmaankin tänään silloin kun saan tämän postattua huomenna) on joulukuun 29. päivä. Ja mitä silloin tapahtuu??!??!?!?!

Aivan, synttärit!

Ja tänä vuonna täytän vielä 18... (kuulostaapas pieneltä XD)

Joten vähän säälin itseäni kun tiedän tapauksia jotka ovat menneet kaveriporukalla matkalle, toiset pitäneet 30-40 ihmisten parteja ja useimmat menevät baariin, kun taas itse näköjään makaan yksin kipeänä kotona sängyssä >,<"

Ei voi mitään.

Aluksi olin suunnitellut että tekisin päivällä jotain itseni kanssa (kunnolla shoppailua, en ole vielä ehtinyt, ja karaokeen yms), ja sitten illalla Shinjyukuun ja baariin kävereiden kanssa mutta nyt kävi näin.

Varmaan kuluu päivä opiskellessa... Koska otin tänne muutamat kirjat mukaan enkä ole vielä ehtinyt (ehtinyt ja ehtinyt...) avatakaan niitä. Ja huomenna näyttää aikaa olevan..

Okaasan lupasi kyllä tehdä sukiyakia (ykkössuosikkini) ja pyysin että ostettaisiin wagasheja (perinteisiä japanilaisia makeisia, joista kukaan ei suomessa tykännyt kun vein tulijaisiksi.. kiittämättömät.) joten sitä venaan vähäsen x))

Hyvä ruoka parempi mieli.

Ja EI OLE TOTTA kuinka paljon olen muuttunut tässä vaihdon jälkeen XDDD

Katselin kanssa ajantapoksi kuvia koneelta (nautin tästä kun on aikaa kaikkeen tällaseen!), ja ei kyllä välttämättä tunnistaisi että on sama ihminen kyseessä..!! Tyylillisestikin olen muuttunut mielestäni. Vaihdon kuvissa olin paljon..... kawaiimpi :__D Sellasia söpöjä vaatteita ja ilmeeltä jotenkin.. en nyt tiiä viattomampi mutta ideana.

Ihan hyvä että kävin tässä läpi muutoksen x3













Tuon kirjoitin siis eilen yöllä, en nyt jaksa lukea sitä läpi, mutta muistan että ajattelin postata sen joten postasin :__D

Siksi sinne ei nyt tule yhtään kuvia.

Tuntuu että eilisestä olisi ikuisuus....

Tänään kuume on noussut. Noussut ja noussut.

Aamulla mitatessa oli 38,jotain ja neljältä kun mittasin 39,1.... Olin ihan kujalla, käveleminen ei onnistunut ja tosi sekava olo. Sitten tyhjensin okaasanin lääkekaapin, nukuin (taas vaihteeksi) kolme tuntia ja herätessä oli tosi hyvä olo ;_;

Sitten mitatessa huomasin että oli laskenut kahdella asteella ja nyt oli enää 37,0 astetta ;3

Olen viettänyt tässä nyt tän päivän oikeastaan nukkuen: nukuin kahteentoista, kävin juomassa ja sitten nukuin neljään. Lääkitys, nukkumaan. Heräsin taas kahdeksalta (illalla), kävin suihkussa ja tässä sitä sitten ollaan.

Hyvää syntymäpäivää vaan >,<"

Vaikken oo koskaan oikein perustanut syntymäpäivistä niin onhan tää jotenkin angstista ;P

Ja oon kuluttanut kaiken hereillä olleen aikani fikkejä lueskellen :___D

No mutta sain nyt sentään vähän syötyy jne... Huomenna on toivottavasti jo sellanen toipumispäivä, ja sitten ylihuomenna pääsisin liikkeelle.

Tääkin vuosi alkaa olemaan tässä.. Jännä.

Onko mulla mitään uudenvuoden lupauksia...? Odotuksia ensi vuoodelle...?

Tuntuu että sen jälkeen kun tulin japanista, on tulevaisuus ollut aika hailealla pohjalla.. Pitäisi löytää jotain missä olisi joku merkitys.

Ei mitään hajua missä olen vuoden päästä, mutta silloin on luultavimmin lukio ohi.

Katsotaan mitä tuleva tuo.

Kaikille hyvää loppuvuotta!!

25 joulukuuta, 2010

Hyvää joulua~~

Vaikken jouluihminen olekaan >,<"

Mutta on ollut hauskaa nämä molemmat joulupäivät o(>,<)o

Tänään siis nähtiin Shibuyassa porukallamme, Mako, Yuu, Waka, Kohama (aka chikako) ja minä ;3

Mako oli varannut meille paikan yhdestä Rock-kahvilasta ja tilannut etukäteen ruoat, oli hyvää! Ja lopuksi tulleet muffinssit oli ihania ;_;<3 sitten mentiin vielä jatkoille johnkin rndm baariin joka oli tosi söpösti sisustettu.


Oli hienoa nähdä kaikki tänään. En osaa muuta sanoa ;__D
Kävin myös ottamassa omat purit ennen treffausta ja pyörimässä vähän kaupoilla, en tosin vielä ostanut mitään kun venaan alennuksia.

Haluun mennä karaokeenn. Kelasin että vois mennä yksin joku päivä!! Jumituin Larukun biiseihin, Farewell oli ihana laulaa---!!

Mutta mutta huomenna Gazetto!! Kyaa-a. Vielä huolestuttaa vähän toi Merin tilanne (ihminen jonka kanssa menen yhdessä) kun sillä on kaikki vielä melko epäselvää, se on vasta aamulla Tokyossakin.....

Tässä mainos jonka bongasin Shibuyasta ;3


Toivottavasti onnistutaan sitten tapaamaan hyvin.

Ah, ja kirjoitin tämän päivityksen eilen koneelle, vaikken jaksanutkaan tulla nettiin (ihmisen peruslaiskuus....):


Aamulla heräsin aikasin (yöllä ei ollutkaan niin kylmä kun piti olla vaikken laittanut edes lämmitintä päälle ;3) ja lähdin sitten Shibuyaan jossa treffattiin Yuun kanssa ;__;

Waaaa, se oli niin .... outoa. Yuukin sano ettei ollenkaan tunnu että olis kulunu vuosi ja oltais viimeks nähty lentokentällä, ihan kun tää ois vaan jokapäivästä tapaamista :D paitsi hauskempaa.

Oltiin paljon läheisempii kun muistin ;_; Mentiin käymään koululla moikkaamassa klubia (<3<3<3<3 aa se oli ihan kun paluu menneeseen..!!), annoin tulijaiset ja tapasin uudet ykköset etc.. Mun luokkis ei ollu tänään koululla ja tää oli ainut päivä kun koulu on auki tänä aikana kun oon täällä : ((


Eli siihen se tais sitten jäädä.. neljästä maikasta jotka halausin tavata vaan 1 oli paikalla ( ´ ,`)

Sitten okonomiyakille Shibuyaan!! Helvetti oonkohan koskaan maininnut että rakastan japanilaista ruokaa.......???? ;_;<3 (pitäis perustaa galleriaan vittuku iruze kuulostaa japani-otakulta -yhteisö.... (>,<)" )

Sitten purikurat ja karaokeenn~~

Samalla meillä oli koko päivän käynnissä suhde-päivystys-poliklini kun klubin sisällä on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista ja yksi koohai kyseli että pitäiskö sen tunnustaa sen tunteet Mizukille..

Muutenkin Yuu piti kyllä huolen siitä että pääsin kaikkien juorujen ajantasalle (Yuu<3 XD).

Meiän luokalta mm. 2 ei päässeet kolmosluokalle, ja ne vaihtoivat koulua, toinen lähti Englantiin :oo
Sitten meiän luokan tytöt on kuulemma ihan seonneita korealaiseen poppiin ja ne harjottelee koreaa..... Yllätti mut todella, en ois ikinä uskonut niistä o.o"

Ja kuulin myös mihin kaikki on päässeet jatko-opiskelemaan, suurin osa kyllä meidän yliopistoon, mutta nekin tiedekunnat oli jo päätetty.


Hahahahaha tälle ei nyt oikeasti saisi nauraa, mutten mahda mitään XDD Oon repeillyt koko päivän.

Yuu ja Chikako "pääsi" molemmat englannin tiedekuntaan.
Siihen on ilmeisesti tosi vaikee päästä, tarvii korkeet pisteet ym.
No, Chikako oli laittanu sen läpällä ykköseks koska ei kuitenkaan pääsis sisään. Oikeasti se halus opiskella Japanii.
Yuu sano et kun nää tiedot oli tullu Chikako oli menny ihan valkoseks kauhusta XDDD

Mut ei oikeesti oo kivaa tollanen ; (( (ei kannattais olla tyhmä XDD)

Aa-a.

Mitäs muuta...?

AA! Oli siis 24. päivä, ja Japanissa se on perinteisesti päivä jolloin parit menee yhdessä ulos tekeen kaikennäköstä "joulun kunniaksi". 25. päivä on kavereiden kanssa hengailua.

Joka puolella oli _ihan _helvetisti pareja!! Oikeesti. Kun mentiin syömäänkin niin joka pöydässä meidän ympärillä, purikurat täynnä ja karaokessa listassa kaikkien huoneiden ihmismääränä oli 2 ;__D

Sain sitten leikkiä Yuun jätkäkaveria, koska sen oma poikakaveri hakee toiseen yliopistoon ja sen pitää opiskella nyt maaliskuuhun asti ja ne on sopinu ettei nää kertaakaan sitä ennen ;_;

Erai na. Yuu-parka :((

Mut meillä oli hauskaa silti!

Huomenna pidetään Joulu-partyt meidän 5:n porukalla, mennään Shubuyan johonkin ravintola-baari-tsydeemiin ;33

tanoshimiyann~~


----------------------------------------------------------
Ja takaisin tähän hetkeen.

Siinä taisi olla kaikki mitä halusinkin sanoa. Pitää vielä siirtää puhelimen kuvat koneelle niin pääsen niitäkin levittelemään, mutta mulla ei tullut tänne mukaan sitä laitetta millä voi liittää SD-kortin koneeseen >,<

Tässä vielä tämän päivän asu:


Odotelkaa innolla päivitystä keikasta~~

23 joulukuuta, 2010

Waa, long time no see!

Oon nyt viimeaikoina tosi huonosti kirjotellut, en Berliinissä ehtinyt ja nyt oon täällä takasin Japanissa, niin on aikaa vähän niukasti ( ´,`)


Ja tässä on koko ajan taustalla se ajatus että "sitten kun oon saanut päivitettyä".


etcetcetc


Mutta siis, aiheeseen:


Täällä ollaan!!

On oikeasti pelottavaa, miten aika tuntuu olleen pysähtynyt taas vuodeksi. Oikeestaan aika samanlainen tunne kun Suomeen palattua, paitsi että nyt en kaipaa minnekään....

Pitäisiköhän huolestua..? XD

Kotona ja lentokoneessa hermostutti niin älyttömästi etten osaa edes kuvailla sitä, mutta heti kun pääsin keisei-senin kyytiin ja kohti tokyota lentokentältä, se kaikki tuntu... niin luonnolliselta.

"Näinhän sen kuuluukin olla."

Ja vaikka huomasin taas että oon muuttunut. Vuoden aikana.

Kai se on totta mitä sanotaan, että huomaat muuttuneesi vasta sitten kun palaat kotiin.

Kun tuntuukin asiat erilaisilta kuin miten ne muisti.

Katselen nyt siis puolueettomammin japanilaisia, kulttuuria ja tapoja.

Ja junassa ajattelin, että kyllä mä pärjään ilman sitä että tulisin tänne kunnolla pidemmäksi aikaa vaikkapa yliopistoon, mutta heti kun pääsin tänne, kotiin, astuin takaisin siihen omaan elämääni täällä, niin tajusin että just näinhän tän kaiken kuuluukin olla...!

Kaikki tuntuu niin arkipäiväsen normaalilta, ja se tässä onkin kaikkein parasta.

Meinasin revetä kun tänään kun kävelin meidän aseman lähettyvillä siinä oli jotkut kaksi jätkää jotka huus mulle perään "harou", että niille näytin varmaan turistilta, vaikka mulla on niin vahva kotiinpaluuntunne kuin voi olla ;__D

Aa~a.

Ainoot erot tässä on se, että mun japani on ihan kamalan tönkköä (vaikka kaikki sanookin ettei sitä muka huomais), ja että nukun tällä kertaa meiän washitsussa (japanilaistyylinen huone) koska natsumi on kanssa takasin Norjasta ja on omassa huoneessaan.

En ole vielä tehnyt oikeestaan mitään, ollut kotona, nukkunut pitkään, syönyt, kierrellyt kotiekillä ja tällasta.

Katsonut telkkaria ;3

Lukenut lehteä jonka ostin..
(oli pakko, en vieläkään tajuu että mulla oikeestikin on rahaa käytettävänä ja kelaan koko ajan että pitää säästää että loppuajaksikin jää XDD)
Mutta siis löysin aivan ihanan the GazettE Guitar Book -nimisen lehden jossa aoi ja uruha selitti kitarahistorioistaan, kitaroistaan ja siinä on kanssa nuotteja, mm RED!!!

En malta venaa että pääsen Suomessa kitaran ääreeennn<3


Aijaijai, mitäs muuta...

Täällä elämä tuntuu niin paljon aurinkoisemmalta, tuntuu ettei oo mikään kiire minnekään ja oon taas ihan rakastunut siihen oman ajan määrään mitä saan täällä viettää ;_;

Shiawase~~ mitaina danaa.

Ja kävin moikkaamassa meiän läheistä lihakauppaa, se myyjä on niin ihana ;_; meistä tuli kavereita vuoden aikana, ja kun okaasan oli kertonut sille että tuun taas, se oli pyytänyt käymään ;33

Huomenna treffit Yuun kanssa, sitten koululle moikkaamaan klubia!!!!!

kyaaa.

Mua pelottaa että oon unohtanu ykkösten nimet ;_; Ja toivottavasti koochi ei oo paikalla ;_____D

Sitä en kaikella kunnialla halua nähdä enää.... XD

Ja okonomiyakille ;333


Ja nyt tässä pari kuvaa vielä, kerrankin kunnon päivitys ~(>,<)~


Siinä pientä mainostusta mutta sitä se ansaitseekin x)))

Voitti mennen tullen sen viime kerran vuorokaauden lennon vaihtoineen.... (mutta yfu on silti ihana. suomessa.)


Siinä huonetunnelmia ;3

Ja tällä kertaa pidän huoneen siistinä, lupaan!
Vaikken futonia jaksakaan kääriä kun nukun siinä sitten kummiskin taas x3

Ja se matto siinä pöydän alla on aivan ihana ;_;
Lämmitettävä ja sen päällä on ihana maata ;333


Ja kattokaa mikä prinsessapeti mulla on, ah~

Miks en nuku tällasessa suomessa ;____D

明日渋谷よろしく~~

Ja hey, hyvää joulua kaikille!!

12 joulukuuta, 2010

Sunday day fever.

Elikkä täällä töissä istuskelen.

Väsyttää, silmät ei pysy auki mutta tällä mennään XDD

Eilen tuli kokonaiset kaksi asiakasta, tänään ei oo käynyt vielä yhtään.... Mutta toisaalta mitäpä muutakaan mulla voisi olla -______-"

Okei rahaa tästä saa :__D eli käytännössä mulle maksetaan dataamisesta. Mutta pitää käyttää säästellen koska en jaksanut raahata mukaan laturia (eipä tässä vieressä pistokettakaan näy), joten aikaa on vain 4 tuntia seitsemästä.


Mulla olis paljon kuvia lisättävänä mutta koska ne on mun puhelimessa ja mulla ei oo messissä sitä korttia millä saan ton puhelimen usb-kortin liitettyä koneeseen en voi tähän laittaa niitä :((

Tässä kummiski yks jonka olin aiemmin lisänny koneelle, ihana kuva lumisateesta ;3

Mutta siis, on taas kerran ollut kiireinen viikko, joka päivä jotain etcetc.
Oltiin siellä omena-hotellissa su-ma ja oli mahtavaa, laulettiin karaokea yöhön saakka jne :D

Ah, odotan niin että pääsen japanissa taas karaokeen!! Ensimmäinen päivä niin varaan boksin koko päiväks ja vaan laulan XD

Sitten oli itsenäisyyspvä ja Kukka tuli meille ja pelattiin Aliasta ainakin..? en oikein muista mitä tehtiin :o Mut oli hauskaa.

Jajaja.. no kävin ainakain kampaajalla :D Eli nyt mul on sit tummat hiukset~~

Ne oli aluksi ihan mustat, ja sellaset vähän kirjavahkot mutta nyt (siis kolmessa päivässä...) ne on vaalentunut tällasiksi... tosi tumman suklaanrukseiks ;33

Aluks kesti vähän totutella mutta nyt oon ihan rakastunut näihin ja nää oikeesti sopii mulle tosi hyvin~~

Nyt vaan toivotaan että väri pysyy.. Kävin ostamassa sellasta hiusnaamiota missä on väriä, että se auttais näitä pysymäänkin tummina. yeshh.

Perjantaina pitkästä aikaa Supernaturalia ja nyt vaan kelaan koko ajan et millon seuraavan kerran...!!! Se on niin uskomattoman hyvä sarja, suosittelen kaikille.


Paitsi noi jaksot oli yllättävän surullisia ;<<<<<<


Ja sit eilen töiden jälkeen Jessen ja Lauran pikkujoulut~~ Oli kivaa nähä pitkästä aikaa ja AI ETTÄ KUN RAKASTUIN SIIHEN KISSANPENTUUN ;_;_;_;_;_;

Menee taas pari viikkoo ennen kun pääsen siitä yli XDD mut se oli ihana, tosi pieni ja laiha kyllä mut se leikki siel yksin ja söi lauran hattua jne ;333
<3<3


Huomenna lähetään sit Berliiniin Saksanryhmän kanssa, toivottavasti tulee hieno reissu!! Kiva päästä vihdoinkin käymään siellä kun on kummiskkin ala-asteelta asti opiskellut kieltä muttei tullut käytyä kertaakaan...

楽しみにミ☆

Ja sitten, tässä tulee seuraava biisi, en muista numeroa mutta se oli joku että
THE SONG I LISTEN TO WHEN I'M HAPPY


Ja mietin että niitä on kyllä paljon ja riippuu taas että millainen onnellisuus se on, mutta saatte nyt jotain pirteetä japanilaista poikapoppia ;__D


Sori ettepäs saakkaan, en löytäny sitä biisii ja kelasin että ehkä tää onkin kuvaavampi.

En kestä tota laulajaa >,< muuten ei mulle silleen oo mtn sugua vastaan... ijyou.

SuG - primal

Enkä nyt löytänyt sanoja mutta ne on musta kaikista sulosinta tässä biisissä ; (

no, nauttikaa silti~

04 joulukuuta, 2010

Lauantai.

En oikein tiiä tuntuuko siltä.

Tänään on ollu tosi... häilyvä päivä, taas kerran.

Fiia ja Jenni tuli meille yöksi, käytiin syömässä Thaikkubufeeta ennen kun tultiin meille, ja sit meillä datattiin kaikki (mä koneella, ne iPod Toucheilla XD) ja juotiin mun huoneessa ;__D

Että sellanen perjantai-ilta. Sit aamulla kun niitten piti ehtii yhtä ruotsalaista Erikaa vastaan Katajanokalle herättiin aikasin ja saatoin dösärille, sit tulin himaan ja oon oikeestaan siitä saakka enemmän tai vähemmän lagittanut...

Ja mitä, kello tulikin jo kohta 12..?!?

Okei, oon datannu. XD

Ja syönyt. Lagannut keittiössä kun ketään ei ollu himassa, ja soittanut pianoa ja kitaraa.. koitin lukea vähän, muttei siitä oo viimeaikoina tullu mitään. En tajua.

Oli ihana soittaa pianoa niin pitkästä aikaa ;_; Pitäis pitää sitä vähän yllä....

Sit kävin Tarun (Y) kanssa lenkillä ja juteltiin kaikesta vaihtoon liittyvästä.

En tiedä oonko tyytyväinen vai pettynyt tähän päivään, en saanu oikein mitään aikaseks... Mutta ei mulla kai ois erityisesti mitään ollukaan.... En tiiä.

Pitäis kohta alkaa osteleen tuliaisia.. Ja ens viikosta ei tule kiva kouluviikko >,<


Huomenna Sallan kanssa tapaamaan Takayukia (meidän YFU-kummi ;D) ja sitten yöksi Omena-hotelliin Fiian ja Jennin kanssa.

Yey.


Tässä yksi ihana biisi johon rakastuin tänään ( ´,`)
Oon soittanut sitä aika lailla non-stopilla koko päivän..

En oo varma tykkäänkö vai vihaanko ton laulutyylistä, mutta tää kappale on tosi nätti.

What I Miss About You

Aa~a, väsyttää oikeestaan... se on kuluttavaa kun ei tee mitään muuta kun lagita XD

Ah, ja katottiin äsken Juhon kanssa Toy Story ykkönen, SE OLI MAHTAVA!!!

Yksiä parhaista lastenleffoista.

30 marraskuuta, 2010

Viimeinen päivä marraskuuta.

Tänään äskettäin kun tulin himaan kitaratunnilta ja kuuntelin ipodia, aloin miettimään, että miksi ihmeessä melkein kaikki kappaleet on kirjoitettu rakkaudesta?!??!

Miks?

Oikeesti.

Mutta jos miljoonat ja taas miljoonat biisit toisensa jälkeen kertoo samasta tunteesta, ja siltikin ihmiset aina vaan jaksaa kuunnella niitä, niin pakkohan siinä tunteessa on sitten jotain olla...


Rakkaus on siis varmaan vaikuttavinta maailmassa kun sitä käytetään niin paljon ja kaikkialla. Tällaseen loppuratkasuun tulin :''D


Tai no onhan se tietty niin, että jos välittää tosi paljon jostakusta, ja jos sulla on upeeta aikaa sulle tärkeitten ystävien kanssa se tuntuu... niin hyvältä ettei sitä osaa ees kunnolla selittää.


Ja sit kun aloin kelaan kaikkee tällasta menin ihan sekasin ja lopulta löysin itteni kelaamassa että mitä koko rakkaus edes on, ja että miten ihmiset jotka kuitenkin koostuu vaan soluista voi olla niin älyttömän hankalia tunteellisesti ;__D


Tarviin tunteidentulkintataitoa.


Mutta nää ajatukset siis herätti Muccun Kikanetsu.


Upea biisi ja hienolla tavalla kertoo välittämisestä ja rakkauden menettämisestä niin että sitä osaa katsoa hyvällä ja olla kiitollinen menneestä ja yhteisistä muistoista.

Mutta olkaa hyvät tällä pohjustuksella :D

Kikanetsu.


Tässä vielä enkuks sanat~
Your words seemed so formal, they were like town, which dries
My tears were drawing thin streamline they were taking the little fever away

I really knew, what is correct
Dreams we talked about, now became just pipe dreams

I'm accompanying cat and half dozen of my beautifully lined up memories

I will disappear now to the overflowing future from those days
Towards clean and pretty, breathtaking tomorrow
It's not funny, you really were everything to me
One day we will meet again
Good-bye till then

We are resembling Picasso's painting, don't you think ?
We pressed the button through the wrong buttonhole[1], hey, how long ago ? Where ? Always

I will disappear now to the overflowing future from those days
Towards clean and pretty, breathtaking tomorrow

If my dried up tears will take the fever away while melting into the sky
then one day new days will come
If I wake up now from the dream, I'll tell you "Thank you"
One day we will meet again
Good-bye till then

26 marraskuuta, 2010

Day 20 - A song that you listen to when you’re angry

Agony.

En oikein tiennyt mitään tiettyä kappaletta, koska viha on niin laaja tunne. Erilaisissa vihoissa kuuntelee niin erilaisia biisejä.

Mut valkkasin sit tän koska se mulla tuli ekana mieleen, ja muistan elävimmin että olisin kuunnellut tätä apuna todella suureen vihantunteeseen.

Siinä on sanat, yrittäkää kuulla rukin laulavan niitä XDD<3 (oon kyllä aina kelannut että se laulaa Oh shit! "Open to me" eikä "Pardon me"... ja tykkään siitä enemmän niin. Joten kuuntelen sen open to me:nä :D)


hahaha tähän juttuun kulukin enemmän aikaa kun olisin ikinä koskaan osannu kuvitella


Nyt on koeviikko ja aikaa ja kaikkea muttei mitään ja tänään on ollut tosi vaihtelevat tunteet ja vähän erikoinen olo.

18 marraskuuta, 2010

Lunta!!!

Tajusin tänään, että ihmisiä kiinnostaa loppujen lopuks aika helvetin vähän muiden ihmisten asiat.

Kaikki on kiinnostuneita hetken ja johonkin tiettyyn pisteeseen saakka, mutta sit se loppuu siihen ja tulee muut, tärkeemmät asiat, kuten se että mitä tänään syötäisiin, mieleen........


Jotenkin tosi masentava ajatus vai mitä? Kukaan ei vaan jaksa välittää, eikä se että puhuisit jollekin auta loppupeleissä just tän takia mitään vaan saa sut vaan entistä turhautuneemmaks.

Empatia puuttuu.



Ei niitä kiinnosta.


Mutta omista asioista kaikki vois puhuu vaikka kuinka pitkälle ja moneen kertaan, ennen kun siihen ehtii kyllästyy..... Miksköhän?


Koska ihminen on itsekäs.


Ei ketään tosissaan kiinnosta, ellei sitten välitä jostakusta todellakin oikeesti.


Mulla on monia kavereita, ystäviäkin jotka haluisin oppii tuntemaan paremmin. Musta toista ei voi ikinä oppii tunteen liian hyvin. Kaikki pienet pikkuasiat ihmisissä on tosi kiehtovia, rakastan keräillä näitä 'turhia tietoja' ja arkistoida niitä aivoihin XD

Esim vaikka että joku ei tykkää korviensa muodosta, tai että kietoo kuulokkeet tietyn päin sen soittimensa ympärille.....

Ne on mielenkiintosii, ja kertoo ihmisestä aika paljon loppupeleissä :D

Sillä voi määritellä kuinka hyvin jonkun tuntee, sillä kuinka paljon 'turhaa' siitä tietää.


Maailma on jännä mutta ihmiset vielä jännempii.. Ei ikinä tuu tietään tarpeeks ja siks me ollaankin tyhmiä.


Mul ei oo mikään teiniangsti-kohtaus siitä miten kukaan ei kuuntele tai ymmärrä, tässä oli pointtina se että kaikkia kiinnostaa siihen asti kun itseä viihdyttää.

Ei jakseta sen jälkeen kuunnella ja esittää edes että välittää. Vaikkei se oiskaan aitoa.

Ite tykkään kyl siitä kun ihmiset sanoo asioita suoraan ja on rehellisii....


Tulipahan vaan fundeerattua dösässä. Taas kerran XDD


Sitten vastapainoks, kun välillä kuulee joltakin täysin vilpittömän kommentin, pyynnön tai tunteen ym, jonka ilmasusta se ihminen ite ei hyödy mitään, tulee sellanen "aaawww~~"-fiilis ja upee olo ;333 Kannattais useemmin itekin tehä kaikkee tällasta.


Siitä tulee myös ittelleen hyvä olo.


Itseään pitäis muutenkin helliä enemmän ja luottaa itteensä, viettää omaa aikaa etc.........

Se tekee tosi hyvää.


Ja monesti kun on joku hankala asia tai jotain, mitä ei millään jaksaisi/haluaisi tehdä, on sellasia hetkiä kun jaksaa vaan siksi että vois olla sen arvonen kun mitä itseltään odottaa. Ei halua luovuttaa, koska ei tahdo pettää omaa luottamustaan, ja siitä onnistumisesta tulee lopulta aina niin älyttömän hyvä ja ylpee olo itestään.


Me ollaan aika opportunistei..


Itse tuntee itsensä ja asiansa parhaiten, tietää miltä tuntuu ja mitä on taphatunut, sen hetkisen mielialan ja mitä siihen tarvitsee, mistä ylipäätään pitää....


Oot se ainut joka on sun kanssa aina ja kaikkialla, ja jota ainakin yleensä eniten kiinnostaa.


Sit jos ei luota itteensä, ei usko pystyvänsä johonkin niin se usein myös meinaa sitä että niinhän se on.

Sä se yksin oot joka sen loppupeleissä saa aikaan, että jaksaa yrittää ja kulkee eteenpäin jossakin asiassa.


Joku saattaa ajatella, että aika masentavaa ajatella näin että muita ei kiinnosta, mutta niin se aina loppujen lopuks on.

Et sä tee asioita joista saat mielihyvää miellyttääkses jotain muuta vaan ittees.


Ellet sit oo rakastunu tai japsi.


En nyt meinaa että mä oisin hirveeen kylmä ja välinpitämätön ihminen, ajattelen usein tällasii.

Ja että mitäköhän toi mies tekee työkseen, mitä se söi eilen...

Tälläsiin turhuuksiin mä kulutan energiaa.

Nyt selvisi miks oon niin laginen :D


Näi, mutta dösissä on hyvä istuu ja funtsii kaikkee kun ei oo mitään muuta kun aikaa ajatella asioita.


En tiiä mistä tää biisi tuli mutta huomasin että se pyöri mun päässä kun kävelin kotiin ;____D

Että olkaa hyvä ja kuunnelkaa, nautitte sit siitä tai ette.


Mut hyvät sanat tässä ainakin on.

17 marraskuuta, 2010

hahaha

Oon ihan älyttömän hyvällä tuulella!

On kyllä ihan helvetisti kaikkea tehtävää (yllätys-yllätys), mutta jotenkin mieliala tosi korkeella.

Tajusin tänään, että TASAN 5 VIIKKOA ja olen taas Japanissa 'WWWWWWW'

Sen jälkeen en oo pystyny istuun hetkeekään heilumatta ja mul on sellanen yleinen jännitystila XDD Toivottavasti tää menee ohi tässä joku päivä, koska ei ois mukavat 5 viikkoa edessä jos koko ajan vaan hyppisin paikasta toiseen hyperinä :D

Sitä paitsi en pysty kuuntelemaan ollenkaan gazettoa koska muuten alkaa taas jännittään liikaa ;____D

Ihanaa että on jotain mitä odottaa!!!!!


Sitten, eilen oli ensimmäinen ajotunti~~
Ajoin kuulemma hyvin ja se oli ihan mahtavaa (vaikka se että pyörittiin vain parkkista ympäri vähän rajoitti riemua mutta silti)!!!

Nyt on vasen jalka ihan jumissa kun käyttelin sitä kytkintä XD
Vaatiinee totuttelua.


Ja äsken oli kitaratunti mikä kanssa lisää hyväntuulisuutta ;3333
Harjotellaan nyt pentatonisia skaaloja ja sain pari kivaa biisiä, vaikka ne vaikutti kyl aika helpohkoilta..


Tänään oli myös hammaslääkäri, ja mun suu on vieläkin niin kipeä etten voi avata sitä kunnolla.... -__- Mutta saatiin reikä veks, jeeee.


Kun puhuin tästä alhaalla äsken kaakaota hakiessa, iskä sano että mun pitäis käydä revityttämässä mun yks ulostyöntyvä alakulmahammas joka on periaatteessa ulkona rivistä. Se ei uskonu kun koitin sanoo että käytän sitä ruoan jauhantaan ja että sen synnyttänyt alleeli olisi jotenkin evolutiivisesti hyvä. (Kattokaa kuka on seurannu bilsan tunneilla~!)

Sit äiti sano ettei se haittaa mtn ja et siltä pitäis tolla menolla repii jokainen hammas irti. Sit alko sellanen syvällinen hammaskeskustelu ja se alko vaalittaan että kenellekään muulle ei oo luotu PYÖREITÄ HAMPAITA kun sille.


Iskä: "Varmasti on, etkö oo seurannu eläinkunnan ihmeitä?"


XDDD aaa tääl on ihan hypermeininki koko talossa.


Onneks noi häipyy kohta lenkille eikä iriskään oo vielä himassa niin saan vähän omaa aikaa~~

Ja sitten kouluhommiiiiiiiinn.


Oon katkera ku kaikilla on enää yks jakso jälellä ;(((

Ah ja niin, viiiiikonloppuna YFUn syyspäivät, eli leiri yhdellä hotellilla ja siitä tulee varmasti upee~~~


YFU-tapahtumat on aina niin hienoja, oon ikuisesti velkaa sille järjestölle ( ´,`) ilman ois jääny monet ihmiset kohtaamatta ja lukuisat asiat kokematta....


Ha-Ha-Ha, siinä aikataulupaperissa joka saatiin oli kirjotettu erikseen juomien hinnat sielä hotellissa, koska omia ei saa viedä kun se on anniskelualuetta XDDDD

07 marraskuuta, 2010

Todellakin älyttömän pitkä aika viime kirjoituksesta, anteeksi >,<

Sen jälkeen kun tultiin Espanjasta olin ihan kusessa kaikkien juttujen ja kiireitten kanssa niin en käytännössä ehtinyt olla koneella yhtään, ja tällä viikolla oon sitten vaan nautiskellut "tekemättömyydestäni" ;)


Oli mahtava reissu. Siitä myöhemmin lisää. Tässä kuva ostoksista~~

plus vesipiippu. ja toi miniboxi joka tossa näkyy on kellon kotelo!!!

Löysin siis vihdoinkin pitkän ja hartaan etsinnän jälkeen Unelmien Kellon ja oon siitä vieläkin joka päivä tosi ilonen, aina kun käytän sitä leijun jossain maanpinnan yläpuolella XDD

Elikkä hyvä että ostin enkä kuunnellut muita tai epäilevää itseäni~<3


Ja niinkun jo sanoin niin kiirettä on ollut. Ihan helvetisti. Liikaa jopa mun makuun....

Tässä on alkanut ajokoulun teoriat ja muutenkin tuntuu että kaikki on vaan kasaantunu samaan aikaan, tuntu viikko sitten todellakin siltä että koko maailmalla olis joku diili mua vastaan..


Mutta tää viikko oli tosiaan jo helpompi. Silti ei haittais jos saisin yhen päivän jollon voisin vaan olla ja lagittaa ....... ><""

Äsken oli Oonan synttärit, oli tosi hauskaa, kiitos kaikille :D

Ja perjantaina oli Supernaatural-ilta pitkästä aikaa, sekin oli mahtava!!

Eli on ollu hauska viikonloppu rennoissa merkeissä.


Äsken kun tulin kotiin niin telkkarissa oli meneillään Huuliharppukostaja!!!!!!11



Kaikki, jotka tätä lukee, ihan kaikki:

SUOSITTELEN.


Oikeesti. Mahtava elokuva.


En kyllä nyt nähnyt kun ehkä viimeset 50 minuuttia (se leffa kestää kokonaisuudessaan yli kolme tuntia), ja oon nähny sen aiemmin vaan kerran.


Olin maksimissaan kakkosella.


Tosi pieni.



Muistan kun iskä katto sitä ja sano että sieltä tulee joku hyvä leffa ja sit aloin kattoon sen kanssa. En ollu varmaan ikinä valvonu niin pitkään kun sillon valvottiin kun katottiin sitä.



Muistan vieläkin jotain repliikkejä siitä, miltä jotkut henkilöt näytti ja sen tunnusmusiikin. Ja juonesta palasia.


Eli on aika vaikuttava leffa voin taata.


Muistan että se oli ihan helvetin pelottava musta sillon kun katottiin sitä ja sitä mukaa kun se päähenkilö alkaa muistaa sitä kuka tappo sen perheen se mies kävelee sitä kohti sellasen usvasen aavikon halki ja se huuliharppumusiikki soi siinä taustalla...! Aaa, meen vieläkin ihan kananlihalle....!!

Jokainen, kattokaa se.



Harmittaa kun en nyt nähny muuta kun ton lopun, mutta aion kyllä vuokraa sen jostain :((


Se kuvanlaatukin on älyttömän hyvä vaikka se leffa on vanhempi ku mun äiti :D


Tässä teille pätkä siitä loppukohtauksesta. Tai viimesestä taistelusta oikeestaan. Ja siinä kerrotaan kanssa sen pojan menneisyys, miksi se halus kostaa.


Tässä!!


Aaaa, toi on niin upee kohtaus ;_;

Asettelu, väljyys, musiikit, se... ajatus tosta tilanteesta...!



Se että siinä otetaan henkeä ja taukoja ja hiljasuutta.


Upee, en voi muuta sanoo.



Nyt tekee mieli kattoo länkkäreitä *www*

12 lokakuuta, 2010

笑って、笑っていつもどうり~~

Ah oon täällä aamutunnelmissa ja kuuntelen Dauton Taionia☆

Ihana kun sai nukkua, mutta heräsin sitten jo ennen herätystä XD


Oon nyt pe-su tehnyt kolme päivää putken töitä enkä ehtinyt nukkua, mutta olen ehtinyt myös elää arkielämää siinä töitten ulkopuolella, nähdä kavereita etc. Eli nyt oli ensimmäinen viikonloppu WeeGee-talon narikassa ja hmmm.......

No lauantaina tuli 12 ihmistä ja sunnuntaina 6 ;______D

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.... Istuin siellä sitten 7 tuntia kumpanakin päivänä ja luin. välillä en pystynyt edes lukemaan kun aivot tekivät niin pahaa kuolemaa mutta juu... Helppoa rahaa on se positiivinen puoli tässä XD

En kyllä tulevaisuudessa halua työtä jossa aivot vaan.... on. hrh. Siinä työasu.


Tänään sitten Espanjaaaa!!!! Kuumaa flamengomusiikkia ja merta.
Hmm saa nähdä mitä siitä tulee. Haluan ostaa sen vesipiipun!!! Mutten tiedä vielä. Ei sitten vissiin muuta, kierrellä paljon historiallisia paikkoja ym, kaupunkia...


Mutta tajusin just etten voi sitten viikkoon käyttää puhelinta enkä tiedä onko siellä nettiä ;______;


En kyllä selviä viikkoa ilman...... D:::::::::


Sen näkee sitten tänään, pitäs alotella tässä pakkaamista, lähtöön on 4 tuntia ja lagitan yöpuvussa XD


Pääsee lämpöön täältä suomen kylmyydestä<3

Hahaha tekstasin tänään kaverille japaniin, ja se valitti että on kylmä......
Puhui 20 asteesta....
Sanoin että suomessa sato tässä just ensilumi ;3


Mutta syksy on ihana ( ´ ,`)^~<3~

Ihanin vuodenaika<3<3<3 on vielä KOHTUULLISET lämpöolosuhteet, kauniin väristtä, ihana tuoksu, pimeetä ja sateista<3<3<3


















Oon muuten taas ihan jumissa spider pasianssiin ;___D
Eilen tuli pelattua ehkä 4-5 tuntia.............................

Tein kyllä siinä muutakin samalla mutta ^, ^ "



Ah nyt kun muistan, seuraava biisi~~

Elikkä Biisi lenmpialbumiltani!


En oikein tiedä mikä se alkbumi olisi, mutta luultavasti Gazeton NIL wwwwwww

Ja tää on yks hoteimmista biiseistä mitä tiedän niin se nyt tulkoot~~


Nama-atatakai ame to zaratsuita jyounetsu (=en tiedä miten sen suomentais mut... sateesta ja intohimosta se kertoo :D)


Ah rakastan tässä jokaista säveltä!!!!
Kitaroita ja rumpuja ja bassoa ja varsinkin kitaroita sanoinko jo ;_;_;;;;_;_;_;

Ja tota tarinaa, laulua, kaikkea...!!

Ihanin kohta on se kun kitara tekee sen ihanan kuvion esim tossa videossa kohdassa 1:24~~<3


Ja se kun alussa lauletaan "you are sweet"


Mutta tässä sanat :D
(Warm rain and rough passion)

I cannot forget the photograph which fell down as if it collapsed.
[you are sweet]
While I was waiting for you I rubbed my staggering legs. You must not forgive me.
I hear a sound in the rain, it stopped in front of me.

Only for you, only for you I don´t want to have any secrets.
I want you to understand me. Only once.
Please pretend as if you don´t see the lie as the last resort and hug me.

Ah, you can make me whatever you want, if your hand doesn´t tell a lie.
"Take and run away with me" with the knife in the pocket.
I sing to the rain, which still does not stop.
Something sticks on a shirt and it doesn´t vanish.

Please, rain, wash off a rusty, stinky crime soon.

Darlyn…, now the jealousy around you was taken away,
Am I the only one who sinks into your heart?

When I met you, you didn´t use an umbrella and
Were looking at me short of breath,
I was so happy, only for that.
Then I waited that moment without any words.

We hugged, listening to a waltz of asphalt and rain.
I want to evade the almost spilling weakness and
To be devoted to the sweet kiss with you.
Your delicate hand sare filled with kind passion.
A promise in the past is left and I wave to a red siren.
Goodbye, my forever lover, goodbye the person who i wont stop loving.

I believe you, you are my rough tongue as the last.
If it rains the next time we meet, I will share an umbrella with you.

06 lokakuuta, 2010

ahahahahaahahahahaha

XDDDDDDDD



N
A
U
R
A
N



X
D



tuli nyt fiksu postaus mutta juu.



Hahaha oikeesti en kestä X_____DDDDD


Haluun tokyoooooon!


Pitäsköhän käydä nukkuun, huomenna uusi jakso - tsemppaus!!!!!!

05 lokakuuta, 2010

おつかれ!

....väsyttää.


Mutta kohta alkaa uusi loma eli on loma eli ei viikkoon koulua :D



Ei mulla oikeestaan ollut muuta kerrottavaa, kun että tänään aamulla bussissa


kaadoin yogurttia bussinlattialle (sitä meni myös mun kengälle mutta sain sen pois<3).

Sitten kokeen loputtua matkalla koulusta kotiin (Stokkan kautta kun kävin ostamassa extemporeen sattumalta kaverilta kuullun kynsilakan, joka muotoutuu kuvioiksi kynsiin!!!)


...menin bussiin, katsoin ympärilleni että missä päin on vapaata, istuin parhaalle mahdolliselle paikalle mikä oli jäljellä ja istuttuani huomasin että siinä oli maassa yogurttia.


Tuli jotenkin.... tosi jännä olo.


Aito dejavu, menneeseen astuminen...


Sellanen olo että aivan älyttömän pienet ja merkityksittömältä tuntuvat asiatkin vaikuttaa miljoonaan muuhun asiaan meidän elämässä.


Jos en olisi mennyt vahingossa tuntia aiemmin kouluun, en olisi törmännyt tähän kaveriin enkä olisi nähnyt hänen kynsiään, en kysynyt miten ne on tehty enkä saanut kuulla lakasta.

Olisin mennyt kotiin yhtä aiemmalla bussilla.


Eli en olisi nähnyt niitä tahroja ja kirjoittanut tätä :D


Tai jos joku muu matkustaja olisikin istunut eri paikalla, olisin voinut istua jonnekin muualle.



Tajusin tänään jotain!!

30 syyskuuta, 2010

Ohhayoooou~~

Ah tällasina päivinä tuntuu niin että olisi ihanaa jos sitten joskus olisi epäsäännölliset työajat. Tuntuu niin luksukselta kun saa olla päivällä kotona ja datdatdatdatdatata ;D

ok ALAN kyllä kohta lukea matikkaa XD


Heräsin vasta kasilta, söin hitaasti aamupalan, soittelin kitaraa, ja nyt kuuntelen musaa.

Ai että mitä on onni~~~? ;3

Ja hahaha mul on tosi hauskaa ku eksyin kuuntelemaan RUDERia (gazeton tosi vanha biisi ;________DDDD)


Hahaha linkitän sen tännekin~~ (menkööt seuraavasta biisista, eli kappale jonka mielellään kuulisin radiosta!!)


[俺は暴走JAPANESE・RUDER!!!!] hahaha XD



miks mul ei oo tota biisii ipodilla ?!?!?!?! Mahtava kappale!

Tässä yks päivä olin keittiössä syömässä, ja oltiin siellä kerrankin samaan aikaan äitin ja juhon kanssa pöydässä. Juholla oli pitkä päivä tulossa koulussa seuraavana päivänä (no en tiiä mikä on ala-asteella pitkä mutta anyway), ja se sit muistutti äitii että on eväspäivä.

Mä: En mä saanu ikinä eväitä eväspäivinä ;(((
Äiti: ai et vai saanu? Olihan sulla aina, Iris muisti ne aamulla, teki ne ja toi ne sulle kouluun luokkaan asti kun ite aina unohit.



Niin se aika kuultaa muistot :D



I AM RUDER, I AM RUDER, 笑えたければ死ぬまで笑え!(=jos haluat nauraa, naura kuolemaasi asti)


Haluan opiskella japania aaaa. Mun aivot rappeutuu.

Ah, sit tässä ehkä pari viikkoo sitten sattu jotain tosi outoo ;D!!!
Puhuin äitin kanssa puhelimessa ja jotenki meil oli kaks puheluu auki samaaan aikaan?!?!??

Kun lopetettiin se toinen puhelu aukes O.O"



Mut meen tästä nyt ryuuderoimaan~~

(tai sit lukeen matikkaa ;D)

26 syyskuuta, 2010

Huomenta---!

Eilen aamulla ensimmäistä kertaa tajusin ulos ikkunasta katsoessa että WOAA mitä, puut on kellastuneet ja pudottaneet lehtiä (o.o""")


Ja siispä tajusin että on tullut SYKSY! :D

Siis oikeasti tullut jo, ei ole tulossa.


Ja vaikka syksy onkin ihana, tuli jotenkin.. haikea olo, kohta on jo talvi ja 5 kuukautta lunta....


Menin eilen illalla kahdeksalta nukkumaan ("päiväunille" joilta heräsin kolmelta yöllä, mutten enää sitten jaksanut mennä koneelle kun ajattelin ettei kukaan olisi mesessä XD) ja heräsin vasta kymmeneltä, eli nukkuin 14 tuntia....

Jotenkin turhauttavaa.

Sitten menin keittiöön, söin piirakan ja lagasin, pengoin kaappeja ja löysin sieltä mun japanista tuotuja kankokunoreja!!!!!

sitten vedin levää kaakaon kanssa ja tuijottelin pihalle ;33



Ensi viikolla alkaa koeviikko, sitten se on, ja sen jälkeen alkaa uusi jakso, minkä jälkeisellä viikolla on syysloma.

Tajusin vasta toissapäivänä kalenteria katsoessa että se onkin jo tulossa, että n. 2 viikon päästä ollaan espanjassa!!!!

(olin kuvitellut että siihen on sellaset 5 vkoa :D)


Ensimmäinen kunnon perheloma niin moneen vuoteen etten jaksa enää muistaa edes millon oli viime kerta...! (jos lappia tai sukujuhlia ei lasketa ;__D)


Eilen illalla kun olin keittiössä etsimässä syötävää (vaihteeksi), iskä tuli keittiöön ja oli että "On se niin kiva ku säkin oot välillä kotona! Tuu kattoon meiän (sen ja äidin) kanssa leffaa!!"

Mutta olin niin väsynyt että menin vaan nukkumaan HaHa.



Tänään ajattelin tehä kouluhommia sen kunniaksi että jakso lähenee loppuaan, mutta nyt aloin miettimään että jaksaako......

Se jää nähtäväksi.



Ah, leikkasin muuten eilen hiuksia~~<3

Aluks ajattelin että "oh no tästä tuli järkyttävä beatles-takatukka", mutta sit kun laitoin ne niin ne olikin hienot<3<3


En nyt vaihteeksi jaksa lisätä kuvia (eipä mulla mitään ihmeellistä lisättävää varmaan oliskaan...?), mutta laitan seuraavan kappaleen!!! <------------- haha, jos tää lista tulee ikinä päätökseen lupaan olla viikon ilman kaakaota ;___D


En muista numeroa tai tarkkaa titlea, mutta se oli KAPPALE, JONKA KUULET USEIN RADIOSTA.


Hahahahaha tiesin heti minkä laitan XDDD

Tuntuu että aina, aina, aina kun oon autossa se tulee radiosta XDDDD

Kuunnelkaa ja laulakaa mukana, kyllä teistä jokainen tän biisin tietää 8***D


(hahahahaha repesin kun näin esittäjän sukunimen....)

Mutta hyvää sunnuntaipäivää tämän merkeissä, toivon ettette pääse siitä biisistä eroon koko seuraavana viikkona *evil eyes*

24 syyskuuta, 2010

jahhuuuuu

Oon nyt innostunu viimeaikoina päivittään ;D

siis täönään ja eilen mutta XD



Eli ollaan nyt täällä suzkilla ja ollaan syöty wokkia(pisteet sille!!), katottu indiana jonesia ja ... no kaikkee muuta, luettu blogeja ;____D


Sitten saatiin kuningasajatus äskettäin kun mietittiin Annan tulevia synttäreitä, joilla sattuu olemaan karkki-teema!!!, ja päädyttiin siihen että mulle värjätään shokkipinkit hiukset ja tehään liivi karkkipapereista :DDDDDDDD


En tiiä miltä se enää huomenna kuulostaa mutta saa nähä miten käy :D

Ja ah oon rakastunut.....!!! Suski oli ostanu aivan ihanaa minttulikööriä ja ollaan tehty maitojuomii siitä ( * w*)~~


Haluun oman pullon niin voin tehä sitä kaakaoks vaikka aamulla XDD

Se maistuu vaan niin hyvälle ;333


Ja rakkaudesta tuli mieleen, että kävin vaihtamassa sen takin ruskeeks!!!! :D

En tiiä kumpi loppujenlopuks ois ollu parempi mut se ruskee on hieno~~<3


Huomenna ehkä ikeaan niin saan vihdoinkin päivitettyä mun huoneen sisustusta niin että saisin sen joskus valmiikskin ;PPP


Mutta nyt-------->
have a happy weekend!!!!

23 syyskuuta, 2010

hahaaaaa

Sain just aivan älyttömän vimman kirjottaa blogia!!!!


Oon tässä koko tän kaks tuntia kun oon ollu kotona (haha meinasin kirjottaa koneella XD) lagittanu ja ollu ja tuskastellu elämää suurempia kysymyksiä (=se että vaihdanko mun beigen nahkatakin tummanruskeeseen ;______;). Kerran äiti kävi tossa ovella ja tuli sanoon jotain asiaa, siti sen sanottuaan se näytti vähän oudolta ja kysy et mitä mä vaan istuin sängyllä enkä tehny mitään, istuin vaan ja jatkoin ku se lähti ;D

Voin kertoo että sitä kutsutaan lagitukseks. Mut se oli kivaa ;33


Aa haluun uuden ulkoasun ja haluun enrgiaa ja aikaa säännöllisempään postaukseen, kuvien lisäämiseen etcetcetc



Mitäkö oon tehny viime aikoina? vaikka mitä.....

No ainaski fiia tuli meille vkonlopuks, oli upeeta nähä ku siitä oli jo 9kk ja tuhansia kilometrejä viime kerrasta (ja muistin just et oon sile edelleenkin auki sen 600yenii XD)


Käytiin ottaan purikuraaa.





Sain muuten varattua itelleni ens vkoks koekitaratunnin jeeeee~~

saa nähä mitä tulee ;)




Haluun kans ohjelmoida mun twitterin niin et pystyn twittaan mistä vaan niin et sit sitä tulee käytettyykin!! (huomioikaa toi mun 78 days tuol ekan ja viimeisimmän päivittyksen alla...)

haha aloin tässä nyt sähkään sen kanssa ;D


ja huomasin tässä housuttomana datatessani että mun jaloissa on hirveesti viimekesäsii arpii eikä ne lähe ;oooooo

oon syöny jtn mikä edesauttaa haavojen parantumattomuutta.



huomenna perjantai ja koulun ja töiden (ja epätoivoisen takkisovituksen ;_;) jälkeen leffaa ja juotavaa ja (ah unohin tekstaa suskille!!!) wokkia jota suski lupas mulle kokata yeeeeeeeeee


I feel the fridaynight cominngggg~~

Muuten mun viikonloppu näyttääkin tyhjältä, mitä ei oo tapahtunu yli puoleen vuoteen!!! Tätä on syytäkin juhlii ;D


ÖITÄ

16 syyskuuta, 2010

Parasta aikaa vuodesta

Syksy siis....!!

Vaikka oonkin luhistumassa tän hetken kaiken työmäärän ym alle, oon nauttinu kaikesta paljon normaaliakin enemmän viime päivinä. On ihanaa kun näkee jo joittakin keltaisia lehtiä pyörimässä jaloissa teillä, on ihanaa kun sataa ja on pimeämpää ja viileämpää.....!!

Tää aika vuodesta on parasta.

Tai ainahan kun vuodenaika muuttuu, tuntuu että juuri se on parasta aikaa, mutta syksyllä kunse tunne tulee se tulee niin paljon voimakkaampana kun millonkaan muullon että ah<3

Kohta tulee syksyn tuoksut, routaset nurmikot aamusin, sen verran lyhyt päivä että bussissa aamulla voi katella auringonnousua, sellanen lämpötila että voi oikeasti PUKEUTUA kunnolla ja käyttää kaikkia vaatteitaan....

Tässä muuten tän päivän asu~~


Olin äsken Iriksen huoneessa käymässä, ja se pyys mua sanoon vaan jonkun biisin kun se halus näyttää mulle kuinka youtubessa voi pelata matopeliä (se oikeasti on mahollista siinä videon päällä!!!!!), ja kun en keksiny mitään se vaan kirjotti larc en ciel ja otti jonkun rndm biisin mikä osu tielle, ja se oli biisi jota en ollu koskaan kuullu !!!!!!!!!!!

Koin järkytyksen XD En tienny että niillä ois biisii jota en tuntis.....!

Mutta rakastuin siihen ohimenevästi, tuli sellanen olo että unohtuu jonnekin aikapoimuun menneisyydessä, että kaikesta katoaa aika ja tunnit ja sekunnit.

Se on yks upeimmista tunteista, enkä ollukaan hetkeen kokenu sitä noin vahvasti missään wwwwwwwwwwww


Laitan tän biisin nyt tännekin, siinä on myös subit~~

Olkaa hyvät.


Oon ollut aikaansaava viimeaikoina. Tehnyt paljon kaikkea mikä oikeestikin pitää tehdä, ja paljon kaikkea turhaakin ;D

Mutta siitä kun saa ajoissa aloitettua jonkun homman mikä oikeesti pitää saada valmiiks (no ok viimesenä iltana ei välttämättä oo ajoissa..) nousee omassa mielessä oma arvo. Tai sitä miettii että "oo, pystyin alottamaan ja sain aikaseks jotain eikä se ees ollu vaikeeta".


Viikonloppuna oli ihana YFU-leiri. Paluu menneeseen. Tai en tiiä, ehkä osittain tulevaan, mutta tulee paljon muistoja mieleen ja sellanen.. yhteisöllisyyden tunne.

Koitan lisää joskus kuvii, nyt pakko äikkää äikkää.......!

09 syyskuuta, 2010

Aaahh...

...tajusin just kuinka nopeeta aika on.

Tuntuu että viime viikot on vaan...valunu sormien välistä jonnekin.

Ja luin tässä Rukin Twitteriä (omani on muuten jäänyt kokonaan käyttämättä xD), ja se oli sielä sanonu jollekin tyypille että nehän tapas viimeks V-ROCKissa, että siitähän on jo vuos!

........?!??!?!?!

Vuos??


Ok, tuntuu että siitä ois paljon paljon lyhyempi aika. En oo muuttunu siitä paljookaan, ja se oli ihan mun vaihdon loppupuolilla..........


Outoa. Kun alku-vaihtovuodesta tuntuu että olisi muutamakin vuosi...


Ja huomasin nyt kun pitkästä aikaa kirjauduin tänne, että tarvitsen ehdottoman ja nopean päivityksen tälle sivulle, ulkoasu on aika lähellä järkyttävää..... XD


Aa, oon niin väsyny. Silmäluomet painaa niin älyttömästi...

Tänään oli hauska päivä, menin kahdeksi Sörnäisiin ja siellä yhdelle studiolle, missä ne YFUn kuvaukset sitten pidettiin. Meitä oli yhteensä 8 kuvattavaa, ja oli kyllä mahtavaa!!!

Ensi tammikuussa julkastaan sitten ne kuvatt, tullaan kuulemma julisteisiin, esitteisiin ja kotisivujen uuteen ulkoasuuun. Tanoshimidane.


Tänään aamulla löysin YouTubesta gazeton uuden sinkun musavideon kokonaisuudessaan, joten laitan sen nyt tänne, koska oon aika sekasin XD

Se on.. no, vähän erilainen kun previewin perusteella odotin, mutta esim Uruha on älyttömän hot. Ja ne on selvästi palannut niin tyylillisesti kun musiikillisestikin menneeseen!!!!!

RED!!!



Ja huomenna koulun jälkeen lähtö Virroille viikonlopuksi Marttisiin (jossa muuten olin myös kutosen leirikoulussa XDD ah kun aika rientää..) YFU-leirille huolehtimaan niiden tänä kesänä palanneiden vaihtareiden mielenrauhasta ;D

Tulee upee vkonloppu, pääsee YFU-juttuja tekemään, tapaamaan uutta porukkaa ja sekoamaan Sallan kanssa ミ☆


Aaaa haluaisin vaan nukahtaa nyt, mutta kaikki pakkaaminen ja huomisen tehhtävät etcetcetc tässä edessä....

rattoisaa ilta teillekin kaikille<3

29 elokuuta, 2010

sundayy

Istun olkkarin sohvalla kipeenä ja katon telkkaria. Oon yksin kotona ja kyllästyin lukemiseen (Täällä Pohjantähden alla....), joten tulin kattomaan josko telkusta tulis mitään.

Nyt oon kattonu sit jotain ohjelmaa, jossa kerrotaan nykyajan lasten "vapaudesta": puhelimissa on paikannuslaite, joka kertoo vanhemmille tarkan sijainnin kahden minuutiin välein, kesäleirillä on valokuvaaja joka kuvaa päivässä 700-800 kuvaa lapsista ja laittaa ne sit illalla nettiin jotta vanhemmat voi nähä lapsensa ja arvioida onko niillä hauskaa, joissakin kouluissa kielletty alle 12-vuotiailta tulla kouluun yksin....

Siinä muutamii esimerkkejä.

Sairasta.

Yhtä perhettä kuvattiin, ja siinä ne heräs vkonloppusin aamulla neljältä jotta ehti viedä lapset päivän aikana kolmen eri urheilulajin turnauksiin ja ne lapset teki autossa matkoilla läksyjä.

Ok, onhan toi aika kärjistettyä ja ääripääesimerkki mutta SILTI.

Kuolisin tollaseen kohteluun...

Vanhemmat perusteli siinä että se kehittää lasten sosiaalisia kykyjä etcetc, ne halus muokkaa niistä jotain superihmisiä.

Sairasta.


Sairasta sairasta sairasta.

Suomi on kyl hyvä paikka.


Ja oon niin tyytyväinen että saan mennä ja tulla lähes aina niin kun haluun. Oon kyl miettiny että jos mulla olis lapsii niin olishan se kiva tietää et ne on hengissä, joten tajuun kyl toisenlaistakin kohtelua..

Mut rajansa kaikella, ja miten lapsi voi sit ikinä itsenäistyä jos sitä kohdellaan noin.........?


Ahh.

En varmaan mee huomenna kouluun kun on kummiski neljä tuntii.. eikä matikkaa nii ei sit mitään ongelmii vaik jäiskin kotiin ;D

Ihana vaan laglaglaglaglagittaa<3


Muuten, mennään tänään äitin kans treenaan ajamista jonneki tyhjälle parkkikselle!!!!!


Kyaa, oon ihan fiiliksissä~~

Varokaa sit ku vetelen siel kuumeisena ympäriinsä xD

No ei, harjotellaan varmaan käynnistään auto. Sillä tasolla mennään.


Aivot on kyl aika tyhjät nyt ja päätä särkee niin ei irtoo oikeen mitään kiinnostavaa juttua, joten siirryn tästä tekeen jtn.

Pitää lisäillä kuvia joku kerta!

16 elokuuta, 2010

Huomenta~~

Ja mulle hyvää viimestä lomapäivää!

Heräsin myöhemmin kun ajattelin ja lagasin ja luin ja mietiskelin ja haaveilin ja sitten menin hakemaan ruokaa ja on ollut kaikin puolin täydellinen aamu ;3

En nyt jaksanut tarkistaa millon viimeksi kirjoitin ja mitä, mutta nyt laitan vaan jtn tähän sitten ;P

Hautajaiset oli ja meni ja oltiin yötä mummulla perjantaista sunnuntaihin. Lauantaina serkut tuli kanssa, hengattiin niitten kanssa yks yö ja sitten eilen tultiin takasin himaan.

Hautajaisissa oli tehty kooste papan elämästä ja siinä näytettiin tosi vanhoja kuvia ja aika vanhoja kuvia ja sit kanssa jotain uusia kuvia ja taustalla soi Juha Tapion Ohikiitävää.

Elämä on niin outo juttu. Kun miettii, niin mitä oikeestikaan jää sen jälkeen susta kun oot kuollu.


Tunnen nyt itteni ihan älyttömän laiskaks ja saamattomaks kun en oo jaksanu lisää mitään kuvia pitkiin pitkiin aikoihin, mutta sit kun mietin että mitä sitä lisäis niin tulee olo että on liikaa kaikkia kuvia mitä on ehtinyt ottaa tässä välissä ja mitä voisi lisäillä, niin sitten päädyn siihen etten lisää mitään....

Mut halusin jakaa tän biisin tänne kun innostuin kuunteleen sitä 'www'


Nyt just sellanen olo taas vaihteeks että haluisin vaan lähtee jonnekin kauas ja pitkälle matkalle....!!

Sen sijaan meen huomisesta lähtien kouluun..... Ehkä siitä tulee sit jonkinlainen matka lol


Nyt alan soitteleen muutamat kitara-tyypit läpi joiden oon bongannu yheltä sivustolta antavan tunteja!

Hyvää syksyä

11 elokuuta, 2010

Hahhaa~~

Syksy is coming ja sehän tarkoittaa uusia kuvioita, uutta tsemppausta (joka loppuu lyhyeen) ja uusia aktiviteetteja ;D


Joten ilmottauduin juuri teatterikouluun!!

Kerran viikossa, joten ehtii tehdä muutakin, mutta yksi kerta on pitkä (kestää 3 tuntia), joten sielläkin luultavasti edistyy jotenkin :D

Ja oon jo pitempään halunnu alottaa teatterin. Kävin sillon joskus puoli vuotta seiska- tai kasiluokalla siellä yhessä monitoimitalo-teatterihommassa mutta... se oli vähän sellanen että.. No, musta tuntuu että toi paikka on vähän parempi :)

Soitin äsken äitille ja kerroin että "ilmottauduin just teatterkouluun ;D" niin se oli ihan että "........anteeks kuinka??"

;D

En ollu puhunu sille mitään kun en ollu varma että mahtusinko siihen ryhmään mutta oli yksi vapaa kohtalokas paikka~~

Saa sitten nähä kuinka lahjakkaasti reputan sen homman kun kaikki muut on alottanu jo vähintään 14-vuotiaana kun se on semmonen tutkintohomma, mutta sen saa nähä sitten.


Täältä tullaan syksy wuhuu!!


Kunhan tää flunssa nyt loppuis..

Eilen mentiin Emmin kanssa Sallalle kun niillä oli kylässä uusseellantilainen tyttö ja katottiin sitten pari leffaa (ice age 3 [ihan helvetin hyvä ;D] ja the jane austen book club [rentouttava]).

En oo ite ikinä lukenu yhtäkään jane austenia, mutta emmi sano että ne on hyviä ja siinä leffassakin kaikki tykkäs niistä, joten ajattelin että voisin ottaa chalengin ja päättää lukea yhden jonkun. Ollaan tänään illemmalla menossa Emmin kanssa ostaan lukiokirjoja stadiin niin vois sieltä ostaa/lainata jonkun!

05 elokuuta, 2010

Aa pakko jakaa jollekin kun oon niin täydellisen rakastunut

tähän biisiin......!!


Odotan niin lokakuuta ja sitä että pääsen ajamaan ;----;




Oi Noora, Noora
Olethan varovainen?

04 elokuuta, 2010

Ah, syksy

Otsikosta voi päätellä tämänhetkisen tunnetilan.

Oon ihan hullaantunut (eka sana mikä tuli päähän kuvaamaan XD), kun oon nyt jo kahtena iltana lenkkillelähtiessä pystynyt pukemaan päälle pitkät farkut, hupparin sekä huivin *w*

Eikä siltikään tule kuuma. Korkeintaan vähän lämmin. Ja mittari näyttää 20 astetta?!?!

Japani-fiilis.

Tänään on ollut koko päivä vapaana ja ah-rakastan-elämääni -tunne korkeammalla kun aikoihin. Tosi korkealla oikeastaan.

Vaikka tänään on ollut aika tylsääkin kun nyt kelaan taaksepäin (heräsin siinä kympiltä, hengasin kolmeen yöpuvussa ja tein ruotsin tehtäviä, sitten kävin suihkussa ja alettiin kattoa iriksen kanssa harry potter -leffaa japaniksi dubattuna, kyllä, ja sen jälkeen oon kääntänyt yhtä artikkelia japanista suomeen + tehnyt kuolemaa ensi vuoden lukujärjestyksen ja kurssivalintojen kanssa taas vaihteeksi, ennen kun lähettiin lenkille ja tultiin n. puoli tuntia sitten takasin. kadehdittavaa varmasti ;D tää kaikki action siis), en oo oikeestaan tehnyt mitään maailmaamullistavaa eikä mtn pieniä iloisia tapahtumiakaan ole käynyt, niin on silti ollut ihanaa.

Olen saavuttanut tasapainon elämääni ha-ha-ha-haa.

Tai jotain sen suuntaista. Luulisin.

Nyt vaan odotan kauhulla jotain asiaa joka sen tulee sitten joskus mahdollisesti kaatamaan ( ´,`)

Mutta oon kyllä sitä mieltä yleisesti, että joka päivän pienet liikutukset ja pienen pienet hyvät asiat on niitä parhaita jotka tekee päivästä hyvän, jos siis kaikki muu on hyvin elämässä yleisesti. Tai vaikkei olisikaan, parantaa päivää huomattavasti.

Esim tänään se että sain kicksejä siitä kuinka hyvin osasin suomentaa ilman sanakirjaakin jotkut kohdat, siitä että on viileää ja sateista, siitä ettei ollut mitään turhaa actionia, siitä että sain syödä takapihalta karviaisia... ;D

Siitä että nyt syön tuoreta ja pehmeää ruisleipää..

Lista jatkuu.

Ei kannata odottaa mitään suuria ja ihmeellisiä maailmaajärisyttäviä tapahtumia jossain huoneennurkassa, vaan kelata että nauttii hetkestä ja tekee elämässään niitä asioita joista nauttii, niitä kaikkia pieniä ja hyviä asioita joita löytyy ihan varmasti 99 prosentista päivistä.

Inhottaa usein suomalaisten pessimistisyys ja se ettei ihmiset mieti mitä kaikkea hyvääkin löytyy..

Tai no kyllähän sen tajuu että jos on jotain suuria ja kamalia asioita ympärillä, saattaa olla vaikee keskittyy mihinkään tollaseen, mutta kannattaa silti koittaa. Tehdä joka päivästä vähän valosempaa.

Haluun jonkun aforismikirjan että voisin lainata tänne jotain hienoa XD

Pitää ostaa.

Oon nyt viime päivityksen jälkeen ollut niin suuressa pyörityksessä että tuntuu että oisi kulunut useaampiakin viikkoja; oltiin Emmin, Tarun, Annikan ja Sallan kanssa Tampereella meidän kämpässä kolme päivää ja kotona oli to-ti härdelliä iriksen rippijuhlien takia, joten olin suurimman osan ajasta maanpaossa ;D


Tampereesta kelasin kirjottaa sitten erikseen matkapäiväkirjaa matkablogiin, sitten kun vaan saan sen kasaan >,<" Huomatkaa että se on jo luotu, enää vaan se ulkoasu jälellä ;___DD

No lyhykäisyydessään me ajettiin autolla sinne (oli mahtava fiilis ;D), käytiin vähän kaupoilla, katottiin supernaturalia, pumpattiin vittuilevaa ilmasänkyä, katottiin supernaturalia, pumpattiin, mentiin särkänniemeen päiväksi, pumpattiin, katsottiin supernaturalia, pumpattiin, katsottiin ja vielä kerran pumpattiin XD

Yöunet ei siis ollut mitkään parhaat mahdolliset.


Eilen kun tulin Saralta yötä, Suski soitti ja ajattelin sitten mennä Oulunkylästä Sellolle sen kanssa hengaamaan kun se sielä sattui olemaan! No päädyttiin sitten loppujenlopuksi stadiin leffaan katsomaan Inception, jota muuten suosittelen!

Spontaanit teot piristää elämää, mutta myös aiheuttaa sitä että kun on kelannut aamulla että koko viikko on tyhjää tästä eteenpäin, niin huomaa taas illalla että kuinkas tässä näin kävikään...

No mutta tänään ihan oikeasti olin vaan himassa, ja huomiseksi on suunniteltuna meno Tapiolaan Elinaa moikkaamaan.



Täytyy kertoa kanssa, että tänä aamuna kahdeksalta Pappa kuoli. Oli ollut jo pitkään sairas, joten musta se on ihan hyvä että näin kävi ja nyt. Iskä lähti Tampereelle eikä tuu ehkä ennen huomista takasin. Äiti pyys jos mä soittasin hautajaisissa jotain.

Kaipa mä sitten soitan...

Oisin ehkä halunnut puhuu Papan kanssa enemmän, kaduttaa kun siltä ois voinut kuulla vaikka mitä hienoja tarinoita.

Yöllä oli kuulemma koko yön ukkostanut ja satanut niin kovaa, ettei ois kelannut sen ikinä loppuvan, eikä kukaan meillä saanut unta (paitsi mä joka nukku kun tukki ikkuna auki tietämättä koko myrskystä ennen kun kuuli siitä aamulla ;3). Joskus aamulla kun myrksy oli jo loppunut niin kuulu kuulemma varastosta ihan hirvee ryminä ja meteli, ja kun sitten aamulla mentiin kattomaan mikä se oli, niin seinä oli mennyt rikki ja naulakko ja hylly romahtanut ja tavarat pitkin lattioita.

Kukaan ei kattonut kellosta mihin aikaan se oli, mutta iskä sano että Pappa anto merkin siitä että oli lähössä.


Musta se oli aika fiksu päätelmä ja ihan järkevästi ajateltu.


Lepää rauhassa.




Seuraavan biisin aika, muttei oo minkäänlaista ideaa.

Koska otsikko on

Day 16 - A song that you used to love but now hate

Eikä mulla tietääkseni ole tällaisia biisejä ;oo

On kyllä paljonkin sellasia, joita ennen vihasin mutta nykyään rakastan, muttei näin päin mitään.

Eli nyt jäätte ilman musiikkia.

Paitsi voisin laittaa teille kuunneltavaksi gazeton uuden sinkun, jota kuunneltiin läpi uudestaan, uudestaan ja uudestaan eilen sallalla.

SHIVER. Dooozo.


Aluksi vihasin sitä, se kuulosti vaan niin pohjattoman kaupalliselta.

Kuunneltiin se ehkä sataan kertaan, analysoitiin ja pyöritettiin biisiä, musavideota ja making ofia ja lopulta se alko kuulostaa jo ihan kivalta.

On se yhä kaupallinen, siitä ei pääse mihinkään XD


Mutta nyt julkistan suunnitelmat, eli siis ollaan puhuttu siitä että mentäis talvilomalla Tokyoon.


Back to Japan.


En tiiä oonko innoissani, kauhuissani vai sekasin. Vai sekasin...!

Ensi joulu, loma, Gazeton keikka, uusvuosi ja alennusmyynnit...

Ja se keikka on kiertueen päätöskeikka joka sijottuu Tokyo Doomulle.


Sillon ei tarviis olla koulusta poissa, pääsis näkemään kaikkia kavereita siellä kun niilläkin on lomat, ei tarvitsis kärsiä suomen kylmyyttä niin pitkää aikaa putkeen.

Näkis perheen siellä, kaikki tutut paikat ja ihmiset.....

Tokyo.

Ja mulla ois 18-vuotissynttäritkin.

Tää on nyt vielä ehkä vasta suunnitelmatasolla, mutta rahojen kanssa ei tuu oleen ongelmia kun siihen on vielä 5 kkta aikaa.

Tokyoooooooooooooooooooooooooooooooo.

Mun rakas, rakas tokyo.

Apua.


Veny nyt merkintä taas kerran ihan liian pitkäks ja oli vielä muitakin asioita mitä halusin kirjottaa mutta sanonpahan vaan että seeya soon~~


Anteeksi kuvattomuus.

24 heinäkuuta, 2010

Ma oon täällä taaaaaaaaaaaasss~~

On pitkä aika viime päivityksestä. Luin sitä merkintää ja se tuntui todella kaukaiselta.

Elikkä uutta tietoa jakoon!!

Tänä aamuna heräsin 40 minuuttia ennen laitettua herätystä pirteänä, laitoin herätyksen pois ja jäin vaan makaamaan. Avasin verhot ja kuuntelin musaa iPodilta, mietiskelin sitä kuinka elämä on ihanaa ja luin kirjaa.

Oon just nyt ihan koukussa tohon Ewan McGregorin ja Charley Boormanin Long Way Roundiin (luen englanniksi parantaakseni omaa enkkuani XD). Luin aiemmin sen Long Way Downin, jossa ne ajaa Skotlannista Kap Kaupunkiin.

Oon kanssa viimeaikoina yhä enemmän ja enemmän uneksinut pyörästä. Omasta moottoripyörästä.

Oon aina halunnu pyörän, ja 13-14-vuotiaana kelasin paljon skootterikorttia ja skootteria, mutta jostain syystä se vaan jäi.

Nyt kuitenkin ehkä viimesen vajaan vuoden aikana mut on vallannu pakottava tarve saada pyörä, ja eilen vietin ehkä kaksi tuntia vaan googlettaen erilaisia pyöriä ja ettien vähän hintoja yms.

Kallista touhua. Mutta ajattelin että yhdistäisin sen kortin hankinnan jotenkin autokorttiin, ja sitähän alan suorittamaan nyt (vasta) lokakuussa kun koulussa alkaa tokassa jaksossa.


AAAAAA. Sitä odotellessa *wwwwww*


Eilen oli ensimmäinen kokonainen päivä himassa neljän päivän mökkeilyn jäljiltä, ja oltiin sovittu Susannan kanssa että mennään stadiin ja purikuraa kokeilemaan ;D

Siispä se tuli aamulla meille, laitettiin hiukset ja meikit ja vaatteet ja kaikki tiptop, ja lähdettiin stadiin ;D

Ihana kun kerrankin saa vaan paneutua meikkaamiseen ja hiustenlaittoon ilman kiirettä minnekään, kun yleensä (esim kouluaamuina) se on sitä että vartissa väsää vähän jotain eikä jaksa ollenkaan meikata.

En nyt saanut mitään kuvaa missä oisi hyvin näkynyt, mutta käytin eripari piilareita ja se näytti tosi kivalta kun toinen silmä oli kirkkaan sininen ja toinen ruskea!!

Ostin kanssa (mm.) pitkään halutun pitkän korviksen vasempaan korvaan~~

Käytiin Tokyo-kanissa (ostin mizuyoukanii ;______;<3<3<3), daysissä ja tällasissa kivoissa pikkuputiikeissa jonkun Kampin sijaan. Oli mukavaa<3

Sovitin myös niitä yksiä talvikenkiä joista oon haaveillut viime talvesta lähtien, ja ne on täydelliset ;_; hinta 120€. Mutta ostan ne kyllä varmasti!!!!

Mutta tässä lopputulos purikurasta~~


Menin sit Suskille syömään ja sen jälkeen tultiin meille kattomaan Star Wars episode 2....... ^^"


Tuntuu, että viimeaikoina en oo muuta tehnykään kun katellu Star Warseja, nyt parin viikon sisällä oon kattonu ykkösen, kakkosen kaks kertaa, kolmosen samoin, ja nelosen kerran.

Mutta ne on hyviä ;D minkäs teet.

Käytiin myös kattomassa yhessä valokuva-taulu-liikkeessä mustavalkokuvia jotka sopis mun huoneen uuteen styleen, kun nyt se seinä on punainen!!!

Maalattiin se Kukan kanssa viikko sitten ja tuli oikein hieno ;333 En oo vaan ihan vielä tottunut, mutta tää huone on paljon tyylikkäämmän näkönen tällä seinällä ja tolla uudella hyllyllä, kuin ennen muutosta.

Mutta laitan sitten ennen-jäälkeen -kuvia kun se on kokonaan valmis ;D [pitkä prosessi]

Ma-to oltiin siis mökillä. Kukka tuli mukaan, meillä oli (ainakin musta) älyttömän hauskaa vaikkei oikeestaan tehty mitään erikoista. Uitiin ja saunottiin ja syötiin ja syötiin ja syötiin, mentiin retkelle veneellä ja juututtiin karille ;D Sanoinko jo syömisen...?




Takastulomatka oli tuskaa, se bussi oli kun sauna >,< Tuli koettua vesisota pyörien päällä ;D


Tänään kun dösässä matkalla töistä himaan (olin menossa siivoamaan, mutta se elektroninen avain ei päästäny mua sisälle firmaan vaikka olin päässyt siihen rakennukseen sisälle samalla avaimella o.o" - eli huomenna uudestaan kun äiti on tullut himaan) selailin puhelimen kuvia ja pelästyin kun sieltä tuli vastaan joku kuva musta ja mun vaaleista pitkistä hiuksista ;ooo

Ja tajusin etten oo postannu mitään kunnon kuvaaa (paitsi nyt tässä postauksessa) näistä uusista vielä ;D

Eli voisin laittaa jonkun. Jos vasemmalla on ennen, niin oikealla on jälkeen....


en tiiä kumpi on parempi, muttei kumpikaan oo huono ;D


Ja nyt - seuraava biisi!

En muista numeroa tai tarkkaa tehtävänantoa, mutta ideana oli etsiä biisi joka kuvaa mua.

Tää on tosi vaikee, enkä lopulta ees onnistunu kovin hyvin. Koska musta ihmistä ei voi kuvata yhellä biisillä, eikä biisiä yhellä ihmisellä.

Välttämättä.

Mutta laitan nyt kaks kappaletta, joista kumpikaan ei oikeestaan ees kuvaa mua XD

1. Antti Tuisku - Mun elämää
Ne sanat eei oikeestaan kuvaa mua mitenkään, mutta toisaalta taas aika hyvin. Laitoin tän koska oon nyt ollu siihen muutaman päivän ihan koukussa ;P Ja kerto osuu aika hyvin.

Koska tää on mun elämä, enkä haluis vaihtaa sitä kenenkään muun omaan.

Loppujenlopuks vaikka aina tuntuu että valitan ja saan masennuskohtauksia, oon tosi tyytyväinen asioihin joita mulle on tapahtunu ja ootan tulevaa.. Mm.


2. the GazettE - Tokyo Shinjyuu (=Tokyo-kaksoisitsemurha)
Tää on mulle henkilökohtasesti ihan älyttömän tärkee kappale ja rakastan sitä yli kaiken ;__; Melodiaa, etenkin kitaroita, sanoja, puhe-osuuksia....! eli teknisesti kanssa, mutta sillä on paljon tunne-arvoa.
Siihen liittyy tarina, joka alko Japanissa ja Salla on kanssa iso osa sitä.

Tässä sanat:
The person I love is my everything now.
It's because of your existence that I'm able to live as myself.

[Father, Mother. I have gone to live with that person in Tokyo.
I know full well that it's a foolish decision.
But I'm no longer a child.
I can think on my own.
I'm sorry. Please forgive this last act of selfishness...]

That day, I received from you,
A ticket to Tokyo
And a confession.
"In my future and dreams,
When we get out of this town, won't you live in Tokyo with me?"
While I was a bit confused I was also overjoyed.

There wasn't the least bit of insecurity or worry.
Because the person I loved asked if we could be together.
Even though tough or disheartening instances would probably more or less arise.
I came, throwing away the family I depended on.
My foolish presumptions and lingering were all
For the sake of the new life and dream that I would share with you.

Poverty spread to our bodies,
However because you were there,
Even the time I spent waiting for your return was one overflowing with happiness.
I cooked the dishes you loved, worked my heart into them.
I want to see your delighted face as soon as possible... I yearn to see it.

[I have grown used to the life in Tokyo.
That person works hard and late into the night everyday.
Maybe it's because of that, I feel that he doesn't seem very energetic recently.
Even when I ask, all he does is show me a tired smile.
He won't give me an answer. I'm helpless in my worries.]


I'm back
Your voice is so gentle.

The both of us have always been supporting each other during tough times
No matter what sort of unhappiness came about,
It was alright as long as we were together.

It's not that the love has become cold,
It's just that our feelings have been facing away from each other.

The first time you cried
Was the night you were torn in society
How can my voice connect with you... please tell me how.

The family which I lost up for the sake of our dream
Was facing the front, just crying regretfully.

Poverty has hit us
We take each other's hand
As we watch the off-season sparklers.

This fire falls, it's lingering presence has passed away
Closing our eyes, we face the arctic-cold ocean... the both of us together.

Our linked hands were unseparable.
You and I became nothing.

[The thirteen months I spent with you.
A lot has happened hasn't it?
We lived together so I can know that well.
You're tired from working too hard aren't you?
It's alright now because I will always be with you.
I'm sorry Father, Mother.
I can't live without this person.
I'm sorry for making the both of you worry.

Sorry. Sorry, sorry.....]



AAAAAAA tää biisi on rakkaus ;___;
Se ei ehkä kerro paljoo musta tai mun elämästä, mutta koska se on mulle niin rakas, ajattelin et jotainhan sen pitää kertoo XD

Nyt tästä syömään------------------<3

Vielä tää ilta jälellä omaa yksinäistä rauhaa ennen kun noi palaa mökiltä.
Tänään on ollu ihana päivä.
Ja vihdoin sataa *ww*

14 heinäkuuta, 2010

Quuuma.

Jos nyt joku ei ollu vielä huomannu x)))


Taas on sujahtanu jo 10 pvää viime merkinnästä O.O Minne kaikki aika menee...!

No mutta oon ollu mökillä sellaset 4-5 päivää, tulin eilen kotiin niin siitäkin saattaa johtua~~~

Oli ihana päästä sinne taas pitkästä aikaa ja siellä oli niin helppo kun pääsi niin usein kun halus vilvotteleen järveen ( ´,`)

(Sovitaan että iris oli huono kuvaaja eikä että mä huono hyppääjä ;D)


Mut sen kolmen päivän jälkeen olin niin sosiaalivajeinen etttttä.

Mut sain vihdoinkin sen keikkaraportin alotettuu ja se on jo aika hyvällä mallilla, tavoitteena ehtiä huomenna postata ^^


Ja sain rutkasti omaaa aikaaa<3 siinä yks esimerkki ;D

Luin kanssa KAKSI kirjaa (ok, puhdistusta vielä vähän jälellä, kohta suski saa sen vihdoin takas!!) ja katoin kolme star warsia XDDDD


Oikeesti.

Ja arvatkaapa mitä.


Oon ihan koukussa XDD

hyräilen tyyliin niitä musii ittekseni ja mietin et sit ku juho tulee mökilt himaan (nyt tultiin vaan äitin ja iriksen ja ruskan kaa ku iriksel on huomen riparilähtö, sit jään yksin himaan ku äitiki lähtee mökille. uujee.) tai ku mä meen sinne niin päästään kattoon nelosepisodista eteenpäin *wwww*


Ku mökil oli vaan 1-3 mukana ja pidetään tätä tällasena sisar-veli -juttuna~~

Juho on oikeesti hyvä tyyppi. Pitäis viettää enemmän aikaa sen kaa, meil synkkaa hyvin!

Ei oo mun tapasta sanoo ääneen tällasii asioita, mut helle on tainu vähän sekottaa mua..

Hmm mitäs muuta? Käytiin suomenlinnassa viimeviikolla....?


Eipä oikeestaan mitään maailmaamullistavaa.

Paitsi että värjäsin hiukset ;D




SAIN VIHDOINKIN SEN AJAN VARATTUA!

oon aika ylpeä<3


Kaksivärivärjäyksen mä varasin, mutta ne raidat tehtiin mun omasta väristä joten siitä tuli yksivärivärjäys jossa on kahta väriä ;D


"yksi"värivärjäys.


Kerronpa teille koko homman.

Istuin siellä kampaamossa yhteensä 3,5 tuntia.

Siis oikeasti. For real.


Ekana se kampaaja sano ettei viittii värjää hirveen tummaks kun sul on peroksoitu noin vaaleiks.

"öö tää on mun alkuperänen väri"


Se lagas hetken ja katto epäuskosena...? suomessakin tällasta ei oo totta.


No sit ku selitin sille et värjäsin keskiruskeella puoltoista kkta sitten mutta se on jo palautunu tällaseks se sano että mun hiukset pitää pigmentoida ennen värjäystä (=hinta nousee).


Eli se värjäs mulle aluks punasella (pigmentointi, että se toinen väri pysyis mun päässä), ja sitten siihen päälle sillä melko tummalla ruskeella mitä pyysin.


Venasin sen puol tuntia ja sit pestiin ja kuivattiin.



Mun hiukset oli tositositosi vaaleenruskeet.


Siihen tuli kolme kampaaja tökkiin mun päätä ja päivitteleen kuinka vaaleet mun hiukset on ja kuinka ei nyt onnistunu etc.

No leikattiin tässä välissä ja eikun uusi väri päähän :)))))))))))))))))


Ja tällä kertaa se laitto tarkotuksella kaks sävyy tummemman kun piti tulla ja sen puol tuntii kun piti antaa olla päässä mun pään ympärille tuotiin sellanen laite (kuvassa), joka puhals tulikuumaa ilmaa ylhäältä, sivuilta, takaa ja niskasta >,<

Jos ne väritki poltti jo, niin kuvittele että joka puolelta päätä pidetään ihossa kiinni kuumaa fööniä tällasessa helteessä, siltä se tuntu ;__;


Se laite höyrys ja räsähteli ku oli niin kuuma ja pelkäsin et se räjähtää kohta XD


No sit puolen tunnin jälkeen taas pestiin ja föönattiin, ja sit leikattiin kunnolla loppuun.


Väristä tuli silti astetta vaaleempi kun se mikä siitä piti tulla ; _____D



Vaaleiden hiuksien kirous.

No nyt tän PITÄIS pysyä kauemmin kun kaks kuukautta päässä ja lopputulos on ihan okei, väri on kiva mut se leikkas huonosti. (en nyt jaksa ottaa kuvaa lopputuloskesta ku joutuisin uusiks laittaan ton kameran kiinni koneeseen XDD saatte venaa ;D)



Sitten menin illalla Kabukiin (japanilainen ravintola) ja söin tori kara-agee ja azuki-jätskii ;_________;<3<3<3<3<3<3<3


Oli kyl ihan helvetin kuuma siellä sisällä ja seura oli paskaa mutta..

Kaikki ruoan ja ruoka kaikkien puolesta.



Eli oli aika.. kiintosa päivä.


Ja kävin ostaann maalit mun huoneeseen~~~


Jalat ihan kuollu kun mun sandaalinkorvikkeet tappaa niitä.





Ei tässä muuta!